#12

265 11 1
                                    

POV Isaac

Ik heb de hele nacht niet geslapen omdat ik alleen maar aan Lana kon denken. We volgen Jennifer vandaag maar wel pas om 7 uur. Om 6 uur komen we allemaal bij elkaar en iedereen kijkt naar me. Vast omdat ik hele erge wallen heb. We gaan met zijn allen naar school en daar stapt mevr. Blake net in haar auto en we rijden achter haar aan. Ze stopt in een verlaten winkelcentrum en ze wacht daar op iemand. Dan komt Deucalion eraan met Ennis, Kali en ook Lana. Ze heeft hele erge wallen onder haar ogen en ze heeft niet door dat wij er zijn. Deucalion begint een gesprek met hun dat over ons gaat. Hij zegt:" Ik wil dat je Scott en zijn pack uitmoord. Ik zie Lana verschrikt opkijken en ze roept:" Dat was niet de bedoeling Deucalion, ik ben toch sneller als jullie allemaal dus wie zal er het eerst zijn?" Ze wil wegrennen maar iemand houd haar vast en ik merk dat ik heel erg boos word. Voor ik het besef vechten we tegen Deucalion en iemand slaat Lana knock-out. Deucalion roept dat hij terug komt en rent weg met de anderen maar ik ren op Lana af en probeer haar wakker te krijgen. Ik til haar op en loop naar de auto.

Ik leg haar in bed en ga op een stoel naast haar bed zitten en val in slaap. De volgende morgen slaapt Lana nog en ik besluit een ontbijt op bed voor haar te maken en als ik terugkom is ze net wakker geworden. Ik vlieg haar om de hals en zeg tegen haar dat ze dat nooit meer mag doen en ze knikt en huilt.

We hebben gym vandaag en ik moet tegelijk met Liam op de klimwand en ik ben net iets sneller en  dan gaan we weer naar beneden en zijn Kira en Lana aan de beurt. Ook hun zijn snel klaar maar dan zijn Erica en Lydia aan de beurt. Als Lydia al klaar is, is Erica nog niet eens op de helft, tot Lana tegen Coach zegt dat Erica epilepsie heeft. En Coach zegt dat ze mag stoppen. Ik loop na de gym weer terug omdat ik mijn sleutels er had laten liggen en ik zie dat Erica ervan af valt. Ik vang haar op en ze zegt bedankt en opeens kust ze me en ik druk haar weg. Ik zie Lana met tranen in haar ogen staan en ze rent weg. Ik schreeuw naar Erica:" Waarom deed je dat?" En ik loop boos weg.

POV  Lana

We hebben gym en Liam en Isaac zijn net geweest en nu zijn Kira en ik aan de beurt. We gaan gelijk op en we zijn ook snel klaar. Nu zijn Lydia en Erica aan de beurt maar ik vraag me af of Coach weet dat ze epilepsie heeft. Als Lydia klaar is loop ik naar Coach toe en zeg:" Coach, je weet toch dat Erica epilepsie heeft." Hij moppert en zegt:" Waarom zegt niemand zoiets tegen mij?" En hij laat Erica stoppen. Na de gym heb ik me omgekleed en ik wilde nog wat aan Coach vragen over het kampioenschap waar we heen moeten. Ik loop de gymzaal weer in en zie Erica en Isaac kussen en hij drukt haar weg en dan heeft hij door dat ik er sta en ik kijk hem met betraande ogen aan en ren weg. Ik loop naar Lydia en Kira toe en ze vragen wat er gebeurd is en ik zeg:" Ik zag Isaac zoenen met Erica." Ik begin te huilen en we gaan naar Lydia's huis. Daar komen ze aanlopen met chocolade en heel erg veel ijs en films. Even later komen Malia, Scott, Stiles en Liam ook nog. Ze kijken verbaasd maar als ze het hele verhaal hebben gehoord zijn ze erg boos. Mijn telefoon gaat over en ik kijk wie het is. Het is Isaac en Lydia neemt op. Ze zegt:" Wat moet je, ja ze heeft je wel gezien, nee ze hoeft je nu niet te zien." En ze hangt op. Ze kijkt me aan en roept groepshug. Als bijna iedereen weg is behalve Kira, Lydia en Malia besluiten we om een slaapfeestje te organiseren.

Als we op school komen is het er super rustig. Terwijl het al bijna half negen is. Dan komt Deucalion eraan maar wat mij nog het meeste verbaasd en zo te zien ook de anderen is dat Isaac erbij loopt. Hij ziet mij en zijn blik word boos. Na een heel gevecht kom ik erachter dat ik geraakt ben door Deucalion. Maar we gaan morgen al weg voor het kampioenschap. Als ik thuiskom weet Derek al wat er gebeurd is en hij omhelst mij en ik begin weer te snikken. En zeg dat ik morgen een kampioenswedstrijd heb en hij knikt. Maar wat ik niet wist dat hij Lydia en Malia had gebeld en had gevraagd of ze achter ons wilden rijden.


Lengte: 827 woorden

zie je foutjes meld het even.

wie ship je?   -Isaac en Lana       of        -Isaac en Erica?

Sister of Derek Haleजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें