#8

405 14 1
                                    

Scott roept:" We hadden dat boek nooit moeten lezen."

POV Lana

Iedereen kijkt Theo aan en hij zegt:'' Ik hoorde dat Scott hier was en ik wil in zijn pack horen. Niemand weet dat ik ook een soort leider ben van de pack, dat zijn Scott en ik samen alleen degenen die in de pack zitten weten dat. Lydia zegt dat hij dan gelijk kan meelezen. Ik hang tegen Isaac aan en lees het boek. Als ik op de helft ben voel ik mijn ogen erg moe worden en val in slaap. Ik droom heel erg raar:

Ik word het ziekenhuis ingereden en word geopereerd omdat ik een ongeluk heb gehad. Iedereen is er zelfs de moeder van Scott en ik word de operatiekamer in gereden en krijg een masker opgezet. Alle doctoren zijn dingen aan het klaarleggen tot ze opeens veranderen. Ze veranderen in de Dread Doctors en ze kijken me allemaal aan en ik probeer weg te komen. Maar dat lukt niet.

Ik schrik wakker en Isaac kijkt me verbaasd aan en ik leg snel de hele droom uit. We gaan allemaal slapen omdat we morgen toch naar school moeten. Isaac slaat zijn armen om me heen en zo vallen we in slaap.

-na school(ik skip school effe)-

Ik wil naar buiten lopen totdat ik gehijg hoor en draai me om. Daar staat een weerwolf of iets wat er op lijkt. Er steekt een zwaard door hem heen en hij valt neer en achter hem staan de Dread Doctors weer en ze lopen op me af en ik probeer weg te rennen maar de deur zit op slot. Als ik me omdraai staan ze voor me en eentje grijpt me vast en sleurt mee. Een van hun draait mijn hoofd opzij zodat ze bij mijn nek komen. Ze halen een spuit tevoorschijn als de deur openklapt. Ze staan daar allemaal en Isaac komt op hun afrennen maar een van hun pakt hem en duwt hem tegen de muur aan. De andere draait zich weer naar mij toe en steekt de spuit in mijn nek. Ik voel me een beetje licht en dan zie ik Theo van een afstandje naar mij kijken en dan val ik weg.

POV Isaac

Lana zit daar op de grond met een spuit bij haar nek en dat maakt mij zo boos. Niemand komt aan mijn vriendin en ren op ze af maar al snel word ik tegen de muur gedrukt. Lana krijgt de spuit in haar nek en ik zie haar naar de gang kijken en daar staat Theo en dan valt ze weg en dan zijn de Dread Doctors ook in een keer verdwenen en  ik val op de grond. Ik ren snel naar Lana toe en til haar op.

Deaton zegt dat hij niks kan doen zonder dat we een monster hebben van die spuit dus dat betekent dat we nog een keer ze moeten tegen komen. Anders sterft Lana.

###################################################################################

Lengte:482 woorden

sorry niet zo lang stukje volgende keer doe ik extra lang

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now