15. Party

936 54 18
                                    

Já jsem si sedla ke Stef a řekla: „A ty si ho necháš?" „No to je ten problém. Já nevím jestli si ho mám nechat. Marek chce abych si ho nechala." „Nech si ho. Litovala bys toho, že sis ho nechala vzít," řekla jsem a usmála se. 

Z pohledu Stef

  „Nech si ho. Litovala bys toho, že sis ho nechala vzít," řekla Mischell a usmála se. „Máš pravdu. Hlavně co by na to řekl Marek, kdybych si ho nechala vzít." „Asi by nebyl moc nadšený no." „Jenže, když si ho nechám tak musím odejít ze školy." „Stefanie to zvládneš." „O co jsem přišel?" přišel do pokoje Marek. „O nic," řekla jsem a koukla se do klína. „Copak Stef," řekl Marek. „Neřeš to," pokusila jsem se o úsměv. „Hele nepůjdeme všichni tři ven?" řekla Mischell. Marek se na mě otočil a řekl: „Jestli je Stef dobře tak můžeme." „Jo. Je mi dobře," řekla jsem a vstala.  „Marku. Můžeš na chviličku?" řekla Mischell. „Jojo," řekl Marek a šel za ní. Já jsem zaslechla jen pár slov:  těhotná... fanoušci... nepoznali. Marek jí odpovídal, ale moc potichu, takže jsem to neslyšela. 

 „Jdete?" „Jo už jdeme," řekl Marek. „Že tys nás poslouchala," koukla na mě Mischell. „No tak řeknu pravdu. Pár slov jsem slyšela." „Jaké?" koukl se na mě Marek. „Ehm těhotná, fanoušci, nepoznali," řekla jsem a Marek se koukl na Mischell, „o čem jste se bavili?" „Víš Stef. Říkala jsem Markovi jak jsi trošku ztloustla tak, aby fanoušci nepoznali, že jsi těhotná."  „Asi zůstanu doma," řekla jsem a otočila se. „No tak Stef. Pojď s námi," řekl Marek. „Marku určitě nechceš, aby se tvoji fanoušci dozvěděli, že jsem těhotná. Co by si o tobě mysleli," řekla jsem a sedla si na postel. „Stefanie-" Mischell chtěla něco říct, ale já jí přerušila. „Mischell. Mám pravdu. Nikdo nechce, aby se fanoušci dozvěděli, že jsem těhotná." Nic na to neříkali. Najednou Mischell začal zvonit mobil. Rychle si ho vzala do ruky a zvedla to. „Ano?" řekla. „Party?" „Kdy?" „Zítra?" „A v kolik? „Nevím možná dorazím," řekla a zavěsila. 

„Volala mi Sára, že zítra se koná trošku větší párty a jestli tam dorazíme." „Já tam nepůjdu. Šla bych, ale bude tam alkohol a nechci riskovat," řekla jsem. „Tak já tam taky nepůjdu," řekl Marek. „Marek tam půjde," koukla jsem se na něj.  „Ne nepůjdu zůstanu s tebou Stef." „Marku udělej si volno jo?" „Tak co?" zasmála se Mischell. „Ok jdu tam," řekl nakonec Marek. „Super já tam taky jdu. A je to v půl sedmé," řekla Mischell. „Okey," řekl Marek a sedl si vedle mě na postel. „Hele já už  budu muset jít," řekla Mischell a otočila se k odchodu. „Počkej jdu ti otevřít," vstala jsem z postele.

  „Tak ahoj." „Ahoj Stef," řekla Mischell a odešla. Vrátila jsem se do pokoje kde byl Marek. „Stef, kdyby se něco stalo tak napíšeš jo?" koukl na mě. „Neboj napíši," zasmála jsem se. Marek si lehl, já toho využila a sedla jsem si na něj obkročmo. Koukl se na mě a já ho políbila. Začali jsme se líbat a Marek mi sahal pod tričko.

..............................................................

