Chapter 1

19.1K 522 19
                                    

Ahoj moje jméno je Joy Jackson. Je mi 19 a právě se stěhuji ke svému strýci. Můj strejda je Scooter Braun. Ano ten co dělá manažera tomu Justinovi Bieberovi. Strejdu mám ráda, pamatuju si jak si se mnou vždy hrál když jsem byla malá. Běhali jsme u tety po zahradě a já se před ním schovávala. Měla jsem super dětství i když jsem byla bez rodičů. Nejsem adoptovaná nebo tak. Jen maminka mi umřela když jsem byla hodně malá a svého tátu neznám. Vlastně jsem ho asi ani nikdy neviděla. Teta se o mě starala jako o vlastní. No vlastně jsem jí skoro byla, jelikož teta je ségra mojí mamky. Vždy mi říkala, že si maminka vždy přála aby se o mě starala ona kdyby se jí něco stalo. Ale nestěžuju si. Neměla jsem sice vždy co jsem chtěla, ale zase jsem ani nestrádala. Nic mi nechybělo. Dostávala jsem najíst, měla jsem vždy nové oblečení, když jsem ho potřebovala, měla jsem přístup ven, nemusela jsem ani dělat všechny domácí prace i když mě to bavilo. Jen jednu nevýhodu má moje stěhování. Opouštím svoji nejlepší kamarádku Lily, ale slíbila jsem ji, že hned jak si seženu byt tak ji u sebe nechám bydlet. Vždy to byl náš plán. To jsme plánovali už od střední. Ke Scooterovi se vlastně stěhuju kvůli práci. Budu tam vypomáhat s turné jeho svěřence. Otrava, ale zase budu mít volný přístup do nahrávacího studia. Strejda říká, že mám talent. Jo občas složím slova k nějaké písničce, ale není to nic moc. Prý umím i zpívat, ale o tom pochybuju. Zpívám si jen ve sprše když mě nikdo nemůže slyšet.

"Tak ahoj teto." Objala jsem svojí milovanou tetu, která mi celý život nahrazovala maminku. "Pa broučku a nezlob tam." Objetí mi opětovala a usmála se. Zrovna jsme na letišti a čekáme než ohlásí můj let. Už se do Californie těším, ale zase tam nebudu mít Lily. "Lily pojď ke mě." Objala jsem svojí nejlepší kamarádku a rozbrečela se. Brečeli jsme obě. "Neboj až si něco seženu tak se za mnou přestěhuješ." Ona začala horlivě přikyvovat. "Prosíme cestující letu AA249 do Californie aby se dostavili k východu G7." Zahlásili moje letadlo. Vzala jsem si ze židle ve Starbucks kabelku a vydala se k východu. Šla jsem jako poslední jelikož sedím ve třetí řadě. Naposledy jsem se objala s tetou a Lily. "Pozdravuj Justina jestli ho potkáš." Jo Lily je Belieberka a obrovská. Přikývla jsem a vstoupila do průchodu do letadla. Ukázala jsem letušce svůj palubní lístek a ona mě pustila dál. Kabelku jsem si hodila do přihrádky nad sedadly a venku si nechala jen mobil zapnutý na režim letadlo a sluchátka. Posadila jsem se na svoje místo k okýnku a zapla si bezpečnostní pás.

Když nám kapitán oznámil, že jsme dosáhli výškové hladiny, dala jsem si do uší sluchátka a zapnula si písničky. Poslouchala jsem a pomalu u toho usínala. Hned jsem vystřelila když se mi v uchu ozval hlas. Já tu Lily zabiju. Když mě prostě nedonutila poslechnout si jeho písničky tak mi je musela stáhnout do mobilu. Odemkla jsem mobil a podívala se na název. Justin Bieber - Purpose. Náhodou to není tak špatná písnička. Docela se mi i líbí. Usmála jsem se a nechala jí hrát. Na konci letu jsem zjistila, že mi tak nahrála celý jeho poslední album. Písničky byli hezký, ale nic pro mě. Prostě nemám jeho styl ráda no.

Vystoupila jsem z letištní haly i s mým asi 50 kilovým kufrem. Nasadila jsem si sluneční brýle a rozhlížela se všude jestli někde neuvidím strejdu. Když jsem se podívala na konec ulice spatřila jsem limuzínu a okolo ní několik novinářů. Že by to byl on? Přes novináře se ke mě cpal strejda a snažil se je odhánět. "Ahoj Joy, pojď rychle než nás sežerou." Zasmála jsem se a následovala strejdu k limuzíně. "Nepojedeme hned domů, musíme s Justinem do nahrávacího studia. Chci slyšet tvůj názor." Přikývla jsem a nastoupila do auta, kde seděl kluk, kterýho miluje moje nejlepší kamarádka. "Ahoj jsem Joy." Podala jsem mu ruku jelikož jsem chtěla být zdvořilá. "A mě to nezajímá." Odsekl a dál se věnoval svému telefonu. "Tak fajn." Zašeptala jsem si pro sebe. "Mám tě pozdravovat od kamarádky. Je tvoje Beliebers." Řekla jsem a usmála. "Další trhlá patnáctka? Ne díky nemám zájem." Odfrkl si. "Ne je jí dvacet." Odsekla jsem mu. Protočila jsem očima a vzala mobil. Napsala jsem tetě i Lily smsku že jsem dorazila v pořádku a že mě strejda vyzvednul na letišti. O tom Justinovi jsem Lily nepsala. Nechci jí kazit iluze o dokonalém zpěvákovi. Nečekala jsem, že se bude chovat až tak arogantně.

Takže toto je moje nová story s Justinem a jak jste jistě pochopili tak v téhle story je Justin slavnej. Všechny urážky, nadávky a to že se mi nelíbí jeho písničky neberte vážně. Děkuju moc :)

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Life with Justin Bieber√Where stories live. Discover now