Oheň

69 4 0
                                    

Když jsem začala zaťukávat hřebík, něco jsem uslyšela. Někdo sem šel. Podívala jsem se z okýnka. Viděla jsem partu kluků, asi pět. Šli přímo sem. Slyšela jsem jejich rozhovor:
"Hej Petře! Musíš si někdy zas zahrát se mnou GTA. Natočíme malé videjko na YouTub." "Kámo já jedu teď na 2 týdny na dovolenou." "A co ty Timmy?" "Jo rád, někdy" "Jacku, a co já? Mohu taky?" "No jasný Alexi." "Kluci! Je tu Pokémon!" "Neříkej Vašku. Ty to hraješ?" "Jo a co má být?" " Je to kravina" "Ne není!" "Hoši! Čumte na tu budku na stromě." "Jsi pozorný Petře. Já bych si jí nevšiml." "Ťuk, ťuk, kdo je tam? Přicházíme v míru." "Dobře ty Timmy."

Jeden měl taky luk, s rozhovoru jsem pochopila že se jmenuje Jack. Vystřelil s ním přímo na můj bunkr. "Co děláš?!" Řekla jsem "Nic, jen si hraju." Začali se všichni smát. "Co bylo na tom vtipného?!" Řekla jsem. "Úplně všechno." Prohlásil jiný. "Co pohledává taková pěkná holčička sama v lese?" Prohlásil zas někdo jiný. Já ignorovala. Na něčem se potichu domlouvali a potom Timmy vzal kamarádovi Luk a šíp a kamarádi mu ho zapálili a on vystřelil do bunkru. "A Kurva!" Právě začalo všechno moje dílo hořet. "Vy kreténi! Co jste to udělali! Dva měsíce jsem to tu dělala." Slezla jsem rychle dolů. Byla jsem totálně naštvaná. Teď jsem se chtěla proměnit na vlka a zabít je. Podívala jsem se na můj domeček. Hořel. Rozbrečela jsem se. Sedla jsem si na zem a brečela do kolen. Uslyšela jsem hasiče. V tu chvíli se kluci rozběhli pryč. "Hoši! Bereme nohy na ramena!!!"
Přijeli hasiči a začali to hasit. "Jak se to stalo slečno." Zeptal se mě jeden hasič. "Nevím. Byla jsem tam a najednou to začalo hořet." "Aha. To bude asi tím teplem. Nenávidím léto. Běž domů." Pousmál se a já šla. Nepraskla jsem to na ty kluky. Já nejsem taková. Ale asi bych měla. Jsou to hájzlové aspoň by věděli ,že to nemají dělat.

Vrátila jsem se s rozmazanou řasenkou domů a zabouchla si dveře. Mamka vešla do pokoje. "Vypadni, nech mě být!" Zas odešla. Neřekla ani slovo. Úplně všechno je pryč! Ten domek jsem dělala hrozně dlouho a byla to jediná věc co mě bavila. Vrazila jsem hlavu do polštáře. "Co teď budu dělat?" "Nedělej nic." Ozval se Leo. Mám pokoj se sourozenci, nikdy nemám klid. Nemáme zas tak velký dum, aby každý měl svůj pokoj. "Ach jo." Zavolala jsem kamošce Radce a Vanes. Jsou to taky vlci. Vanes se tak už narodila a Radka se nechala od ní kousnout aby byla taky vlk. No a mě taky Vanes kousla a já se stala vlkem. A nikdy jí to neopustím. Ale to je na dlouhý příběh. To zas někdy jindy.

A je tu další kapitola. Doufám ,že se vám líbí. Do komentářů napište svoje názory.
Ps: Kdybyste našli nějaké chyby, určitě napišete, já je opravím. Každý se může přehlédnout. :-P

I wolfWhere stories live. Discover now