#3

758 18 0
                                    

Ik kijk recht in het gezicht van....

POV Lana

PETER wat doe jij nou hier? Ken je Peter vraagt Scott. Ik weet niet wat ik moet zeggen dus ik knik maar. Ik draai me om naar Peter en kijk hem vragend aan. Hij zegt:"Ik moest je van Derek ophalen,hij wil je dringend spreken. Ik zeg:" Oh en dan doe je dat zo. Hij knikt. Maar ik kom eraan ga maar vast zeg ik en Peter loopt weg.
Als ik me omdraai staan hun allemaal me aan te gapen. En ik sta daar een beetje. Niemand zegt iets. Ik zeg:" Ik leg het later uit en ik moet gaan. Ik ren weg.

POV Isaac

Iedereen staat haar aan te gapen inclusief mijzelf. Ze staat daar te blozen en zegt dat ze het later uitlegt. Als ze weg rent weet ik wat ik voor haar voel. Ik ben verliefd,op haar.

POV Derek

Ik sta te wachten op Lana. Ik heb gezegd dat Peter haar moest ophalen. Dan komt Peter naar binnen zonder Lana. Ik vraag waar Lana is en hij zegt dat ze er zo aankwam. En dan komt Lana boos binnengelopen. En schreeuwt:" Wat was dit voor onzin! En ze wil mij slaan maar ik pak haar polsen vast en draai haar zo dat als ze beweegt haar arm gelijk uit de kom gaat. Ik druk haar op de stoel en maak haar handen en voeten aan de stoel vast. Dit is een oefening zeg ik en zie dat ze boos word.

POV Lana

Ik word vastgemaakt aan de stoel en ik word boos want waarvoor is dit nodig en hij zegt dat dit een oefening is om te kijken hoe sterk ik ben. Dit touw kan namelijk alleen kapot getrokken worden Door alfa's en andere soorten maar geen beta's en omega's. Ik word langzaam steeds bozer en mijn nagels worden langer en ik trek in een ruk het touw kapot. Alleen ik weet niet hoe dat kan want het was speciaal ontworpen door de sterkste weerwolven en sterkste touwsoorten. Als ik in de spiegel kijk zijn mijn ogen rood maar ik zie er nog iets bij in wat ik niet kan zeggen wat het is. Dus ik besluit dan morgen maar naar Dokter Deaton te gaan en vraag aan Derek of hij me er morgen naar toe wil brengen. Hij knikt en als ik wil weglopen houd hij me tegen en vraagt of het gaat. Ik knik en loop naar boven. Daar zie ik dat ik een appje heb gekregen. Het is van Isaac.

Isaac: Hey wat gebeurde er eigenlijk?
Lana: Hey,Peter kwam me ophalen omdat ik het er ergens over moest hebben met Derek.
Isaac: Is dat jouw familie?
Lana: Ja jammer genoeg
Isaac: Oke zie ik je morgen op school?
Lana: Ja
Isaac: Gelukkig maar

En ik val al snel in slaap en droom over Isaac

############################### Hey peoples
Weer een deeltje

Zie je foutjes zet het in de reacties,dat waardeer ik heel erg.

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now