44. Fotka?

510 37 0
                                    

Za chvíli přišel i Mára. Lehli jsme si do postele a odpočívali.

„Hele ty chceš spát?" zasmál se Mára. „Ne nechci," otočila jsem se na něj. „Proč si mi o něm neřekla?" podíval se na mě.„Myslíš Dereka?" „Jo." „Já nevím," řekla jsem potichu, vstala a šla do kuchyně.

„Kam si mi utekla?" přišel do kuchyně Mára. „Do kuchyně," vyplázla jsem na něj jazyk,„co si dáš?" „Ty víš co bych si dal," přiblížil se ke mě. „Zapomeň," políbila jsem ho. On se jen zasmál.

Poslední den na chatě

Ty poslední dny se nic moc nestalo. Občas jsem si psala s Derekem. Občas napsal, že nemá čas kvůli jeho přítelkyni.

.................................................................

„Už máš sbaleno? Musíme vyjet dřív," řekl Mára, který přišel do pokoje. „Jo už mám sbaleno," usmála jsem se.

Doma

Přijeli jsme domů kde byla moje mamka s Terezkou. Hned jsem si Terezku vzala. „Chyběla ti hodně?" zasmála se mamka. „To je jasný, že mi chyběla," řekla jsem. „Ale týden se mnou nebyl špatný ne?" zasmál se Mára. „Ne byl skvělý," usmála jsem se.„Hele já budu muset jít," řekla moje mamka. S Márou jsme se s ní rozloučili a ona odjela.

„Konečně doma," řekla jsem, když jsem otevřela dveře.„Jako vím, že náš dům je modernější něž ta chatka, ale bylo to tam skvělé ne?" řekl Mára. Já jen přikývla a spící Terezku šla dát do postýlky.

Vrátila jsem se zpátky do obýváku kde byl Mára. „A abych to dokončil. Tak na chatce byl klid, žádný křik. Prostě to tam bylo super."„Tobě vadí Terezka?" „ Ne Terezka mi nevadí, ale-" „Ale křičí co?" křikla jsem po něm.

Po chvíli jsem si uvědomila co jsem řekla. „Promiň," šeptla jsem, když ke mě přišel.„Dobrý, děje se něco o čem nevím?" objal mě.„Ne nevím co to do mě vjelo," řekla jsem a Mára se odtáhl.

Šla jsem do ložnice a lehla si na postel. Vzala jsem si mobil a všimla si zprávy od Dereka.

Derek: Ahoj Stef :33

: Už sis na mě udělal čas jo?

Derek: Co se stalo? Že jsi taková? :o

: Promiň...

Derek: V poho. Poslední dny nemám moc náladu no...

: Co se stalo? :o

Derek: Rozešla se se mnou přítelkyně kvůli nějakému idiotovi! :c

: To je mi líto :/

Derek: Neřeš to... Hele nechceš se někdy sejít? :o

: Ne?

Derek: Prosím :c Už chci vědět jak vypadáš :33

: Existují fotky ;)

Derek: Ale ty mi žádnou nepošleš :c

: Možná :)

Derek: Hele, když ti pošlu fotku já, pošleš i ty? :o

: Možná :)

Neodepisoval a pak se tam objevila fotka.

Uživatel Derek odeslal(a) fotku.

Koukla jsem se na tu fotku a musím říct. Je krásný... Přesně jak říkal. Hnědé vlasy načesané nahoru, krásné hnědé oči a dokonalá svalnatá postava. „Co blbneš? Máš přeci Máru!" křičelo moje vnitřní já.

: Wow...

„Panebože lepší slovo nešlo?" řekla jsem si v duchu.

Derek: ... Teď ty :33

: Já neřekla, že ti fotku pošlu...

Derek: Dělej ;)

: Ale radši zavři oči...

Derek: Určitě jsi nádherná :33

: Myslíš si moc..

Vstala jsem, upravila si vlasy a make-up. Vzala si mobil a vyfotila se. Fotku jsem poslala a čekala co napíše.

Derek: Děláš si srandu?!

: Já říkala, že nejsem pěkná...

Derek: Děláš si srandu?! Jsi nádherná!! Krásnější holku jsem neviděl!

: Moc silná slova..

Derek: Vůbec ne! Jsi přenádherná!!

: Nepiš tohle budu se červenat :D

Derek: Tím líp :33 Nechápu jak si můžeš myslet, že jsi ošklivá..

: ....

Derek: Hele musím... volá mě mamka. Ahoj :33

: Ahoj :)

Vypnula jsem mobil a koukla se do zrcadla. Byla jsem úplně červená. „Jak to, že jsi celá červená?" zasmál se Mára, který vešel do pokoje. „Neřeš," zasmála jsem se a šla do koupelny.

Z pohledu Máry

Stef odešla do koupelny. Využil jsem toho a koukl se jí na mobil. Psala si s Derekem. Posílala mu svojí fotku. Na té fotce jí to fakt slušelo. Pak jsem si všiml, že jí taky poslal fotku. Koukl jsem se na ní a uviděl kluka s hnědými vlasy načesanými nahoru a se svalnatou postavou.„Co děláš?" řekla Stef a sebrala mi mobil.„Sorry," řekl jsem smutně a šel do kuchyně.„Tak jako na toho nemám," řekl jsem si v duchu.

Z pohledu Stef

Vyšla jsem z koupelny a uviděla Máru s mým mobilem v ruce. „Co děláš?" řekla jsem a sebrala mu můj mobil. „Sorry," řekl smutně a odešel. Rychle jsem se koukla jestli mu něco napsal. Nenapsal.

Šla jsem za Márou do kuchyně. Stál tam a, když si mě všiml tak se na mě koukal.„Máro jenom jsem mu poslala fotku," řekla jsem a šla blíž k němu.„Já se na tebe nezlobím," řekl. „A co se stalo?"„Jen mě udivilo jak vypadá."„Hele možná má svalnatou postavu, ale já miluji tebe," řekla jsem a on mě políbil.

O půl hodiny později

Někdo zazvonil. Šla jsem otevřít a byla tam Sára. „Ahoj," usmála se. „Ahoj co ty tady?" „Jdu navštívit moji kamarádku," zasmála se.

Došli jsme do ložnice a já řekla: „tak co?" „Miminko je úplně v pořádku a já s Martinem jsme šťastní a co ty?" „To jsem ráda. No nedávno mi napsal jeden kluk jmenuje se Derek," usmála jsem se. „Jak vypadá?" řekla rychle. „No dneska mi poslal fotku a není k zahození," zasmála jsem se a ukázala jí jeho fotku.„Krásný je!" skoro to vykřikla. „Jo to je," usmála jsem se.„Hele, že s ním nic nemáš?"„Ne nemám. Jenom si píšeme, ale když mi poslal tu fotku tak jsem nevěděla co napsat. Prostě je nádherný!" usmála jsem se.

Ahoj!!! :D

Tak další kapitola je tu ;)

Názor?

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář :33 A Ahoj!!! :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat