Timmy

16 1 1
                                    

Timmy se na mě koukl a usmál se. "Jak se máš princezno?" "Fajn." Prekřížila jsem si ruce. Timmy mě začal odvážet pryč. "To byl můj nápad, aby tě sem přivezli. Pokud se ti to nelíbí, odvezu tě domů." "To je v pořádku ale proč?" "Chci aby... Pojedeš teď ke mě domů." "Cože co? Ví o tom naši?" Tázavě jsem se na něho podívala. "Jo ví." Já je jednou zabiju. Místo toho aby mě jako ostatním, bránili chodit s kluky atd, tak naši mě ještě podporují.
"A co když nechci!" "Tak tě tu nechám." "To nemůžeš udělat." "Že ne? Tak čau." Pustil mě a odešel. Šel pryč a mě zase nechal v nějakém příkopu abych nevyjela. Věděla jsem že se vrátí, tak jsem tam čekala. Byla jsem u pole a dívala jsem se směrem do lesa. "Tohle už je šikana!" Zařvala jsem, ale Timmy byl pryč. Že by to myslel vážně? Snažila jsem se vyjet z příkopu, ale věděla jsem že by mě tady nenechal.

O hodinu později:
"On mě tu nechal." To snad nemyslí vážně. "Haloo? Je tu někdo? Potřebuji pomoct. Jak myslíš Timmy, pojedu s tebou." Chvíli ticho a potom se ze zatáčky objevil Timmy. "To je ale vidírání!" "Ne není. Aspoň k něčemu je dobrý, že neumíš chodit." Začal mě odvážet pryč a já jsem cestou nic už neříkala a měla jsem ve tváři celou domů stejný výraz. Odvezl mě svým autem k němu dom. Měla jsem stále ten výraz. Vystoupili jsme, teda on  a řekl mi abych šla za ním. Nic jsem neudělala a jenom čekala s tím mim výrazem. Timmy povzdechl a vybrat z kufru vozík a posadil mě na něho.
Když jsem byla v jeho pokoji, tak jsem ho pochválila za uklizený pokoj. Posadil mě na postel.
"Proč jsem tu?" Zeptala jsem se. "Chtěl jsem tě uzdravit. Rozchodit ty nohy."
Pozasmála jsem se. "To už jsem zkoušela. Nejde to." "Nech mě to aspoň zkusit." "Se ti to nepovede a budu takhle na celý život." Zasmutněla jsem. "I kdyby, měl bych tě pořád rád." Zvedl mi hlavu, která se dívala do země a podíval se do mích očí a pousmál se.
Zhodil mě na postel a sám se lehl vedle mě. Upřeně se mi díval do očí a přibližoval se ke mě.
Zakryla jsem si obličej rukama. Chvíli jsem je měla přilepený k obličeji, potom jsem se na Timmyho koukla škvýrkou mezi prsty. Měl nadzvednuté obočí. Teď jsem si připadala hrozně trapně. Timmy si všiml, že se na něho dívám a zasmál se. "A sis myslela, že tě políbím?" Začervenala jsem se a oddělala ruce úplně z obličeje. V tu chvíli se Timmy naklonil a políbil mě. Musela jsem se smát, že jsem mu naletěli na žert. Přitulila jsem se blíž k němu a začali jsme se líbat. Srdce mi bušilo, jak nejvíc to šlo. Jeho polibek byl něžný. Potom mě pohladil po hlavě a přestal. Připadalo mi to jako vteřina, ale nějakou dobu to trvalo. Chvíli jsme na sebe zírali. Potom se Timmy začal smát a objal mě. "To bylo boží." Zašeptal mi do ucha. Pousmála jsem se. Potom se zvedl a začal mi masírovat nohy. "To rozchodíš. Cítíš to?" Začal mě štípat do paty. "Ne." "A teď?" Jel mi rukou čím dál výš. "Ne" jel čím dál víš. Už byl u stehna. "Stále nic a už toho nechej!" Jel rukou stále víš. To už jsem mu tu ruku chytla a oddělala. "Už dobrý! Tam už to cítím!" "To je dobře." Usmál se. Zvedl mě a postavil mě na zem. Držel mě kolem pasu. "Tak a teď choď." "To bys mě musel postavit na zem. Vidím že jsem ve vzduchu." "Ok" postavil mě a pustil mě. Já zapištěla a padala. Tak tak mě chytl. Vzal mě do náruče a začal se mnou tančit. "Já nejsem loutka!" Nic neříkal. Chytl mě za ruce a vytáhl mě k tyči v jeho pokoji tam mě zavěsil. "Děláš si srandu? Pokud spadnu, Zlomín si nohu." "Ne ne." "Já se dlouho neudržím." Docházela mi totálně síla a Timmy šel na druhou stranu pokoje. "Timmy!!!!!"

I wolfWhere stories live. Discover now