Chapter 23

8.7K 392 31
                                    

Amy mě povalila na zem na olizovala mi celý obličej. Já se začala smát a fenku začala ji objímat. Nemůžu uvěřit, že ji tady mám. "Tvoje teta dovolila aby jsi ji tu měla. Pořídila si prý ještě jednoho a neměli se rádi." Poslouchala jsem Justina zatímco jsem se mazlila se svým zlatíčkem. "Nebudeš se bát o Esther? Amy je o dost větší." Usmála jsem se na něj a on jen pokrčil rameny a usmál se taky. Zvedla jsem se ze země a políbila ji na hlavičku. Pustila jsem Amy a ta hned vyskočila na moji postel.

Zasmála jsem se když mi Esme řekla co se stalo jejímu synovi. Je prý stejně starý jako já a jmenuje se Liam. Nevěděla jsem, že Esme má syna. Prý sem dnes přijde aby ji odvezl k lékaři. Chtěla bych se s ním seznámit. Třeba bych tu měla kamaráda když je Lil tak daleko. Mohl by být v pohodě. No pokud je to Esmein syn tak bude super jako jeho matka ne? Většinou jsem děti po rodičích. Teda já nevím po kom jsem. Ani jednoho rodiče si nemapatuju. No tátu jsem asi ani nikdy neviděla takže ho neznám a maminku si nepamatuju. Kdo by si pamatoval člověka, kterého viděl naposledy v pěti letech? Já rozhodně ne. Celý život mi maminka chyběla, ale teta mi ji dokázala nahradit. Teda je úplně tak jak by měla správná máma být, ale pokusila se o to a já myslím že tu roli zvládla bezvadně. Nemohla jsem mít lepší výchovu než od ní.

"Jdeme na oběd!" Přiběhl do kuchyně Justin a tím mě vyrušil z myšlenek na mé dětství. "Cože?" Vyhrkla jsem rychle. "No jdeme." Zasmál se a táhl mě ke dveřím. Rychle jsem se obula a už jsme byli venku. "Proč pořád musíme chodit na oběd ven?" Zeptala jsem se. "Jenže mi nejdem na typický oběd." Otevřel mi dveře od auta. "Nastupovat." Zakroutila jsem hlavou a nastoupila do auta. Justin si hned sedl za volant a vyjel mě neznámo kam.

Dojeli jsme na nějakou mýtinu kde byla krásně zelená tráva a rybník. Usmála jsem se. Byl to nádherný pohled. "Tak vystupovat." Plácnul mě do stehna. Vystoupila jsem a nasála čerství vzduch a vůni trávy. Usmála jsem se a rozeběhla se k vodě. Zula jsem si boty a namočila si nohy. Voda byla příjemně studená. Nebyla ledová, ale ani tepla. Taková akorát. Taková do které bych bez problémů vlezla. Otočila jsem se na Justina, který měl už rozloženou deku a pokládal na ni piknikový koš. Došla jsem až k němu a posadila se na deku. Justin vyndal jídlo, plastové sklenky a džus. "Piknik jo?" Usmála jsem se na něj a on přikývl. Podal mi sklenku s džusem. Napila jsem se.

Po jídle jsme se vydali do vody. Justin byl tak chytrej že nám ani nevzal plavky takže jsme museli jít ve spodním prádle. Nejdřív jsem odmítala. Nechtěla jsem před ním být jen ve spodním prádle, ale potom co řekla, že už mě tak stejně viděl jsem se na to vykašlala s svlékla se do spodího prádla. Vlezla jsem za Justinem do vody a potopila se. Justin doplaval k nějakému kamenu, který vykykoval z vody a sednul si na něj. Doplavala jsem k němu. On seskočil a vysadil mě tam. Vyskočil hned za mnou a objal mě kolem ramen. "Je tady hezky." Řekla jsem a položila si hlavu na jeho rameno. "Jo. Miluju to tady." Začal mi rukou hladit rameno. Bylo to tak příjemné.

Otočila jsem na něj hlavu protože jsem se chtěla na něco zeptat, ale otázku jsem zapomněla když jsem si všimla jak na mě kouká. Najednou jsem nemyslela na nic jiného jen na jeho krásné oči a plné rty. Ani jsem nestihla nic udělat a ucítila jsem ty dokonalé rty na svých. Začala jsem s ním ihned spolupracovat. Vyhoupnul se nade mě a pomalu mě položil. Líbal mě na rty a svými velkými dlaněmi mi hladil boky a břicho. Líbilo se mi to. Možná ještě víc než by mělo. Toužila jsem po něm. Tak moc. Tak jak jsem myslela, že ani po nikom toužit nejde. Zapletla jsem mu prsty do vlasů a přitáhla si ho blíže k sobě. Potřebovala jsem cítit jeho rty na svých. Přejel mi jazykem po spodním rtu a já je lehce pootevřela a on proklouzl svým jazykem do mých úst. Začal s mým jazykem bojovat o přesilu a samozřejmě byt silnější. Sjel mi rukou na záda a rozepl mi podprsenky.

Chtěla jsem se od něj odtáhnout aby mi ji mohl svléct, ale uslyšela jsem cvakání fotoaparátů. Justin si mě hned přitiskl s sobě aby neviděli ani jeden kousek toho co by neměli. Já se schovala obličejem do jeho hrudi. Cítila jsem se tak trapně. On mi zase zapnul podprsenku a chránil mě aby jsem si ji mohla upravit. "Promiň. Nemají tady co dělat. Je to soukromý pozemek, který patří mě. Mužů je žalovat." Zašeptal mi do ucha a pořád mě držel přitisklou na sobě. "Nedovolím aby tě někdo takhle fotil." Políbil mě do vlasů. Když konečně cvakání fotoaparátů přestalo, řekl Justin, že už můžeme jít. Odtáhla jsem se od něj, ale pořád mě chránil kdyby náhodou tu někdo ještě byl. Slezla jsem z kamene do vody a doplavala na břeh. Oblékla jsem se a sedla si do auta. Justin přišel chvíli po mě. "Vážně se omlouvám Joy. Nevím jak se sem dostali. Už nikdy nedovolím aby se k tobě dostali." Políbil mě na čelo a vyjel.

Teď jsem zmatená. Je to stále jen přátelství?

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy





Life with Justin Bieber√Kde žijí příběhy. Začni objevovat