11. Žádná škola

957 60 46
                                    

  Už neodepsala a do pokoje přišla Stef. Lehla si ke mě na postel a hlavu si dala na mojí hruď.„Miluji tě," řekl jsem.„Já tebe taky," zvedla hlavu a já jí políbil.  

 Z pohledu Stefanie

  „Miluji tě," řekl Marek. „Já tebe taky," řekla jsem a zvedla hlavu. Marek mě políbil. „Hele já budu muset jít."„Půjdu tě vyprovodit," řekla jsem a vstala. 

Už jsem byla u dveří, když Marek řekl:„Nechceš u mě rovnou přespat?"„Jestli můžu," usmála jsem se. „Jasně, že můžeš," úsměv mi opětoval. „Jen si vezmu nějaké věci."

Šli jsme po schodech dolů a já zamířila do kuchyně, kde byla mamka. „Mamí?"„Ano Stef?"„Přespím u Marka."„Tak žádné kraviny," řekla a já odešla. Obula jsem si boty a s Markem jsem šla k němu.  

.................................................

Šla jsem do Markova pokoje, kde jsem si sedla na postel.„Stef?"„No?" „Musíme být potichu," řekl a sedl si vedle mě. „Proč?" „Minule tady nebyla mamka. Jenže dneska tady je." „A ty jí neřekneš, že tady spím?" zasmála jsem se.  „Radši ne."

Marek se naklonil ke mě a políbil mě. Začali jsme se líbat. Najednou se otevřeli dveře. Odtrhli jsme se od sebe a koukli se na dveře, kde stála Markova mamka.„Marku potře-" nedořekla to. „Ehm. Mami to je Stef," řekl Marek. „A něco říct, že tady bude někdo spát?"„Promiň no." „Za 5 minut v kuchyni," řekla mu a odešla. „Nemám jít domů?" koukla jsem se na Marka. „Ne nikam nechoď," odpověděl a šel do kuchyně. 

Já jsem si do ruky vzala mobil a napsala Martinovi.

: Ahoj. Dlouho ses neozval.

Martínek♥: Ahoj. Promiň měl jsem toho hodně.

: Na mě je toho taky moc :/

Martínek♥: Jak to?

: Škola no. Moje spolužačka Lenka chce abych se rozešla s Markem...

Martínek♥: Nevšímej si jí ;) A Marek to ví?

: No ... neví. Jen ví, že mě chce spolužák Dan. 

Martínek♥: Proč mu to neřekneš?

: Bylo by to ještě horší.

Martínek♥: Možná nebylo.

: Ale bylo. Lenka by se ke mě chovala ještě hůř.

Martínek♥: Možná. Hele já zase musím :/ 

: Tak Ahoj :)

Martínek♥: Ahoj :)

Vypnula jsem mobil a do pokoje přišel Marek.„Tak co?" podívala jsem se na něj.„Spát tu budeš. To bylo jasné. Máme být potichu, protože sestra musí brzo vstávat a nemáme spolu nic dělat," řekl a u poslední věty se zasmál. 

22:30

 „Hele já už asi půjdu spát," řekla jsem a lehla si do postele. „Tak jdi," usmál se Marek. „Ty nepůjdeš?" „Za chvilku," řekl a zapnul počítač. Já jsem se otočila na bok a zavřela oči. 

Asi za 5 minut se vypnul počítač. Marek si lehl do postele a objal mě. Já dělala, že spím.„Vím, že nespíš," zasmál se Marek. „Nevíš," otočila jsem se k němu a spojila naše rty. Lehli jsme si vedle sebe a za chvilku jsme usnuli. 

Ráno 

Probudila jsem se, bylo mi nějak blbě. Rychle jsem vstala a běžela na záchod. No zvracela jsem. Vrátila jsem se do pokoje a převlékla se. Marek se začal probouzet. Lehla jsem si k němu do postele a řekla: „Marku kde máte nějaké prášky?"„Na co?" řekl zděšeně. „Jen mi je nějak blbě," řekla jsem. „Tak nepůjdeš do školy," řekl vážně. „Půjdu do školy. Musím do školy." „Když ti je blbě." „Po prášku mi bude líp," řekla jsem a pokusila se o úsměv. 

Marek mi donesl nějaké krabičky od prášku ať si vyberu jaké potřebuji. Zapila jsem prášek vodou a šla za Markem. „Ty už jdeš?" řekla jsem, když jsem uviděla Marka jak se obouvá boty. „Jo už jo." „A na mě nepočkáš?" „Ty do školy nepůjdeš," řekl vážně. Já jsem šla do jeho pokoje sbalila si věci a chystala se jít domů. „Tak já tě rovnou vyprovodím," řekl Marek. 

Došli jsme před můj dům a Marek řekl: „Žádná škola." „Budeš se divit až se dneska ukážu ve škole," řekla jsem a usmála se. „No tak Stef. Když ti je špatně tak nepůjdeš do školy ne?" „Možná," řekla jsem a dala mu pusu. „Já musím ahoj," řekl. „Ahoj," řekla jsem a otevřela dveře. 

Vešla jsem do kuchyně, kde byla mamka.„Ty jako nejdeš do školy?" „Já jsem do školy chtěla. Ale ráno jsem zvracela a Marek mi přikázal, že mám zůstat doma," řekla jsem. „Tak běž do postele," odpověděla mi mamka a já šla do mého pokoje. Tašku s věcmi jsem hodila na podlahu a sedla si na postel. Chvilku jsem jen seděla a koukala do blba, než se mi udělalo špatně. Rychle jsem běžela do koupelny a zase jsem zvracela. Lehla jsem si do postele a zavřela oči. 

Ahoj ! :D

Tak další kapitola je tu ;) Pokusím se psát každý den, ale nevím jestli mi to vyjde :D Pokud se vám líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář ;) A Ahoj :D

Wolfikcz




Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat