24. Nemocnice a Samuel

767 55 9
                                    

 Já jsem se na něj otočila a potichu řekla: „Co máš s Lenkou!" U té věty mi steklo několik slz.„Ty ses mi koukala do telefonu?"„Odpověz mi!" křikla jsem po něm.  

  „Myslíš si, že bych tě podváděl?" koukl se mi do očí. V jeho očích bylo vidět zklamání.Já nevěděla co říct. Chvilku jsme tam jen tak stáli než se Marek otočil a odešel. Hned jak zabouchl dveře mi začali téct slzy.„Já jsem tak blbá! Jak jsem si mohla myslet, že by mě podváděl!" Najednou se mi podlomily kolena. Začalo mě hrozně bolet břicho. Chtěla jsem zavolat bráchu nebo někoho, ale nešlo to. 

Ležela jsem na zemi a snažila se vydržet tu bolest. Začal mi zvonit mobil. Měla jsem ho na posteli, takže jsem se pro něj natáhla a koukla se kdo mi volá. Volal mi Marek. Nevím, proč, ale zavěsila jsem to.

Zavolal mi ještě jednou a to už jsem zvedla. „Ahoj Stef víš chtě-" nedořekl to, protože jsem ho přerušila. „Mar-ku t-eď ne-mů-žu."„Stefanie co se děje!" řekl vystrašeně, ale to už jsem zavěsila. Nadechla jsem se a zakřičela na bráchu. V momentě přiběhl do pokoje. „Stefanie co se stalo," doběhl ke mě. „Pro-sím od-ve-zeš mě do ne-mocni-ce," začali mi téct další slzy. Neodpověděl a hned se mnou šel do auta.

V nemocnici

Přijeli jsme do nemocnice a Tomáš hned sháněl doktora. Mě se zase podlomily kolena a už jsem viděla jen černo. 

...................,,............................................

Probudila jsem se a o kolo mě byli ty otravný pípací přístroje. Otočila jsem se na druhou stranu, kde seděl ospalý brácha. „Stefanie," objal mě. „Co se stalo?" zeptala jsem se a do pokoje vešel doktor. „Už je vzhůru," vstal brácha ze židle. „To vidím. Už budete muset jít," řekl bráchovi. „Tak ahoj," řekl a odešel. „Slečno Váňová všechno je v pořádku. Mimin-" nedořekl to, protože jsem ho přerušila: „stalo se něco miminku?" „Miminku se nic nestalo," usmál se.

O 5 minut později

Doktor se mě ještě ptal na různé otázky a nakonec jen řekl, že zítra budu moci domů. Hned jak odešel jsem si do ruky vzala mobil a první se koukla na čas. „17:46 to je v pohodě," řekla jsem si v duchu a všimla si 10 nepřijatých hovorů od Marka a nějaké zprávy od něho. Zavolala jsem mu.

„Stefanie!" řekl docela vystrašeně. „Ahoj Marku. Všechno je v pořádku, naše holčička taky. Zítra budu moci domů," řekla jsem. „Domů? Ty jsi v nemocnici?" „Tobě to nikdo neřekl?" „Ne! Hned jedu za tebou," řekl a zavěsil to. 

O 10 minut později 

Koukala jsem se z okna, najednou se otevřeli dveře a v nich stál Marek. Rychle ke mě došel a pevně mě objal. „Miluji tě, miluji vás obě dvě," zašeptal a políbil mě. „Taky tě miluji." „A promiň za tu Lenku. Pořád mi píše různé blbosti a já s ní nic ne-" nedořekl to, protože jsem ho políbila. „To já jsem blbá, že jsem si myslela, že bys mě podváděl," řekla jsem. „Nejsi blbá," řekl.

Další den

Právě jsem si dobalila nějaké věci co jsem tu měla a čekám na Marka, který by tu měl být asi za dvě minutky. Vzala jsem si mobil a napsala Sáře.

: Ahoj Sáro. Promiň, že jsem se dlouho neozvala.

Hned odepsala.

Sára: Ahoj Stef :) To nevadí já taky nemám moc čas.

: Jak to? :o

Sára: Nedávno jsem se seznámila s jedním klukem ze Slovenska... 

: A zamilovala ses ;)

Sára: No on je milý, hodný i krásný, ale taky natáčí na YouTube...¨

: A to ti vadí?

Sára: No já nevím.

: Jak se tam jmenuje možná ho znám. Marek mi nějaké YouTuberi ukazoval.

Sára: StudioMoonTV / Samuel

: Ehm Moon?

Sára: Jo...

: Tak o něm mi Marek nic ne říkal jen, že s ním natáčel.

Sára: Zítra sem jede. Za mnou. Šla bys prosím ke mě sama to nezvládnu.¨

: Určitě přijdu ;) Já musím ahoj :)

Sára: Díky. Ahoj :)

  „S kým pak si to píšeš," řekl někdo a já jak jsem se lekla tak jsem nadskočila. „Marku tohle mi nedělej ani nevíš jak jsem se lekla," řekla jsem vážně. „Fakt sis mě nevšimla?" zasmál se. „Ne," políbila jsem ho. „Tak pojď," vzal mě za ruku a táhl pryč z nemocnice.

Doma

Přišli jsme ke mě domů a já si hned lehla na postel. Marek si lehl vedle mě a řekl: „Stefanie víš zítra sem přijede můj kamarád a chtěl abych šel s ním ven." „Jaký?" „Samuel. Taky natáčí na YouTube. StudioMoonTV." „Děláš si srandu?" „Ne? Proč?" „Sára mi včera psala, že se baví s jedním klukem něco mi o něm psala a říkala, že to je Samuel a já tam jdu taky." „No tak aspoň budu vědět co děláš," políbil mě. „Nejsem malé dítě," zasmála jsem se. „Ne nejsi, ale jsi moje princezna," zase mě políbil. „A ty můj princ," zasmála jsem se.

Další den

Probudila jsem se v Markově objetí. Koukla jsem se kolik je hodin. Bylo 8:48. „Marku vstávej," políbila jsem ho. „Tak ty chceš abych spal a, když spím tak mám vstávat," řekl a otočil se ke mě zády. „Dělej," řekla jsem a vzala do ruky můj mobil, který zavibroval. Napsala mi Sára.¨

Sára: Ahoj Stef hele můžete dorazit asi tak za půl hodinky?

: Ahoj. No jestli se mi podaří vytlačit Marka z postele :D

Sára: Aha no :D Tak mu řekni, že za půl hodiny tu máte být ;) :D Já musím ahoj :)

: Okey :D Ahoj :)

  „Marku za půl hodiny tam máme být," řekla jsem a vstala. „Cože?" rychle vstal. „No slyšel si dobře. Máme půl hodiny." „Okey," řekl a oblékl si triko. 

Skoro u Sáry

  „Máme pět minut zpoždění," otočila jsem se na Marka, který koukal na své boty. „Tak to vydrží ne?" koukl se na mě. „Možná a nekoukej na své boty a pojď," zasmála jsem se. 

Dorazili jsme tam a já zazvonila. Hned někdo otevřel. Byla to Sára. „Ahoj," pozdravila nás. „Ahoj Sam už je tady?" řekl Marek. „Jo," řekla a podívala se na mě. „Co je?" „Myslela jsem, že přijdete dřív," řekla a táhla mě do jejího domu. 

Dotáhla mě do jejího pokoje, kde seděl už Samuel.„Ahoj," pozdravila jsem ho. „Ahoj ehm." „Stefanie," řekla jsem.„Jo ahoj Stefanie," usmál se a koukl se na Marka, který vešel do pokoje. „Nazdár," zasmál se Marek. „Čus," zasmál se Sam. „Tak co budeme dělat?" koukla na nás Sára. „Nevím," pokrčila jsem rameny.


Ahoj!! :D

Tak dnešní kapitola je tu trošku dřív no :) Měla jsem chuť psát, tak jsem toho využila ;)

 A jinak DĚKUJI MOC za 600 votes jste úžasný! :33

Myslíte, že si Stefanie bude rozumět se Samem? 

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář :) A Ahoj!!! :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat