#16

220 11 0
                                    

POV Lana

Als ik 's ochtends beneden kom kijken Peter en Derek me niet aan en ik pak een broodje. Als ik wil weglopen roept Derek me terug en ik kijk hem boos aan. Hij zegt:" Er is een nieuw soort iets in Beacon Hills, dat mensen/weerwolven verlamt." Ik kijk hem aan en vraag hoe zoiets heet. Hij zegt:" Dat is een kanima." Ik knik en loop weg.

Ik vertel het hele verhaal nog een keer tegen Scott terwijl ik tegen Isaac aan leun. Hij heeft zijn arm om mij heen geslagen en we liggen samen op de bank. Scott belt Deaton en dan komt Theo binnenlopen met de Dread Doctors. Hij kijkt boos naar ons en hij roept dat ze moeten aanvallen.(Ik heb het einde nog niet gezien, dus sorry als het niet klopt) Theo kijkt mij aan en begint te lachen. Ik word boos en ik verander in een weerwolf. Als ik op hem af wil rennen word ik tegen de grond gedrukt. Hij staat van een afstandje toe te kijken en begint te lachen. Hij loopt weg en de anderen gaan ook weg. Ik blijf verbaasd op de grond liggen.

~op school~

Ik ben zo boos op Theo, en ik weet dat hij nu training heeft. Ik heb iedereen uit de kleedkamer zien komen dus ik loop naar binnen en daar staat Jackson onder de douche. Ik draai me snel om en hij stapt onder de douche vandaan. Hij doet een handdoek om en komt op mijn aflopen. Hij vroeg wat ik wilde zeggen en ik zei:" Eh, ik ben van gedachten veranderd." Hij kwam langzaam steeds meer op me aflopen en zei:" Weet je het zeker, je ziet er gestrest uit. Komt het door Isaac, is dat het? Ik kan nog steeds niet geloven dat je denkt dat dat voor altijd zo blijft." Ik keek naar een uitweg maar het was er niet dus ik liep nog verder achteruit en struikelde bijna. Hij begon nog meer dingen te zeggen over Isaac en de tranen kwamen in mijn ogen en riep:" Stop, hou op!" Hij keek me aan en kwam nog dichterbij. Hij drukte mij tegen de kluisjes aan en hij begon te schreeuwen. Hij zegt:" Als je denkt dat hij je überhaupt kan redden, ben je al dood." Hij laat zijn nagels over mijn wang glijden, en ik denk bij mezelf: Ik kan het niet laten zien want dan heb ik echt hele erge grote problemen. Hij gaat verder:" Ik hoop dat je broer je wat geleerd heeft voor je zelf verdediging." Ik knik en zeg:" Ja, dat heeft hij gedaan." En ik draai zijn hand om maar hij is sterker omdat ik mijn weerwolfkrachten niet kan gebruiken. Dus uiteindelijk ligt hij bovenop mij en ik probeer hem van me af te duwen. Dan lijkt het alsof hij bij positieven komt en vraagt:" Lana, wat doe je hier?" En hij gaat van me af en ik kruip naar achter tegen een kluisje aan. Dan komt Isaac binnen en kijkt me aan en ik zeg:" Isaac, het gaat goed, echt waar." Maar hij rent op Jackson af en duwt hem tegen de kluisjes aan slaat hem. Maar Jackson is sterker dus hij drukt Isaac weg. Ik ben boos en laat mijn ogen zien en roep keihard:" STOP NU!" Zij kijken mij allebei aan en ik trek Isaac mee. Ik leg hem het hele verhaal uit en hij wil teruglopen en zegt:" Wat een klootzak, ik pak hem volgende keer wel aan." Ik knik en hij slaat zijn armen om me heen. We zijn toch vrij. Dus we lopen naar buiten.

Ik leg het hele verhaal uit aan Derek behalve het eerste gedeelte. Vooral over dat hij niet wist waar hij mee bezig was en hij kijkt me aan en loopt naar de computer. Hij zoekt iets op en laat een plaatje zien en zegt:" Ik denk dat jij de kanima hebt gevonden, Lana. Die worden door iemand bezit en reageren net zoals Jackson." Ik app de anderen dat ze snel hier moeten komen en na een kwartiertje is iedereen hier en Derek legt het hele verhaal nog een keer uit. Ik fluister in Isaacs oor:" Ik heb hem niet alles verteld, dat is ons geheimpje." Hij kijkt me aan en knikt. Lydia zegt:" Dus eigenlijk hebben we nu 2 vijanden." Derek knikt en hij laat een plaatje zien van de kanima. Plotseling belt Deaton op en zegt dat de Kanima op school is. We lopen er op af.

Dan valt Kira op de grond en zegt:" Hij is hier, ik ben namelijk verlamd." Dan vallen Malia, Stiles, Lydia en Isaac op de grond en daar staat de kanima. We rennen langs het zwembad en hij valt Liam aan maar niet zoals Malia enzo. Hij wil hem echt vermoorden. Ik spring in het water en trek Liam mee. Ik zwem nu al een half uur met Liam erbij omdat hij verlamd is. Ik begin steeds minder kracht te krijgen want de kanima kan niet zwemmen. Hij kan het water ook niet aanraken. Ik zie Scott rennen en hij laat het spiegelbeeld aan de kanima zien en dan rent hij weg. Scott tilt Liam eruit en dan wordt het zwart. Ik word wakker op de kant en Scott zegt:" Je had geen kracht meer omdat je bijna een uur lang hebt gezwommen met Liam erbij. Dus je viel flauw en toen moest ik jou ook snel uit het water halen." Ik zeg zachtjes bedankt als de anderen binnenkomen. Liam ligt nog op de banken en ik kom overeind en ril van de kou. Isaac slaat een handdoek om mij heen en Malia een om Liam. Isaac trekt mij tegen zich aan en kust mij op mijn haar. Ik word zo moe dat ik in slaap val.

Lengte: 963 woorden

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now