Leželi jsme vedle sebe a Marek řekl: „no né, že by mi to vadilo, ale mohli bychom se obléknout." Já jsem se zasmála a začala se oblékat. „Kolik je hodin?" koukl na mě Marek. „Půl deváté a můžeš se obléknout?" zasmála jsem se. „Nechci," usmál se. „Ale chceš," řekla jsem a hodila po něm oblečení. 

Než se Marek oblékl tak jsem si sedla na balkon a přemýšlela co budu zítra dělat. Z přemýšlení mě vyrušil můj mobil. Vzala jsem ho do ruky, volala mi Mischell.

 „Stef můžeš mi dát Marka, nezvedá mi to." „Okey." Podala jsem mobil Markovi a řekla: „Mischell tě chce." Marek si vzal mobil a začal si s Mischell povídat. Já jsem si sedla na balkon a zase přemýšlela. 

„Stef?" vyrušil mě z přemýšlení Marek. „Hm?"„Ta párty je od půl páté nakonec," řekl.  Já jsem se na něj jen podívala, ale nic jsem neříkala, „já tam nemusím Stefanie." „Ale jo. Pořád se o mě staráš. Tak si taky udělej volno," usmála jsem se.  Marek se taky usmál a řekl: „já už asi půjdu spát. No pokusím se o to." „Půjdu taky," řekla jsem a zvedla se. Lehli jsme si na postel a v objetí jsme usnuli. 

Ráno

Probudila jsem se v Markově objetí. Koukla jsem se kolik je hodin. Bylo půl dvanácté. „Marku," dala jsem mu pusu. „Hm?" „Vstávat je pozdě." „Kolik?" „Půl dvanácté," zasmála jsem se. „Cože?" otevřel oči. „No říkám je pozdě." „No tak musíme vstávat," políbil mě a vstal.

Převlékla jsem se a šla do koupelny. Tam jsem si udělala ranní hygienu, namalovala se a šla do kuchyně. V kuchyni už byl Marek a jedl lívance. „Tak ty na mě nepočkáš a už se cpeš?" zasmála jsem se. „Tak promiň," zasmál se. „Tu máš lívance," řekl Tomáš. „Díky," usmála jsem se.

15:45

„Hele já už asi půjdu," řekl Marek. „Jo čekej jdu ti otevřít," řekla jsem a popadla klíče. „Tak ahoj," řekla jsem. „Ahoj," políbil mě. Vyběhla jsem schody a zamířila ke mě do pokoje. Zapnula jsem si televizi a koukala na film.

Z pohledu Marka 

Odešel jsem od Stef a pospíchal domů. Doma jsem se nějak oblékl na tu párty a napsal Mischell.

: Ahoj Mischell kdy vyrážíš?

Mischell: Ahoj vyrážím za 10 min. Chci tam být trošku dřív :D

: Okey kde se sejdeme?

Mischell: No v parku? :D

: Okey tak ahoj :D

Mischell: Ahoj :D

V parku

Dorazil jsem celkem brzo do parku. Mischell už tam byla. „Ahoj," zasmála se. „Ahoj." „Když půjdeme hned teď tak tam za patnáct minut dorazíme," řekla a já kývl.

Došli jsme před dům, kde se párty měla konat. Byla slyšet hlasitá hudba. Vešli jsme dovnitř a hned jsme šli k baru. „Nějaký alkohol?" řekla Mischell. „Tak klidně," zasmál jsem se. 

..............................................

Docela dost jsme toho vypili a moc jsme nebyli při smyslech. Tančil jsem s Mischell a Mischell najednou řekla: „pojď." „Kam?" „Uvidíš," řekla a táhla mě po schodech nahoru. Otevřela nějaké dveře a hned je zavřela. Koukal jsem se na ní, když v tom mě začala líbat. 

Ahoj ! :D

Tak další kapitola je tu :) Co myslíte, že se stane? :o 

Jinak chtěla bych psát ještě jednu Fan Fikci, ale nevím o kom. Možná o Vadimovi :D Můžete napsat do komentářů koho byste chtěli.

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář ;) A Ahoj :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat