#6

551 15 1
                                    

POV Lana

Zachtjes loop ik naar binnen hopend dat niemand mij hoort. Als ik binnenkom staan Derek en Peter me al op te wachten. Peter kijkt blij en Derek kijkt alsof hij mij zou willen vermoorden. Ik ga op de bank tegenover hun zitten en kijk hun afwachtend aan. Derek vraagt of ik Isaac leuk vind en Peter kijkt hem raar aan en loopt weg. "Nou?" vraagt hij.  Ik zucht en zeg:" Ik weet het niet, ik denk het wel waarom?" Hij zegt ook dat ik met elke jongen mag nemen behalve met Isaac en dan word ik boos. En schreeuw:" WAAROM MAG DAT DAN NIET, ZEKER OMDAT JE HEM NIET MAG HÉ, ACH SODEMIETER TOCH EEN EIND OP." Hij kijkt me emotieloos aan en zegt dat is inderdaad één van de redenen maar ook dat hij zijn zus heeft vermoord. Ik loop weg naar mijn kamer en pak al mijn spullen in en ondertussen vraag in onze groepsapp of ik ergens bij iemand een tijdje mag logeren  omdat we knetterde ruzie hebben. Al gauw reageert Scott dat hij nog wel een kamer voor mij overheeft en dat ik nu kan komen.

~10 minuten later~

Ik bel bij Scott aan en hij doet open. Ik zeg hallo tegen Melissa en hij laat mijn kamer zien en ik bedank hem heel erg. Hij zegt dat hij me eigenlijk sinds we hebben ontmoet als een zusje van hem ziet. Ik ga snel slapen omdat het al half 2 is en ik morgen om half 9 op school moet zijn.

 Volgende morgen rijd ik met Scott en Stiles mee naar school en ik loop dan gelijk door naar wiskunde. Als ik ga zitten gaat Scott links van me zitten en Isaac rechts van me, hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. Dan zie ik dat Malia naar binnen wil lopen maar weer wegloopt en even later weer terugkomt en dat Stiles haar drukt. Ze kijkt boos naar hem en ik weet nou niet of ze wel of niet een stelletje zijn. Dan roept hij Lydia, Malia en mij naar voren om de som op het bord op te lossen. Ik zucht en sta op. Lydia begint druk met schrijven en Malia en ik kijken elkaar hulpeloos aan en ik kijk weer naar het bord. Opeens beginnen de letters te vervagen en staat er een hele tekst op het bord: Er is een dodenlijst, als je erop staat en je word vermoord krijgen de moordenaars geld. Iedereen is een bepaald bedrag waard. Het eerste wachtwoord is: Scott. Vul het wachtwoord in en je krijgt het eerste deel van een lijst, er zijn er 3. Succes! Opeens roept mnr. Janzen dat de tijd om is en dat we terug mogen lopen. Ik schrijf de hele tekst wat ik net zag over in mijn schrift en laat het in de pauze zien. Hun kijken allemaal erg verbaasd. Eigenlijk hoorden we nu gym te hebben maar de les is uitgevallen en we zijn de laatsten in de school en als ik de deur open wil doen merk ik dat de deur op slot is. Als we omdraaien staat daar iemand zonder mond. hij maakt ssst gebaar. Iedereen rent weg maar ik blijf in shock staan en hij typt iets met zijn arm in en zegt:" De eerste lijst, daar staan jullie allemaal op." En hij komt op me afrennen en ik ren naar de kleedkamers. Ik leun tegen de deur en rust op, opeens slaat hij het glas boven mij en ik raak in paniek. Ik krijg haast geen adem meer en begin te piepen. Dan komt Isaac tevoorschijn en zegt dat ik mijn adem moet inhouden. Maar dat kan ik niet, ik begin me alleen zorgen te maken over dat ik geen lucht krijg. Opeens drukt hij zijn lippen op de mijne en ik houd mijn adem in. Als hij stopt merk ik dat ik weer lucht krijg en ik vraag waarom hij dat deed. Hij zegt dat hij dat deed omdat ik mijn adem moest inhouden en omdat hij mij erg leuk vind. Hij raakt mijn lippen weer en onze lippen bewegen synchroon samen en zijn tong verkent mijn mond tot er gekraak achter ons klinkt. Het is die man zonder mond en plots word ik heel erg boos en ren op hem af maar als ik op hem wil springen is hij weg. Ik kijk Isaac verbaast aan en we lopen hand in hand terug naar de rest. Hun kijken raar maar dan erg blij en Lydia, Allison en Malia omhelzen me. We gaan allemaal naar huis nu omdat de deuren open zijn. Ik zit met Isaac achterin bij Stiles en ik lig tegen Isaac aan en val in slaap.

POV Isaac

Lana ligt tegen mijn schouder aan te slapen en ik draag haar bij Scott naar binnen en leg haar op haar bed. Maar wat Lana niet weet is dat ik ook een tijdje bij Scott logeer omdat mijn vader vermoord is en Melissa zei dat ik hierheen mocht. Ik heb ook weer een eigen kamer. Ze hebben in totaal 4 slaapkamers in huis dus ze zijn allemaal in gebruik nu. Ik sta naar Lana te kijken als ze opeens wakker word en opstaat. Ik schrik me dood en ze zegt dat ze weet hoe we het eerste deel van de lijst kunnen krijgen. Ondertussen haal ik Scott op en als we terugkomen staat Lana naar een vel papier in haar handen te kijken. Ze zegt:" Scott je bent 300 miljoen euro waard. Isaac jij 200 miljoen en ik ben 500 miljoen waard. Ze laat zich op de grond vallen en huilt, ik kruip tegen haar aan en sla mijn arm om haar heen. Ze vraagt of ik bij haar wil slapen vannacht en ik kijk Scott aan en hij knikt en loopt weg. Ik til Lana in bed en ga bij haar liggen. Samen vallen we in slaap.

####################################################################################

Lengte:982 woorden

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now