Capitolul 6 - Furie

25K 2.8K 544
                                    

La media: Maître Gims - Ma beauté

Alexander

          Este exact ora 19:00 când intru în casa lui Aaron Smithson. M-am conformat ordinului său și am adoptat o ținută formală.

          Majordomul mă conduce în sufragerie unde se află aranjată o masă de doisprezece persoane. Tatăl meu și soția lui, Abey, mama lui Bryan, se întrețin cu musafirii care au sosit deja. Aceștia sunt un cuplu vârstă mijlocie și, după accent, par texani.

           — Domnule senator Brown, acesta este fiul meu Alexander.

          Aha, sunt părinții curvei ăleia de Louisa, gândesc în timp ce dau mână cu senatorul. Bărbatul este înalt și corpolent, cred că are peste o sută douăzeci de kilograme. Doamna Brown este blondă și mignonă. Are un aer rătăcit și zâmbește întruna. Sigur Louisa nu îi seamănă. În timp ce purtăm o discuție plictisitoare despre fluctuația prețului petrolului, ni se alătură și Bryan. Louisa este ancorată, ca de obicei, de brațul lui, deși nu mă scapă din priviri. Are un zâmbet provocator, întins pe toată fața, iar ochii ei îmi spun că își amintește perfect ultima noastră întâlnire. Când o văd cum își trece limba peste buzele intens rujate, mă întăresc brusc. Se pare că târfa cea blondă e conștientă de efectul manevrelor sale pentru că rânjește încântată. Mă abţin cu greu să nu o chem să mă satisfacă din nou printr-o cameră din casa asta mare.

          Între timp, mai sosesc câțiva invitați. Spre surprinderea mea, printre ei se află și Mandy, fosta iubită a lui Harry. Ea nu pare la fel de surprinsă, de parcă ar fi știut ca ne vom întâlni aici. Înseamnă că mă cunoştea atunci când ne-am întâlnit la club. Asta este interesant, chiar foarte interesant.

          Tatăl meu face prezentările. Aflu astfel că Mandy a venit însoțită de părinții, fratele și cumnata ei. Familia Trenton pare la fel de înstărită ca şi a mea, dar asta este ceva obişnuit în lumea în care ne învârtim. Cum suntem toți, ne așezăm la masă în ordinea indicata de Abey. Eu nimeresc între Mandy și Louisa. Logodnica fratelui meu își așază de la început mâna stângă pe piciorul meu, ascunsă fiind de fața albă de masă. Singura care observă este Mandy. Îmi dau seama de asta pentru că îmi aruncă o privire uluită, apoi alta scârbită.  E revoltată de faptul că o las pe viitoarea mea cumnată să mă pipăie? Nu știu de ce, dar îmi doresc să-i schimb părerea și-așa destul de compromisă după noaptea fierbinte din club. Dau mâna Louisei la o parte și mă întorc jumătate cu spatele la ea și cu fața spre Mandy. Aceasta începe să-mi povestească despre vacanța petrecută în Europa. Alege cuvintele cu grijă și pare să aibă un nivel de cultură destul de ridicat. Înțeleg de ce o place Harry. Dacă nu ar fi iubita prietenului meu, m-aș da puțin la ea. Am început să fiu atras de femeile care deschid gura să şi spună ceva, nu doar să geamă.

          Observ, în același timp, că tatăl meu este mulțumit de interesul pe care îl manifest față de Mandy. Ca să pricep de ce, dau mai multă atenție discuțiilor care se poartă la masă. Constat că tatăl lui Mandy este un investitor care caută să facă afaceri cu Smithson Corporation. Mandy va deveni în scurtă vreme partenera de afaceri a tatălui ei, chiar dacă nu a absolvit încă facultatea. Care va să zică este bun și Casanova la ceva. Dacă îi seduc fiica domnului Trenton, îl ajut pe tatăl meu să obțină un izvor nesecat de bani ca să-și resusciteze afacerea. Aici nu a mai fost bun încornoratul de Bryan.

          Gândul acesta mǎ înfurie. Felul în care tatăl meu încearcă să ne manipuleze pe toți este oribil. Simt cum ura mea fațǎ de el devine și mai profundă, mai bine articulată. Știu ca nu am alte calități pe care să le poată folosi, dar a profita de viciile mele este sub limita a ceea ce pot accepta din partea lui. Mă ridic brusc de la masă, mă scuz și plec imediat, sub privirea furioasă a lui Aaron Smithson.

Dincolo de copaciWhere stories live. Discover now