Chapter 72

5.4K 317 21
                                    

O měsíc později (Joy 4 měsíc těhotenství)

Zrovna s Justinem vystupujeme z letadla v Californii. Jak jinak než že jsou všude paparazii a fotili náš velkolepý příjezd. Jsem ve čtvrtém měsíci a všichni hned začali klást otázky. Justin i já jsme je ignorovali a šli k limuzíně, ve které na nás čekal strejda a Martin, který samozřejmě řídil. Nasedli jsme do auta a já se pripoutala. Teda Justin to chtěl udělat sám, ale když jsem ho ujistila, že to zvládnu sama nasedl a nechal to být. Usmála jsem se a pořádně se uvelebila. Vytáhla jsem mobil a napsala Lily, že už jsme v pořádku dosedli na zem v Americe i když už to asi ví z novin. Otevřela jsem Twitter a zjistila že trendem je moje těhotenství. Skoro všichni kdo přidali twett na můj profil tam napsali #Joyspregnancy . Většinou to byli gratulace, ale občas se tam objevilo i něco hnusného a to jsem raději neřešila.

Dorazili jsme domů a já se konečně svalila na postel. To břicho mě dost vyčerpává. Jenže mi přijde takové větší než bývá normálně. Nejsem si úplně jistá jestli je to v pořádku. Jo od prvního ultrazvuku jsem tam už nebyla. Asi by jsme tam s Justinem měli hned zajít. Docela se bojím aby mi neřekli, že je něco špatně. Prostě mi moje bříško připadá větší než by mělo být. Justinovi jsem to ještě neřekla. Nechci ho děsit. Asi si zajdu sama za gynekologem aby jsem se připravila na špatně zprávy, které pak budu muset říct Justinovi.

Vytočila jsem číslo do ordinace.

"Ordinace doktora Halla přejete si?" Promluvila sestřička.

"Dobrý den. Tady Joy Jack-Bieberová. Chtěla bych se zeptal kdy má pan doktor Hall volno." Řekla jsem.

"Pro vás má volno vždy slečno Bieberová. Trápí vás něco?"

"Vrátila jsem se z dovolené a jse.  Ve čtvrtém měsíci těhotenství a ráda bych si došla na kontrolu."

"Dobře tak přijďte dnes ve dvě a uvidíme."

"Dobře děkuju moc."

Položila jsem hovor a šla se přichystat na návštěvu u lékaře. Mám dvě hodiny tak to musím stihnout. Došla jsem si do sprchy a pořádně se umyla. Pohladila jsem si své bříško a usmála se. "Maminka tě má ráda ať jsi holka nebo kluk. Budu tě milovat stejně." Zašeptala jsem a oblékla se do čistého oblečení. Dole jsem si obula boty a vydala se ven. Justinovi jsem na lednici nechala vzkaz, že jsem si musela někam odskočit.

"Tak slečno Bieberová pojďte dál." Vyzvala mě sestřička a já se vydala do ordinace. "Dobrý den pane doktore." Řekla jsem. "Dobrý den slečno Bieberová. Prosím lehněte si lehátko u zdi a odkryjte břicho." Přikývla jsem a lehnula si. Vyhrnula jsem si tričko mad bříško a kalhoty stahla trochu níž. "Proč jste vlastně přišla?" Zeptal se zatímco mi dával gel na břicho a zapínal přístroj. "Na kontrolu. Ještě jsem na žádné nebyla." Pokrčila jsem rameny a doktor Hall se zatvářil lehce naštvaně, ale neřešil to.

Dal mi ten přístroj na břicho a začal mi zkoumat mojí dělohu. "Takže tady vidíte srdíčko." Ukázal na tečku, která pumpovala. "Ale počkejte chvíli." Řekl. "Je s ním něco špatně?" Zeptala jsem se vyděšeně. "Ne obě miminka jsou v pořádku." Vykulila jsem oči. "Obě?" Vyhrkla jsem nechápavě. "Ano čekáte dvojčata." To by vysvětlovalo to zvětšené bříško. "Jste si jistý doktore?" Nemohla jsem tomu uvěřit. "Ano to jsem. Gratuluji." Usmála jsem se. Nedokážu si představit jak budu vychovávat dvě děti. A hlavně jak na to bude reagovat Justin. Doktor mi podal ubrousek a já se utřela. Zvedla jsem se a oblékla se. "Tak tady máte fotku a přijďte za měsíc." Přikývla jsem a poděkovala. Odešla jsem z ordinace a těžce vydechla. Jak tohle říct Justinovi?

Vytáhla jsem mobil a hned to napsala Lily, která si nejdříve myslela, že si dělám srandu, ale pak se hodně divila. Já se musím psychicky připravit na to říct to Justinovi. No docela se bojím jak to vezme. Co když to vezme špatně? Co když nebude chtít dvě děti? No ale v každém případě do bude něco.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Life with Justin Bieber√Kde žijí příběhy. Začni objevovat