#5

630 16 0
                                    

POV Lana

Ik draai me langzaam om en kijk Isaac aan. Zij hij nou net dat hij me leuk vond? Net als ik wil reageren op Isaac hoor ik Scott schreeuwen:" Lana schiet op, ik heb hulp nodig.'' Dus ik zeg tegen Isaac dat ik hem later spreek en in de deuropening bedenk ik mij dat dat erg hard klinkt. Dus ik zeg:'' Isaac? Ik vind jou ook leuk." En ik draai me om en ren weg naar Scott. Als ik bovenkom staan Chris en Gerard daar met pijl en boog op ons gericht. Ik loop weer naar achter tot ik een pijl in mijn rug voel en draai me snel om. Daar staat Christina, en Scott kijkt me hulpeloos aan. Opeens hoor ik voetstappen op de trap en Scott hoort het ook en we kijken elkaar aan en knikken. Isaac springt tevoorschijn en Chris probeert op Isaac te schieten maar hij mist en net als ik me omdraai raakt de pijl me in mijn zij. Ik schreeuw en val op de grond. Ik hoor vage stemmen op de achtergrond en alles word zwart.

POV  Isaac

Wanneer ik tevoorschijn komt probeert Chris op me te schieten maar hij mist en hij raakt Lana in haar zij. Ik ren naar haar toe en kijk hoe erg de wond is. Scott komt er ook bij en zegt:" Ze moet naar Deaton en ik heb hier een pijl van Chris.'' Net als ze willen schieten vallen ze alle 3 neer, net of ze verlamd zijn. Dan komt Jackson eraan gelopen. Hij zegt:" Sukkels dat jullie zijn, waarom doen jullie zo moeilijk.'' En dan is hij weg en ik zeg tegen Scott dat hij Stiles moet bellen. 5 minuutjes later komt Stiles eraan en ik ga achterin zitten met Lana bij me en we rijden snel naar Deaton toe. Onderweg streel ik haar wang. wat is ze toch mooi, en ze zij net ook dat ze mij leuk vind. Gelukkig.

>Bij Deaton<

Snel til ik Lana naar binnen en leg haar op de tafel daar en Deaton pakt gelijk allerlei mesjes en hij vraagt of we even weg willen gaan en of Scott de pijl nog had. Scott geeft de pijl en we lopen weg. Ik zeg tegen Scott dat ik Derek wel even bel en hij vraagt hoe ik aan zijn nummer kom. Ik zeg dat ik het uit Lana's contacten heb gehaald.

D=Derek, I=Isaac

I=Hallo Derek?
D=Isaac, wat doe jij aan de telefoon van Lana?
I= Eh daar wilde ik het met je over hebben.
D=Wat? Wat is er met haar gebeurt?
I=Als je even naar de dierenarts komt leg ik alles uit.
D=Is goed kom eraan.

En hij hangt op. Dan komt Deaton naar buiten en zegt dat ze nog slaapt maar al wel beter word. En we mogen even naar binnen. Ik loop achter Scott aan en daar ligt ze te slapen. Ze is helemaal wit. Ik pak haar hand vast wat Scott rare blikken oplevert maar dat maakt me niks uit. Ze word langzaam wakker en kijkt me aan. Scott zegt:" Ik zal jullie even alleen laten. En ik begin tegen haar te praten en zeg sorry en ik wil nog veel meer zeggen als ze mijn handen vast pakt en ze lief glimlacht. Net als ik met haar over wat er in de kelder gebeurde wil gaan praten komt Derek binnen gestormd en hij kijkt heel erg boos. Hij zegt dat Scott het net vertelt heeft en dat hij heel erg boos op mij is dus ik loop even weg. Ik hoor Lana praten met Derek over mij en dat vind ik niet zo leuk, maar ja. Opeens hoor ik Derek schreeuwen:" ALS JE MET ISAAC NEEMT BEN JE NIET MEER WELKOM THUIS.'' Dan stormt hij naar buiten en kijkt me boos aan en loopt door. Ik ga snel naar Lana toe en ze zit daar in tranen en ze kijkt me aan. Ze vraagt of ik het gehoord heb en ik knik ja en sla mijn armen om haar heen en wieg zachtjes heen en weer. Dan zeg ik dat ze morgen wel weer naar school moet als ze dat kan natuurlijk. Ze knikt en zegt dat ik wel met haar mee moet gaan en dat doe ik.

Lengte:704 woorden


Sister of Derek HaleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu