Haloween

49 3 1
                                    

Den nadešel a po škole jsme s holkama šli k Radce, protože bydlí 5 minut od školy. Holky mi donesly kostým a make-up. Začali mě líčit, jako kdyby jsem byla nejdůležitější na světě. Sami sebe moc nelíčily. Holky si začaly šeptat a usmívat se u toho. "Co je? Koho drbete?" "Ale nikoho." Odpověděli. "Vy mi něco tajíte?" Začala jsem. "Prosím tě. Co by jsme ti tajily?" Neodpověděla jsem a tím jsem ukončila konverzaci. Naposledy jsme se vyfotili a vyrazily jsme do školy. Lisa a Molly byly za mrtvoly. Lisa a Molly jsou dvojčata, ale Lisa je průbojnějši. Nevypadají zas tak stejně. Jsou dvojvaječná. Dále, Radka je za upíra. Vanes za kluka z Pokémonů. A další.
Po cestě jsme potkali mého bratra Lea, jak je převlečený za slendermana. Měl na sobě sako. Nevím, kde ho vzal. Žádný doma nemáme. "Čau holky." pozdravil nás. Přišel k Radce a dal jí pusu na ruku. "Leo? Co tady děláš a proč jí líbáš ruku?!" zeptala jsem se. "Ráďa mě pozvala a proto." Otočila jsem se na Radku. Ta se jenom pousmála. "Vždyť je sladký." Pohladila ho po hlavě. "Můj brácha je hnusný, blbí a je mladší o dva roky, než ty."

"Ty jseš taky hnusná!" Řekl Leo." Moje mamka je o pět let starší než otec." Řekla Radka. "Takže budeš jako tvojí rodiče. Ty si ho hodláš vzít?" Zeptala jsem se a holky se začaly smát. "Nechte toho holky a jdeme na ten Haloween." "Dobrá." Odpověděla Lisa a šli jsme.

U školy se shromažďovali lidé v maskách. Byl tam náš ředitel Vlček, oblečený za vodníka.

Nejlepší byla Vanes, oblečená za kluka z pokémonů. V ruce měla pokebal a v batohu na zádech plyšového pikachu. Já jsem byla za Harley z filmu sebevražedný oddíl.

Odehrávalo se to v tělocvičně a v jídelně. Dj byl jeden pěkný kluk z třeťáku. Holky to tam hned rozjely. Byli tam i z jiných škol a podobně. Myslím, že jich bylo více než v celé naší škole.

Zahlédla jsem Micky. Byla úplně v tom stejným co já. Vypadala stejně. Zahlédla mě a vyrazila za mnou. "Holky? Pomoc. Věděli jste, že to má i Micky?" Holky se podívali a něvěřili svým očím. Takže to asi něvěděli. Stoupli si přede mě, aby mě ochránili. Micky přišla. "To je nějaký vtip?! Jak se opovažuješ vzít na sebe to stejný!" Řekla a nasadila vražedný pohled. Její kamarádky jí obklopovaly. "Spíš ty se opičíš." Odvážně jsem řekla. Ta vyjekla a vrhla se na mě. Ani Molly a ostatní jí nedokázali zastavit. Začala mě tahat za culíky a lomcovat se mnou. Já jsem jí stáhla sebou na zem." Stejně to vyhraju já!!!" Řekla a začala mě škrtit. Potom se tam objevil kluk a zastavil jí. Vstala jsem a řekla: "Děkuji."Není ti nic?" Zeptal se a já jsem hned podle hlasu poznala, že je to Timmy. Byl oblečený za kluka od Harley. Za Jokera."Co tady děláš? A proč jseš oblečený za kluka od Harley z toho filmu!?" "Tak na to se zeptej Lisi. "Teď jsem měla vražedný pohled já a byl namířený na Lisu, která se koukala jako by nic a pomalu couvala do zadu. Já přišla k ní, chytla jí za loket a přitáhla k sobě. "Co si jako myslíš? Že mi dohodíš kluka? Na to zapomeň! Nikoho nechci!" Důrazně jsem řekla, ale Lisa se nerozhodila. "Nikoho nikdy nemělas. Měla by sis někoho najít a zrovna Timmy má zájem a snaží se. Je chytrý, chodí na gymnázium." "Šprt. Je mi teprve 16 let. Ještě nepotřebuji nikoho." Řekla jsem a odešla si pro pití do jídelny. Timmy přišel za mnou a dál si také pití. "Co je? Bav se trochu." Drbl do mě. "Nejde to, všechno se pokazilo." Odpověděla jsem. "No a. Život jde dál."

I wolfWhere stories live. Discover now