#21

156 10 0
                                    

POV  Isaac

Ik schrik wakker en ga meteen naar Lana toe. Ze ligt rustig te slapen en ik kom erachter dat ik droomde. Ik ga naast haar zitten en pak haar hand. Opeens voel ik een klein kneepje en ik roep snel de dokters dat Lana in mijn hand kneep. Gelijk beginnen ze allerlei testjes te doen en ze zeggen dat ze uit de coma is maar door de coma is ze heel erg moe. Daarom slaapt ze nu nog. Ik knik en bel naar Derek en sms de anderen. Derek is er na 5 minuten en ik vertel hem het goede nieuws. Peter is er ook. Al gauw komen de anderen ook en als ze Peter zien kijken ze een beetje boos maar ze draaien zich snel om naar Lana.

~op school~

We zitten bij wiskunde en ik zit naast Liam en voor ons zitten altijd Malia en Lana. Ik kan alleen maar aan Lana denken en dan valt er een briefje op mijn schoot en ik open hem. Er staat:

Waarom is Lana er niet? Is ze bang van je geworden?

Ik kijk om me heen en zie dat Jackson me aan zit te kijken en hij begint te grijnzen. Ik word boos en bal mijn vuisten. Liam heeft het door en kijkt me aan en ik laat het briefje lezen en zeg tegen hem dat Jackson dat geschreven heeft. Ik vertel ook over dat incident met Jackson en Lana in de kleedkamer. Liam zegt:" Als hij iets probeert bij Lana moet hij eerst langs ons." Dan komt Lana de klas binnenlopen met een briefje en geeft het aan mevrouw Hoever en ze knikt en ze zegt:" Goed dat het goed gegaan is, ga lekker zitten." Iedereen kijkt haar verbaasd aan en ze begint op haar telefoon te typen. Op mijn telefoon krijg ik veel appjes binnen in de groepsapp van ons.

Lana: Hey guys, ben er weer. Ik ben dus vanmorgen wakker geworden en alle wonden waren weg getrokken en ik voelde me ook weer erg goed dus zei Melissa dat ik weer naar school mocht. En waarom kijk je zo boos Isaac?(lachsmiley)                                                                                         Isaac: Hey, miste je heel erg. Was zo boos omdat Jackson had gezegd dat jij er niet was omdat je zogenaamd bang was geworden.                                                                                                                              Lydia: Hey gurl, je bent er gelukkig weer.

Net als ik weer wil reageren staat mevrouw Hoever voor mij met een uitgestrekt hand en ik leg zuchtend mijn telefoon in haar hand en kijk naar Lana. Ze moet haar best doen om niet in de lach te schieten en daardoor valt haar telefoon op de grond. Ook Lana kan haar telefoon gelijk inleveren en nu begin ik ook te lachen. Ze kijkt me boos aan en begint daarna te lachen.

~Tijdens Natuurkunde proefwerk~

POV Lana

Ik kijk naar meneer Jong en vind hem een beetje raar. Ik heb mijn toets al af omdat ik hem zo makkelijk vond en Lydia is ook al klaar. Zij zit meneer Jong ook te bestuderen. Ik kijk wat hij zit te lezen en doe alsof ik mijn potlood moet slijpen zodat ik bij meneer Jong kan kijken. Als ik zie wat er staat worden mijn ogen groot. Lydia kijkt me niet begrijpend aan en dan gaat de bel. Ik loop met Lydia naar de anderen in de bibliotheek. Ik zeg tegen hun:" We hebben dus een nieuwe leraar natuurkunde, meneer Jong en ik was benieuwd wat hij aan het lezen was dus ik deed alsof ik mijn potlood moest slijpen en toen ik keek wat er op zijn blaadje stond. Stonden al onze namen erop, en erachter wat je bent en onderaan stond een ziekte die ze op school willen uitvoeren en normale mensen overleven dat wel maar bovennatuurlijke krachten niet. Scott vraagt of we morgen weer natuurkunde hebben en ik knik. Na school houd Isaac me tegen en zegt:" Lana, ik heb een verrassing voor je en dat ik bij jou thuis en Derek en Peter hebben het zelfs voorgesteld." Ik kijk hem niet begrijpend aan en we lopen naar mijn kamer en Isaac zegt:" Babe, ik mocht bij jullie intrekken dus nu ben ik altijd bij je." Ik begin te glimlachen en omhels Isaac en ren naar beneden en knuffel Derek en Peter ook. Ik loop naar boven en Isaac en ik gaan The fault in our stars kijken.


lengte: 718 woorden

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now