Chapter 64

6.2K 344 30
                                    

"Moje hlava." Zaskuhrala jsem a připlácla si na čelo studenej obklad. "Neměla jsi toho tolik pít." Zasmála se Lily. Posadila jsem se ma posteli. "Kde to jsem?" Zeptala jsem se. "V Chrisově pokoji. A zmátoř se, protože se dneska vdáváš." Podala mi aspirin a vodu. "A do prdele." Vyjekla jsem. Rychle jsem zapila prášek a běžela do koupelny. Rychle jsem ze sebe shodila oblečení a vlezla do sprchy. Pustila jsem na sebe tu ledovou vodu a najednou jsem trochu vnímala. Přepnula jsem to na teplou a rychle se umyla. "Tady máš nějaké spodní prádlo." Řekla Lily a položila ho na koš se špinavým prádlem.

Oblékla jsem se do spodního prádla a na sebe hodila župan, který mi půjčila Maria. Sedla jsem si k Marisse do ložnice před zrcadlo. Všechny tři si rozdělili práci. Marissa mě líčila, Lily mi dělala vlasy a Maria se věnovala mým nehtům. Cítila jsem se příjemně. "Co to doprdele je?!" Ozval se jekot nějaké holky. Všechny jsme hned vyběhli a viděli nějakou holku jak se hádá s Chrisem. "Co se děje?" Zeptala jsem se. "Jeho postel smrdí holčičím parfémem a na zemi je oblečení nějaké děvky." Prskla a dá Chrisovi facku. "Jo to je moje vina. Chrisova postel smrdí mým parfémem jelikož jsem se včera opila a vytuhla a to oblečení je taky moje. Zapomněla jsem to uklidit." Řekla jsem. "Takže s tebou mě podvádí?" Vypískla naštvaně. "Chris je můj bratr." Vysvětlila jsem.

"Jasně bratr. Jeho sestra je jen Maria." Prskla a zabíjela mě pohledem. "Máme stejného otce. Jsem Joy." Podala jsem ji ruku. Pořádně si mě prohlédla a pak vyvalila oči. "Ty jsi TA Joy? Pane bože teď se cítím tak trapně." Zrudly jí tváře. "Omlouvám se." Řekla a rychle odešla do Chrisova pokoje. "Promiň Chrisi." On nad tím jen mávl rukou a zase šel do pokoje.

Vrátili jsme se zpět do pokoje a všechny se zase pustili do práce na mém zkrášlení. Seděla jsem na židli a užívala si to. Mám ráda když mě někdo něco dělá s vlasama. Když jsem byla hotová a podívala se do zrcadla nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Tohle přece nejsem já. Vypadala jsem úplně jinak. "Páni děkuju moc." Vydechla jsem. Ještě mi pomohli se dostat do šatů a bylo to hotové. "Joy?" Ukázal se u dveří táta. "Ano?" Zeptala jsem se. Táta vešel dovnitř a podal mi krabičku. "Tohle je po mojí mamince. Chci aby jsi to měla ty a pak to dala své dceři." Usmál se na mě a já otevřela krabičku. Byl tam nádherný řetízek a náušnice. "Tati já nevím co říct. Děkuju moc." Objala jsem ho. "Zapneš mi ho?" On přikývl a otočil se ke mě zády a zapl mi ho.

Ještě jsem si na uši nasadila náušnice a byla jsem připravena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ještě jsem si na uši nasadila náušnice a byla jsem připravena. Zhluboka jsem se nadechla a vydala se ze schodů dolu. Před domem už stála limuzína, kterou mi zařídil Justin. Máme sraz až v kostele. No vlastně rovnou u oltáře. Držela jsem si šaty abych si je neumazala od špinavé země a nastoupila do auta. Ke mě nastoupili i všichni ostatní a Martin vyjel ke kostelu.

Stála jsem u vchodu s tátou a čekala až začne hrát hudba. Jsem tak hrozně moc nervózní. "Nenech mě upadnout." Podívala jsem se na tátu. "Nenechám." Políbil mě do vlasů. Chytla jsem se jeho ruku. Začala hrát hudba a já se zhluboka nadechla a s tátou jsme se vydali kupředu. Chytla jsem se jeho saka pevněji. Zhluboka jsem dýchala a koukala před sebe. Na Justina jsem se nedokázala koukat. Znervózněla bych ještě víc. Je až zvláštní, že jsme se nechtěli brát a teď se bereme z lásky. Jo chtěla jsem se vdávat později třeba ve dvacetipěti, ale teď je to jedno. Za chvíli se stanu paní Bieberovou a už nás nic nerozdělí. Taťka mě dovedl až k oltáři a předal mě Justinovi. Chytila jsem se jeho ruky a stoupla si vedle něj. Čelem jsme stáli k oddávajícímu. Ten pokynul aby si hosté sedli a já s Justinem jsme se otočili čelem k sobě.

"Sešli jsme se tu dnes abychom byli svědky sňatku Justina Biebera a Joy Jacksonové..." Začal svůj proslov kněz, ale já ho neposlouchala. Vnímala jsem jen Justinovi oči a utápěla se v nich. "A nyní přejdeme ke slibům." Pokynul k Justinovi.

"Já Justin Bieber slibuju tobě Joy Jacksonová, že tě budu milovat v dobrém i zlém, v chudobě i bohatství, ve zdraví i nemoci. Budu tě respektovat dokud budeme živi." Skončil Justin.

"Já Joy Jacksonová slibuju tobě Justine Biebere, že tě budu milovat v dobrém i zlém, v chudobě i bohatství, ve zdraví i nemoci. Budu tě respektovat dokud budeme živi." Skončila jsem já svůj slib.

"Vyměňte si prosím své snubní prsteny." Justin nasadil prsten mě a já zase jemu. "Nyní můžete políbit nevěstu." Justin se ke mě nahl a spojil naše rty. Dala jsem mu ruce za krk a do polibku se zapojila. Bylo to jako by nic jiného kolem nás neexistovalo. Když jsme se s Justinam od sebe odtrhli všichni začali tleskat. "Nyní vás prohlašuji za muže a ženu." Řekl oddávající. S Justinem jsme se otočili k lidem a usmála jsem se. Všimla jsem si táty jak má slzy v očích. Taky jsem je tam měla. "Miluju tě Bieberová." Zašeptal mi do ucha Justin. "Já miluju tebe Bieber." Dal mi pusu do vlasů a přesunuli jsme se ke svatební hostině.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Life with Justin Bieber√Where stories live. Discover now