45. Setkání?

542 41 5
                                    

„Hele, že s ním nic nemáš?"„Ne nemám. Jenom si píšeme, ale když mi poslal tu fotku tak jsem nevěděla co napsat. Prostě je nádherný!" usmála jsem se.

„Jak dlouho si píšete?" usmála se Sára. „Hele ani nevím měsíc?" zasmála jsem se.„Tak to si rychle posíláte fotky," zasmála se, „hele napiš mu."„Okey," řekla jsem a napsala mu.

: Ahoj :D

Hned odepsal.

Derek: Ahojky :33

„Prosím požádej ho o fotku," zasmála se Sára. „Se ti nějak zalíbil ne?" taky jsem se zasmála, ale Sára nic neříkala.

: Hele pošleš fotku ? :D

Derek: Když pošleš taky :33

: Okey pošlu taky :D

Derek: Okey čekej.

: Jojo.

Uživatel Derek odeslal(a) fotku.

Se Sárou jsme se na ní koukli.„OMG on je úžasný," řekla Sára. Já se jen usmála.

Derek: Nic nepiš :D Teď ty :33

: Okey.. :D

„Jak se mám vyfotit?" koukla jsem se na Sáru. „No takhle ne. Učesej si vlasy," zasmála se. Rychle jsem si učesala vlasy a šla před skříň. Vyfotila jsem se a poslala mu jí.„Tak schválně co napíše," řekla Sára a sebrala mi mobil.

Derek: Krásná :33 Tvůj přítel měl mega štěstí, že tě potkal...

: ...

Derek: Došli slova? :33

: Ne nedošli.

Derek: Hele a kdy se chceš sejít ? :c

„Co mu mám jako odepsat?" koukla jsem se na Sáru. „Chceš se s ním sejít?" „Já nevím." „Dej mi ten mobil něco mu napíši," usmála se a já jí mobil dala.

Z pohledu Sáry

Možná mě zato seřve, ale já to napsat musím.

: Hele já mám čas pořád :)

Derek: A co takhle za týden? :33

„Hele máš čas příští týden?" koukla jsem se na Stef, která měla zavřené oči. „Jo mám, proč?" „Jen tak."

: Jo to by šlo :)

: Počkat jak víš kde bydlím?

Derek: Neřeš... Takže třeba příští pondělí ve Znojmě v parku 14:00?

: Jo :)

Derek: Díky :33

„Tady máš ten mobil," řekla jsem a dala jí ho.

Z pohledu Stef

Přečetla jsem si všechno a řekla: „děláš si srandu?"„Promiň Stef," zasmála se.„Já se s ním nemůžu setkat!" vykřikla jsem.„Stef to zvládneš," usmála se.„Já nevím. Mám jít ven s fakt sexy klukem?" řekla jsem vážně. „Jo musíš," taky to řekla vážně.

Z pohledu Máry

Chtěl jsem jít za holkami do ložnice, ale než jsem otevřel dveře uslyšel jsem větu. „Já nevím. Mám jít ven s fakt sexy klukem?" Hned jsem poznal, že to řekla Stef.„Jo musíš," odpověděla jí Sára. „Ale on je hrozně sexy a-" nenechal jsem jí to doříct a otevřel jsem dveře. Rychle jsem si vzal nějaké oblečení na běhání a než jsem odešel Stef řekla: „kam jdeš?"„Jdu si zaběhat," řekl jsem potichu, že to ani nemohla slyšet.„Cože?" řekla, ale to už jsem zavřel dveře.

Šel jsem do obýváku a odložil tam to oblečení. Lhal jsem jí. Nejdu si zaběhat, ale potřebuji se zeptat na jednu věc jejího bráchy.

U Znojma stále pohled Máry

Dojel jsem k jejímu domku a zazvonil. Otevřel mi Tomáš.„Čau Marku co tady děláš?" „Čau jen se potřebuji na něco zeptat." „Okey pojď," řekl a šli jsme k němu do pokoje. „Tak co?" „Stef začal psát nějaký kluk jménem Derek a-" „Jménem Derek?" zopakoval Tomáš. „Jo jmenuje se Derek. Znáš ho?" „Jo znám. Můj bývalí spolužák. Kluk, který může mít každou holku. Prostě na jakou holku si ukáže tu bude mít," řekl. „Chceš mi říct, že bude chtít Stef?" „No doufám, že mu Stef nepodlehne," řekl potichu. „Ona se s ním má sejít," řekl jsem smutně. „Cože?" „No prostě jsem šel do ložnice a uslyšel jak říká... Mám jít ven s fakt sexy klukem?" „No na naší škole se říkalo, že je nejhezčí kluk." „Jak jí to mám rozmluvit?" „Myslíš, aby se nesetkala s Derekem?" „Jo..." „Nijak nech jí."„Okey.. Prostě se o ní bojím."„Doufejme, že jí Derek nic neudělá."

O půl hodiny později

S Tomášem jsme se ještě nějakou dobu bavili.

Pak jsem nasedl na motorku a jel domů.

Z pohledu Stef

„Mára se pořád nevrací," řekla jsem a šla do obýváku.„Tak třeba někde potkal kámoše," řekla Sára a já na gauči uviděla Márovi oblečení co si bral na běhání.„Co?" „Co co?" „Mára si tady to oblečení nechal. On nešel běhat, šel jinam."„Tak ho nech," řekla Sára.

O hodinu později

Otevřeli se dveře a v nich stál Mára.„Tak jak sis užil běhání?" „Ani nevím, protože jsem nešel běhat," odpověděl. „A proč jsi mi lhal?" řekla jsem a on se na mě jen smutně podíval. „Kdy jdeš ven s Derekem?" řekl nakonec.„Tys nás poslouchal?" zeptala jsem se.„Něco jsem slyšel." „Příští pondělí," odpověděla jsem. „Dobře," políbil mě a odešel do ložnice.

„Hele já budu muset jet," řekla Sára. „Tak ahoj," usmála jsem se.„Ahoj potom mi všechno řekni," zasmála se. „Jojo," zasmála jsem se.

Pondělí

Je pondělí a já si vybírám nějaké oblečení, které si vezmu. Protože je teplo tak jsem zvolila kraťasy a crop top. Lehce jsem se namalovala a nechala si rozpuštěné vlasy.

Šla jsem dolů do kuchyně kde byl Mára. „Dobré ráno," políbil mě. „Dobré," usmála jsem se. „Kdy odjíždíš?" „V půl druhé abych to stihla," řekla jsem. „Dobrá," pokusil se usmát, ale moc se mu to nepovedlo. „Děje se něco?" zeptala jsem se. „Ne všechno je v pořádku," odpověděl.

14:03

Právě běžím do parku. Když jsem tam doběhla uviděla jsem u lavičky vyššího kluka. Hned jak si mě všiml se ke mě rozešel. „Přišla jsi," usmál se. „J-o při-šla," zakoktala jsem a on mě objal. Musím říct, že je krásný. Zahleděla jsem se do jeho úžasných hnědých očí.„Jsi ještě hezčí než na fotkách," usmál se a já se začala hrozně červenat. „Dě-ku-ji." „Nekoktej," zasmál se.

Ahoj!!! :D

Tak další kapitola je tu ;)

Názor?

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář :33 A Ahoj!!! :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat