#9

386 13 1
                                    

POV Lana

Ik kan horen wat hun zeggen maar ik krijg mijn ogen niet open. Ik schrik als Deaton zegt dat als hij dat spuitje niet heeft hij niks kan doen en dat ik anders zal sterven.

Ik loop in een witte wereld en niemand is er. Tot dat ik Allison zie staan en ik kijk haar met betraande ogen aan. Ze loopt op me af. Ze knuffelt me en zegt dat ze ons allemaal mist en ze zegt ook dat ik wel moet terug gaan. Omdat ze anders niet weten hoe ze de Dread Doctors moeten verslaan. Allison klapt een keer in haar handen en opeens zijn we op school bij Lydia en de anderen en ik kijk Allison vragend aan en ze zegt:" Dit is wat er nu gebeurt, zo ben ik ook altijd bij jullie."  We luisteren mee met wat ze tegen elkaar zeggen. Ik wil iets roepen maar Allison zegt dat ze je toch niet horen. Aan het eind van de dag gaan ze naar Eichen House. Daar staat Derek al op hun te wachten. Ik vraag aan Allison wat hij hier doet en ze zegt:" Het is en blijft je broer en toen hij hoorde dat jij in problemen was is hij meteen naar Deaton gegaan en hij wilde Isaac aanvallen omdat jij bij hem was. Ik zeg:" Dan heb ik nog een hartig woordje met hem te spreken als ik weer wakker ben. Ze knikt en lacht. Ze lopen met zijn allen naar binnen en Lydia en Stiles lopen door naar 'de man met het derde oog' . Dat komt omdat Scott en Kira niet naar binnen kunnen net zoals de anderen maar de anderen houden de wacht op verschillende plekken. Opeens slaan de elektriciteit stoppen door en valt Kira op de grond. Ze word wel weer gelijk wakker. Stiles en Lydia komen eraan rennen en zeggen dat je moet aanvallen op hun en dat je je over je angsten heen moet zetten. Ze komen met zijn 3en eraan lopen en Liam, Derek en Isaac vallen aan en Malia en Scott vallen ook met zijn allen op één aan en de andere 2 zoeken Lydia, Stiles en Kira. Malia kan bijna bij de spuit komen als hij zich bij draait en haar weg wil slaan. Als bijna iedereen op de grond ligt en de spuit ook. Lopen ze weg zonder te weten dat ze de spuit hebben achter gelaten. Snel pakt Malia hem en spuit het in een potje leeg en doet er iets anders in en legt hem terug. Ze doen alsof sommige nog steeds buiten westen waren en ze lopen op Kira af en spuiten het ook in haar nek maar wat ze niet weten is dat het niet het spul van hun is. Al gauw is het weer wit en staat Allison voor me en ze kijkt me aan en zegt:" Lana, ik moet gaan nu en jij moet dit onthouden wat er is gebeurd en het hun vertellen. Oh ja, Vertrouw Theo NIET. Ik kijk haar verbaasd aan en ze zegt dat het niet is wat het lijkt. Ze knuffelt me en dan verdwijnt ze.


POV Malia

De Dread Doctors hebben iedereen op de grond geslagen en als ze weglopen zie ik de spuit liggen en kruip er snel naartoe. Ik spuit het in een potje en doe er een andere stof in wat niet schadelijk is voor je lichaam en leg het terug en een seconde later komen ze alweer terug. Ik doe alsof ik er naartoe probeer te kruipen maar ze pakken hem voor mij weg en ze spuiten het goedje in Kira's nek. Iedereen is geschokt als ze weg zijn en ik begin te lachen. Ik zeg:" Dat is niet gevaarlijk, ik heb het goedje in het potje gespoten en er wat ingedaan wat niet gevaarlijk is. Dan halen ze opgelucht adem en gaan we snel naar Deaton.

Hij kijkt naar het spul en pakt allerlei rare spiegeltjes, mesjes etc. Hij vraagt of iedereen weg wil gaan maar Derek zegt dat hij blijft en wij lopen weg.


POV Derek

"Ik blijf." En de rest loopt weg. Deaton kijkt me aan en zegt dat ik Lana goed moet vasthouden omdat ze zo wel gaat schudden en alles. Deaton begint heel voorzichtig en even later komt er allemaal schuim op haar mond. En begint ze te schudden. Ik houd haar goed tegen tot het klaar is. Hij zegt dat ik haar naar Scotts huis moet brengen en geeft me wat medicijnen voor Lana mee.

Ik leg haar in bed en kijk naar haar. Waarom kon ik nou gewoon geen toestemming geven voor Lana en Isaac? Misschien wil ik haar iets te goed beschermen en denkt ze dat zelf ook. Dan komt Isaac binnengelopen en kijkt nerveus naar mij en ik besluit om sorry te zeggen en hij kijkt me verbaasd aan. Maar hij knikt ook omdat hij het wel begrijpt. Hij zegt:" Als ik ook een zusje had, zou ik haar ook willen beschermen voor alles." Ik kijk weer naar Lana en opeens begint ze te bewegen en ze opent langzaam haar ogen. Dan schiet ze overeind en vraagt waar Allison is?

####################################################################################

lengte:855 woorden

zie je foutje meld het even


Sister of Derek HaleWhere stories live. Discover now