Capitolul 4 - Neliniște

30K 2.9K 978
                                    

La media: Maître Gims- Bella

Alexander

          Sunt îngrozitor  de furios. Sărăntoaca asta a scos la lumină o parte a mea pe care o doream ferecată într-un colțișor al minții. Coșmarurile de care uitasem au revenit în ultima lună,  exact de când a apărut cerșetoarea asta.

          Trag furios de volan și privesc prin oglinda retrovizoare. Fata stă tot acolo unde am îmbrâncit-o şi a căzut.

         S-o fi lovit rău și nu se poate ridica?

          Dumnezeule, sunt penibil!  Îmi fac griji pentru făptura aceea neînsemnată?

          Accelerez și mă îndepărtez de cartierul meu. Ajung în centru la cafeneaua mea favorită Let's Go!  Aici mă așteaptă cel mai bun prieten al meu, Harry Bayns. Tatăl lui este Ken Bayns, președintele  Bayns & Bayns, o cunoscută firmă de accesorii PC. 

            De Harry m-am apropiat chiar din primii ani de şcoală. El are aceeași problemă ca și mine: relația cu familia sa. În timp ce domnul Bayns este un tip blând, ținut sub papuc de soția sa, aceasta, Mariland Bayns, este o femeie stilată, dar crudă cu partenerii ei de afeceri. Cred că seamănă cu tatăl meu din acest punct de vedere. Dar mai seamănă şi prin faptul că-şi dispreţuieşte fiul incapabil, care nu se pricepe să gestioneze afacerea familiei. Mariland Bayns este cea care ia deciziile în companie deoarece, prin căsătorie, a adus cei mai mulţi bani în firmă. 

           Parchez și zăresc imediat mașina argintie a prietenului meu. Eu am întârziat din cauza miloagei ăleia. Iar mă enervez când îmi amintesc de încercările ei de a se băga sub pielea mea.

          Cum zâmbea târfa, când mă vedea!

           Își plimba privirea pofticioasă pe mine ca și cum ar fi avut acest drept.

           Dacă aș fi vrut, o puteam poseda din prima zi. Acum îmi pare rău că nu am făcut-o. I-aș fi dat apoi papucii cu drag și cu un șut în fund.

           Brrrr! Mai bine că nu am făcut-o! Cine știe ce boli putea să aibă.

          Oricum, n-aș fi făcut niciodată sex neprotejat. De șase ani sunt foarte atent cu acest lucru. Niciodată nu sunt atât de băut sau de drogat încât să n-o fac. Ceea ce s-a întâmplat atunci nu se va mai repeta.

          Când intru în cafenea, zăresc imediat capul blond al lui Harry. Spre neplăcerea mea, alături de el o văd și pe Brianna, sora mai mică a prietenului meu. Din câte ştiu peste câteva săptămâni intră în primul an de facultate, la Universitatea Washington. Nu pot să nu observ cât de frumoasă e. Ceea ce atrage imediat atenția oricui este părul ei blond, drept și strălucitor pe care îl ţine pe spate, lăsându-şi doar câteva şuviţe să atârne neglijent în faţă, încadrându-i sânii ăia obraznici. Se uită acum la mine cu ochii ei verzi umbriți de gene lungi și întoarse, brandul unui salon de înfrumusețare de lux.

          Nu știu de ce, însă a făcut o obsesie pentru mine. Îmi place puțin, dar... e sora prietenului meu şi ne cunoaştem de mici. Nu spun că lui Harry nu i-ar conveni dacă i-aș deveni cumnat, dar știe că eu nu mă gândesc la însurătoare şi mi-a spus de atâtea ori că o iubeşte prea mult pe Brianna ca să mă accepte pe mine ca soţ al ei.

           Până şi prietenul meu cel mai bun mă consideră stricat...

           Pe celelalte trei scaune stau prietenele Briannei, ale căror nume nu m-am străduit niciodată să le memorez. Toate patru sunt machiate excesiv, de parcă ar fi gheișe. N-au nicio limită fetele astea. Au același stil de îmbrăcăminte, cu bluze sau rochii decoltate pentru a-și dezveli cât mai mult din sânii de curând ieșiți de sub bisturiul unui estetician din Europa.

Dincolo de copaciWhere stories live. Discover now