Chapter 70

5.6K 307 38
                                    

"Joy kde zase jsi?" Zavolala jsem a přitom prohledával celý dům. Vždycky někam zmizí a pak se najednou objeví. Kam jen vždycky jde. "Jsem v koupelně." Zavolala a já se vydal za ní. Byla skloněná u záchodové mísy a zvracela. Chytl jsem ji vlasy a hladil ji po zádech. Když skončila, zvedla se, zavřela prkýnko a sedla si na na něj. Otřela si pusu rukou a podívala se na mě. "Podáš mi tašku?" Přikývl jsem a podal ji taštičku s hygienickými potřebami. "Díky." Usmála se a začala hledat asi kartáček a pastu. Najednou se zarazila. Byla jako v transu.

Joy

Zarazila jsem se. Už jsme tady skoro tři týdny a já to ještě nedostala. "Jak dlouho tady jsme?" Zeptala jsem se. "Zítra to bude tři týdny." Přikývla jsem. Odjížděli jsme z Ameriky s tím, že jsem počítala, že to za týden dostanu. A ono nic. "Co se děje?" Zeptal se Justin, který zvedal mojí taštičku ze země. "Moje měsíčky. Zpozdili se." Řekla jsem a prošla do pokoje. "Myslíš že?" Promluvil ve dveřích Justin. "Já nevím. Asi jo." Zabořila jsem hlavu do polštáře. Chci dítě. To ano, ale nechci letět těhotná letadlem. Je tam velká změna tlaku a mohla bych potratit. "Nevím jestli můžeme letět domů." Řekla jsem a podívala se na Justina. Nechápavě na mě koukal. "První trimestr je rizikový. Nechci takhle letět." Vysvětlila jsem mu. "Ani nevíme jestli jsi vážně těhotná." Zakroutila jsem hlavou. "Zpozdila se mi menstruace a tady to ze stresu určitě není." Zakroutila jsem hlavou. "Co chceš teda dělat?" Zeptal se.

"Vůbec netuším. Nejraději bych tu zůstala než budu třeba v druhém trimestu nebo do porodu, ale vím že nemůžeme. Ty nemůžeš. Musíš se vrátit zpět." Justin se jen otočil a odešel.

Justin

Vytočil jsem Scootovo číslo.

"Děje se něco Justine?" Zeptal se.

"No Joy je asi těhotná a bojí se letět. Nechce o dítě přijít." Vysvětlil jsem mu.

"No a co chcete teda dělat?"

"Doufal jsem, že mi to řekneš ty." Pokrčil jsem rameny i když jsem věděl, že mě nevidí.

"No pokud je Joy vážně těhotná tak zařídím aby jste mohli zůstat co nejdhovor. Novinářům nic o těhotenství říkat nebudu. Ty mi dej hlavně vědět až to budeme vědět jistě."

"Jistě tak zatím." Položil jsem hovor.

Joy

"Zvedej se." Přišel Justin zpět do pokoje. "A kam jdeme?" Najít doktora aby nám řekl jestli jsi nebo nejsi těhotná." Přikývla jsem a zvedla se. Oblékla jsem se a na oči si nasadila sluneční brýle. Vydala jsem se za Justinem. Nasedla jsem do auta a Justin vyjel. "A domluvíš se s nimi? Nejsem si jistá jestli budou umět anglicky." Řekla jsem. "A přesně proto tam na nás bude čekat překladatelka." Přikývla jsem. Ten už to mám vymyšlené. "Mluvil jsem se Scootem. Když budeš doopravdy těhotná můžeme tady zůstat. Teda ne na pořád samozřejmě, ale na čas. A nic novinářům nic neprozradí." Oddychla jsem si. Nechci aby se hned vědělo o mém těhotenství. A tahle dovolená mi výborně hraje do karet.

Seděli jsem v čekárně kde seděla i překladatelka jménem Jasmine Ruine. Byla krásná. Vysoká dlouhovlasá blondýna a dlouhýma nohama a hubená. Taky bych chtěla takovou postavu. Z ordinace vylezl doktor a Jasmine nás vzala dovnitř. Položila jsem se na lehátko. Jasmine se s ním bavila tou jejich hroznou řeči a pak vše překládala Justinovi. Já nic neslyšela a to mě dost znervózňovalo. Doktor přišel ke mě a vyhrnul mi triko. Na břicho mi kydnul ten hrozně ledový gel a začal mi dělat ultrazvuk. Nervozitou jsem se kousala do rtu. Justin mě držel za ruku. Doktor se mračil na motinor a já Justinovi stiskla ruku. Doktor něco řekl a jasmine přikývla. "Pan doktor vám gratuluje k těhotenství." Usmála jsem se a koukla na Justina, který vypadal, že to s ním každou chvilku sekne. "Justine?" Zamávala jsem mu rukou před obličejem aby se zvpamatoval. "My-My budeme vážně mýt miminko?" Přikývla jsem a Justin mě dlouze a vášnivě políbil. "Nemůžu tomu uvěřit." Vyjekl. "A co jména? Musíme koupit výbavičku." Položila jsem mu dlaně na tváře abych ho uklidnila. "Na to máme ještě devět měsíců Justine. Všechno stihneme." Pohladila jsem ho po tváři. "Domů poletíme až budeš v pátém nebo šestém měsíci. Nechci o naše miminko přijít." Usmál se na mě a vytáhl mobil. Začal někomu volat zatímco jsme šli s autu.

Omlouvám se, že je kapitolka tak pozdě, ale když jsem se vrátila z praxe tak jsem usnula a probudila se před chvílí.
Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Life with Justin Bieber√Kde žijí příběhy. Začni objevovat