Chapter 2

11.5K 481 83
                                    

Jeli jsme limuzínou už ze studia. Řeknu vám, že arogantnějšího člověka jsem ještě nepotkala. Je dokonce horší než můj bývalí spolužák Jack Deer. To jak se ke všem chová je hrozné! Chudák Lily, jen kdyby věděla jakého člověka miluje. "Joy vyskytl se tu menší problém." Promluvil ke mě strejda. Zvedla jsem hlavu a čekala co řekne. "Nechtěl jsem ti to říkat hned jak jsi přiletěla, ale můj dům je vytopenej. Takže zatím budeš bydlet ve vile u Justina." Otevřela jsem pusu dokořán. "Ne to-to nejde. Vždyť si budou myslet, že jsem jeho přítelkyně a-a..." Nevěděla jsem co mám dělat. "No a teď se dostáváme k druhé části. Budeš Justinova přítelkyně." Začala jsem vrtět hlavou. "Ne to teda nebudu." Začala jsem kroutit hlavou. "Budeš ji jen hrát. Potřebujeme aby to nevypadalo, že je Justin děvkař a má každý den jinou. Jste spolu už dlouho, ale tajili jste to." Hlasitě jsem polkla. "Neboj Jackson. Taky z toho nejsem nadšenej. Budu muset bydlet ve vile s ženskou." Protočila jsem očima. "Ale co řeknu Lily? Ona ví, že ho nemám ráda a akorát se mnou přestane mluvit." Řekla jsem a čekala na jeho reakci. "Ta patnáctka?" Zeptal se s uchechtnutím ten debil. "Je jí DVACET!" Vykřikla jsem. Nikdo nebude urážet mojí nejlepší kamarádu a říkat o ní, že je trhlá patnáctka. "Alespoň je vidět jak svoje Beliebers miluješ, když je pořád urážíš." Odsekla jsem mu. "Já miluju svoje Beliebers, ale někdy jsou dost otravní." Řekl jednoduše a já jen zakroutila hlavou. "Nechápu co na tobě viděj. I Harry Styles je hezčí než ty." Prskla jsem po něm. Chtěl něco říct, ale Scooter ho předběhl. "Zítra jdete k Ellen a ohlásíte svůj vztah a teď honem dovnitř." Zastleskal a já rychle vylezla. Vzala jsem si kufr a vstoupila do vily. 

"Dobrý večer, vy musíte být Joy že?" Zeptala se mě starší paní. Přikývla jsem a ona mě dovedla k mému pokoji. Poděkovala jsem a otevřela dveře. Zalapala jsem po dechu. Ten pokoj byl snad stokrát větší než můj. No byl větší než celý náš malý baráček kde jsem bydlela celý život. Stěny byly bílé. Byli tu prosklené dveře, které vedli na balkon. Hned jsem tam vlezla a podívala se ven. Měla jsem výhled na bazén a protější vilu. Kdo tam asi bydlí. Kéž by tam bydlel Nick Jonas. Ano miluju Nicka Jonase. Šla jsem zpět do pokoje. Na další stěně bylo okno s římsou, na které budu určitě sedět. Kousek od okna byla obrovská postel, kam by jsem se vešla i s Lily a tety fenkou Amy. Přehoz byl bílý s kytičkama. Chtěla jsem do ní hned skočit, ale nejdřív jsem si chtěla prohlédnout celý pokoj. V pokoji byli ještě jedny dveře. Otevřela jsem je a ocitla se v koupelně. Byla do zelena. V rohu byl sprchový kout a o kousek dál i vana. Záchod byl skryt za skleněnou stěnou, která byla neprůhledná. Nad umyvadlem bylo obrovské okno, které jak jsem zjistila bylo otevírací. Bylo tam spoustu místa na moje věci. Když jsem si vše prohlédla tak jsem skopla boty a skočila do postele. Zasmála jsem se a vytáhla mobil. Zapnula jsem Snapchat a hned to poslala Lily. Zpátky mi přišla fotka s její postelí a nápisem "Mrcho" a vysmátým smajlíkem. 

Pořád se bojím toho jak bude Lily reagovat až zveřejníme náš "vztah" s Justinem. Nechci hrát jeho přítelkyni, ale musím. Tohle je ta práce, kterou mi strejda sehnal. Proto mi neřekl co to je. Věděl že bych to odmítla a teď už je pozdě. Věděl, že když mi to řekne až na místě neodmítnu. Protože to já neumím. Když mi něco oznámí předem, tak to zvládnu odmítnout, ale když mi to řeknou na místě tak ne. Už jsem na to několikrát doplatila. Povzdechla jsem si a položila mobil na komodu u postele. Asi bych si měla vybalit. Došla jsem si pro kufr a hodila ho na postel. Rozepnula jsem zip a začala si věci nosit do skříní. Na posteli jsem si nechala jen legíny, tílko a mikinu. Když jsem měla vše vybalené, kufr jsem hodila pod postel a s oblečením došla do koupelny. Svlékla jsem ze sebe ty hrozné džíny a oblékla si legíny. "Mnohem lepší." Zamumlala jsem si pro sebe a převlékla si i zbytek. Svoje rozpuštěné vlasy jsem si stáhla do culíku. Z očí jsem si ještě vyndala kontaktní čočky a nasadila si brýle. Usmála jsem se na sebe do zrcadla a vyšla z koupelny a i z pokoje. Došla jsem dolu a objevila se v kuchyni, kde byla ta milá žena co mi ukázala pokoj. "Můžu se zeptat?" Promluvila jsem. "Jistě zlatíčko, co potřebuješ?" Zeptala se mě. "Mohla bych si vzít něco k jídlu? Mám docela hlad." Ona se usmála a ukázala na lednici. "Vezmi si co chceš, stejně za chvíli jdu nakoupit." Když to řekla tak jsem se usmála. "Mohla bych jí s vámi?" Žena s úsměvem přikývla. "Jistě že můžeš. A tykej mi prosím. Jsem Esme." Přikývla jsem. Obula jsem se a vydala jsem se do obchodu s Esme.

Názor? Snad se líbí

Love you 

-Lucy

Life with Justin Bieber√Kde žijí příběhy. Začni objevovat