#4

690 18 2
                                    

POV Lana

ik word wakker van de wekker en druk hem snel uit. Dan denk ik aan wat Isaac gisteren tegen mij zei op Whatsapp. Ik kleed me snel aan en eet snel een broodje en ik zie Peter en Derek wel naar me kijken maar ik negeer ze. Hadden ze gisteren niet zo dom moeten doen. En ik loop snel naar buiten waar Stiles en Scott op me wachten. Ik stap snel in en zie dat Derek me staat na te kijken.

*op school*

Ik heb nu wiskunde en zit naast Stiles omdat Scott en Stiles niet meer naast elkaar mogen zitten. Voor mij zitten Scott en Liam. Ik wacht op het moment om hun te kunnen vertellen dat ik niet alleen een alfa ben, maar nog iets meer. Ik krijg een sms-je van Deaton dat hij  met nu kan ontvangen en laat het aan Stiles zien. Hij heeft een idee en fluistert het in mijn oor. Even later krijgt mr. Harris een propje tegen zijn hoofd aan gegooid. Hij vraagt:"wie heeft dat gedaan? Ik wijs Stiles aan en hij wijst mij aan. Stilinksi en Hale gaan jullie je maar melden. Als we bij de directeur wachten horen we een gesprek tussen de vader van Stiles en de directeur. Het gaat over waarom Isaac niet op school was en in 1 keer moet aan die appjes denken van gisteren. Ik begin te denken waar hij zou kunnen zijn als sheriff Stilinski naar buiten komt en Stiles schiet achter een meidenblad, ik kan niet stoppen met lachen. Sheriff Stilinksi staat voor Stiles stil en pakt het meidenblad af en schud zijn hoofd en loopt weer door. De tranen van het lachen lopen over mijn wangen als de directeur ons naar binnen laat lopen. Na een hele preek zegt hij dat er iemand moet na blijven en dat is uiteindelijk Stiles omdat ik naar Deaton moet. Voordat we weggaan houd de directeur me tegen en hij zegt dat hij heeft overlegt met coach dat ik mee mag doen met de selectie ronde voor lacrosse. Ik ben echt super blij maar ik ga snel naar Deaton toe.

-bij de dierenarts-

Deaton zegt dat ik niet alleen een weerwolf ben maar ook een banshee net als Lydia. Dus als er iemand dood gaat ga ik ook schreeuwen. Hij smst Scott dat hun hier snel naartoe moeten komen. Na een kwartiertje zijn ze er al. Ze kijken verbaasd als ik er zit. Deaton vertelt hun dat ik niet alleen een alfa ben maar ook een banshee. Dan kijken ze nog verbaasder en Lydia loopt op me af en omhelst me en ze zegt:"In het begin is het echt heel erg maar later word het makkelijker.'' Dan besef ik dan Isaac er nog niet weer is en vraag waar hij is? Niemand weet het antwoord dus ik ga hem zoeken. Ik begin bij zijn huis.

De voordeur staat open en ik loop langzaam naar binnen. Bijna alle deuren zijn wel op slot behalve de deur van de keuken en de kelder. Ik kijk eerst snel in de keuken maar daar is niemand. Dan loop ik langzaam de trap af in de kelder en roep:" Isaac ben je daar? Ik ben het Lana." Ik zie iemand zitten en vraag zachtjes: Isaac? Hij kijkt op en ziet mij staan. Ik ren naar hem toe en vraag waar hij de hele dag is geweest. Hij zegt dat hij ruzie had met zijn vader gisteren en dat hij is weggerend. Later bleek de auto van zijn vader zijn terug gevonden zonder deur. En zijn vader is vermoord. Hij kijkt mij aan en zegt:" Je weet toch dat ik dat niet heb gedaan hé, je gelooft me toch?" Ik knik. Ik durf eigenlijk niet over die appjes te beginnen maar doe het toch. "Hey hoe zat het eigenlijk gisteren met die appjes wat je naar me stuurde of was dat iemand anders?" Hij schud:" Nee dat was ik wel maar ik appte je omdat altijd als jij bij ons bent raakt er niemand gewond en zodra jij weggaat raakt er wel iemand gewond. En.. nee laat maar." Wat is er? vraag ik. Nee dat zou te schamend zijn als ik dat zo zeg.  Ik word een beetje geïrriteerd en zeg:" Wil je het wel of niet zeggen? Opeens komt Scott beneden en roept:" Lana snel we hebben iets gevonden. Ik wil met Scott meelopen als Isaac zegt:" Lana wacht, ik zal het je vertellen. Ik vind je leuk."

##############################################################################

Hey people,


ik heb een vraagje: wat noemen jullie een lang hoofdstuk?

en wat is een hoofdstuk van 747 woorden?


zien jullie foutjes zet het maar in de reacties.

Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now