#20

186 10 2
                                    

POV Lydia

We staan daar met zijn allen te kijken wanneer ze eraan komen. Tot opeens Isaac weer wakker word en roept:" Ik weet hoe we ze moeten verslaan. Je moet het doosje gebruiken als dreiging en gaan onderhandelen." Iedereen kijkt hem aan en Malia zegt:" Daar waren we al achter gekomen toen jij nog buiten westen was." Zijn gezicht betrekt en hij begint te lachen. Dan komen de Dread Doctors eraan en ze zeggen:" Lana halen." Scott begint met praten en dan zie je ze stilstaan en hun willen dan toch weer doorlopen en dan haalt Scott het doosje tevoorschijn en zegt:" Als je dat niet doet, open ik deze box." Ze twijfelen en knikken. Een van de Dread Doctors klikt op het knopje en Derek pakt Lana op en neemt haar mee.

POV Derek

De Dread Doctors knikken en één van de Dread Doctors drukt op het knopje en ik pak Lana op en neem haar mee naar de auto.

~In het ziekenhuis~

Ze ligt weer op de operatie kamer maar nu ook voor inwendige bloedingen. Melissa komt bij me en vraagt of ik even een formulier wil invullen over Lana's medische informatie. Ik knik en loop mee. Als ik terug kom hoor ik van de dokter dat Lana een overlevingskans heeft van 10% en dat ze nu in coma ligt maar dat de operatie wel gelukt is. Ik knik en ga naar haar toe. Ondertussen denk ik aan alle herinneringen:

Ik leerde Lana vechten zonder haar weerwolfkant en dat betekende een goede conditie hebben dus ik liet haar opdrukken. Op het gegeven moment duwde ik haar om en gelijk kwam ze op me af. Met de dag werd ze sterker. Tot een keer Lana van mij won en ik verder ging met de volgende training.

Cora was in één keer terug gekomen en ze staarden elkaar aan en vroegen tegelijker tijd:" Wie is zij?"  Ik zei tegen Cora:" Cora, dit is je zusje Lana."  Toen keken ze elkaar aan en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk.

POV Scott

Ik weet nog hoe ik de eerste dag tegen Lana op botste en sindsdien zijn we beste vrienden. Zij is er altijd voor mij en ik was er ook altijd voor haar.

POV Isaac

Lana was het beste wat mij ooit overkomen was. Ik kan niet zonder haar. Ze heeft mij geholpen vanaf het begin tot het eind. Ze heeft me zelfs vergeven(meerdere keren) en ik zou mijn lezen zo voor haar willen geven. Ik houd van haar en dat zou ik ook altijd doen.

Ik zit naast Lana haar bed met haar hand in mijn hand en heb tranen in mijn ogen. Waarom moet dit nou Lana gebeuren? Iedereen is stil. De dokter komt binnen en doet wat testjes en zegt:" Ze reageert al iets beter op prikkels en ze zit in niet zo'n diepe coma. Ik denk dat ze jullie wel kan horen." En hij loopt weer weg. Ik blijf haar maar aankijken en iedereen verlaat de kamer zodat ik even alleen met Lana ben. Ik zeg tegen Lana:" Hey babe, je moet snel terug komen. Ik kan niet zonder je, jij steunt me altijd bij alles." Dan komt Derek binnen en zegt tegen mij:" Als Lana wakker word mag je wel bij ons intrekken voor Lana." Ik knik en bedank hem en verlaat de kamer. Opeens hoor ik geroep uit de kamer komen en ren achter de dokters de kamer weer in en zie op de monitor een lange streep.


lengte: 579 woorden

zie je foutjes meld het even


Sister of Derek HaleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu