23. Terezka

799 49 15
                                    

Když jsme dojedli tak jsme si šli sednou na mojí postel. „Hele Marku, mohli bychom vymyslet jméno pro naši holčičku," usmála jsem se.

S Markem nás napadlo hodně jmen. Nakonec se nám zalíbilo jméno Terezka.„Takže holčička Terezka," usmál se Marek.„Je to hezké jméno ne?" sedla jsem si na něj obkročmo.„Já neříkám, že není hezké," políbil mě. Začali jsme se líbat a Marek mě svalil na postel. Vyrušil nás jeho mobil. Marek ho vzal do ruky, ale hned ho položil na stolek.„Nechceš to číst?" koukla jsem se na něj.„Ne nechci," lehl si vedle mě.„Vlastně ty jdeš zítra do školy," zasmála jsem se.„To není fér, že ty nemusíš," taky se zasmál.„Aspoň někde budeš mít klid."„To neříkej," políbil mě. „Co ten byt?" usmála jsem se.„Tak zítra po škole se na něj můžeme jít kouknout, ale dům by byl lepší."„To je jasné, že dům je lepší. Až bude více peněz."„Tak já nějaké peníze mám."„Teď neřeš dům. Budeme nějakou dobu v bytě. To nevadí." Marek se jen usmál .„Hele jsem nějak unavená," řekla jsem a přitulila jsem se k němu. „Je celkem pozdě. Asi taky půjdu spát."„Dobrou," šeptla jsem. „ Dobrou," políbil mě.

Ráno

Probudila jsem a hned se otočila k Markovi. „Ty už nespíš?" řekl. „Tak asi ne no," zasmála jsem se. „Je půl třetí. Ještě běž spát." „Ty taky nespíš." „Jenže já už neusnu." „Tak já taky nejdu spát," sedla jsem si. „Ale jdeš," řekl a svalil mě na postel. „Já nechci," políbila jsem ho.„Chceš," řekl do polibku. „Jen, když budeš u mě a neodejdeš," koukla jsem se na něj. „Kam bych odcházel," lehl se vedle mě.„Ani nevím," zívla jsem si. Marek mě objal a v objetí jsem taky usnula.

Z pohledu Marka

Stefanie hned usnula, já jsem si do ruky vzal mobil a koukl se na ty zprávy. Jak jinak než od Lenky.

Lenka: Ahoj Marečku :33

Lenka: Odepíšeš?

Lenka: Ty se se mnou nebavíš? :(

: To, že ti jednou neodepíšu ( WOW Wolfieeenka nespisovné slovo xDD ) neznamená, že se s tebou nebavím.

Hned odepsala.

Lenka: Promiň no. Jen chci napsat jestli zítra půjdeš ke mě domů :33

: Proč bych měl?

Lenka: No ne ke mě domů, ale na oběd potřebuji si s tebou promluvit.

: Okey... V kolik?

Lenka: 13:20 Dneska končíme trošku dřív ve škole.

: Okey já jdu čau.

Lenka: Ahoj :33

Přečetl jsem si zprávu co napsala a rozhodl se napsat Martinovi.

: Ahoj Martine. Dlouho ses neozval.

Martin: Ahoj. Sorry kámo, ale poslední dobou toho mám hodně...

: Jo chápu jen bys měl napsat Stefannie.

Martin: Určitě jí napíši. Ty jsi u ní?

: Jo právě ležím vedle ní.

Martin: Tak jí pozdravuj ;)

: Až se probudí ;)

Martin: Sorry já si neuvědomil kolik je :D Hele já zase musím.. čau

: Čau.

„Marku?" řekla ospale Stef.„Stefanie, proč nespíš," otočil jsem se na ní.„Nemůžu, nechci," řekla a přitulila se ke mě.„Měla by ses pořádně vyspat."„Ty taky, to ty jdeš do školy," dala si hlavu na moji hruď.„Pozdravuje tě Martin."

Z pohledu Stefanie

„Pozdravuje tě Martin," řekl Marek.„Taky ho pozdravuj, dlouho se neozval."„Prý toho má hodně."„Hm, kolik je hodin?"„Tři hodiny," řekl a já vstala,„kam jdeš?"„Obléknout se, osprchovat a upravit," řekla jsem a Marek mě stáhl zpátky na postel.„Teď nic dělat nebudeš," řekl vážně.„Marku já už neusnu," sedla jsem si na něj obkročmo.„Aspoň to zkus."„Tak ty taky," políbila jsem ho.„Okey," shodil mě ze sebe.„Copak?" koukla jsem se na něj.„Nic," řekl a koukal se do stropu.„Nad čím přemýšlíš?" sedla jsem si.„Nad ničím," otočil se ke mě.„Marku," políbila jsem ho.„Stefanie neřeš to jo?" políbil mě.„Okey," vstala jsem a zamířila do koupelny .„Říkal jsem ti, že teď nic dělat nebudeš." Já jsem mu neodpovídala. Vešla jsem tam a napadlo mě, že si napustím vanu.

........................................................................................

Když byla vana dopuštěná, tak jsem se svlékla a lehla si do ní. Nechyběla jí ani pěna. Asi za deset minut přišel Marek.„Tak ty tady relaxuješ jo?" zasmál se.„Jo," usmála jsem se,„chceš se přidat?"„Jasně, že jo," usmál se a svlékl si tričko.

Za chvíli vlezl do vany taky.„No konečně," zasmála jsem se.„Co?"„To ti to trvalo."„Co lžeš?" zasmál se.„Já nikdy nelžu," políbila jsem ho.„Tak jsem si musel vzít mobil no."„To trvalo tak dlouho jo?" zasmála jsem se a Markovi zavibroval mobil.„No jo," usmál se a koukl se na svůj mobil.„Kdo ti píše?"„Neřeš to," koukl se na mě.

...................................................................................................

Vylezla jsem z vany jako první, oblékla jsem se a sedla si na postel. Za chvilku přišel do pokoje Marek.„Hele, kde mám oblečení?" koukl se na mě.„Já tvoje oblečení nenosím," zasmála jsem se.„Ale rozhazuješ ho," lehl se vedle mě.„Stačí se pořádně kouknout. Oblečení máš vedle postele a dělej oblékni se a nechoď tady nahý," zasmála jsem se.„Vadí ti to?" řekl a bral si oblečení.„Mě ne, ale kdyby sem přišla mamka tak té by to vadilo."„Teď tady není," vyplázl na mě jazyk.„Kolik je vůbec hodin?"„Půl páté."„To jsme v té vaně byly tak dlouho?"„No vypadá to tak, taky ta voda byla už studená," řekl a oblékl si tričko.

5:30

„Jdu do koupelny," vstal Marek.„V koupelně jsme už byli," zasmála jsem se.„Jen ve vaně ty taky nejsi namalovaná," vyplázl na mě jazyk.„A jo, ale ty moc dobře víš, že se moc nemaluji," řekla jsem a Marek za sebou zavřel dveře. Chvíli jsem ležela v posteli a koukala na Markův mobil, který vibroval. Už jsem to nevydržela a vzala ho do ruky. Koukla jsem se kdo mu pořád píše a docela mě to překvapilo. Psala mu Lenka.

Lenka: Ahoj Marečku platí to dneska? :33

Lenka: Ten oběd platí? :33

Lenka: Jsi tu? :(

Lenka: Marečku dlouho jsem ti to neřekla...

Lenka: Já tě miluji! :33

Lenka: Pak odepiš :33

Při čtení mi steklo pár slz.„On se s ní baví? Sice je na něm s kým se bude bavit, ale stejně ona mi ubližuje! Má s ní něco?" říkala jsem si v duchu. Chtěla jsem jít za ním, ale neměla jsem sílu. Otočila jsem se na bok a nechala slzám ať si najdou cestu ven.„Zlato já už budu muset jít," řekl Marek, který vyšel z koupelny.„Jo běž."„Stefanie ty brečíš?" sedl si na postel. Já mu neodpověděla,„co se stalo Stef?"„Měl bys už jít," řekla jsem.„Neodejdu dokud mi neřekneš co se stalo," řekl vážně.„Fakt už běž!" trošku jsem zvýšila hlas.„Udělal jsem něco?" stoupl si. Já jsem se na něj otočila a potichu řekla: „Co máš s Lenkou!" U té věty mi steklo několik slz.„Ty ses mi koukala do telefonu?"„Odpověz mi!" křikla jsem po něm.

Ahoj!! :D

Tak je tu další kapitola. Měla vyjít už dávno, jenže se mi smazala... A ještě k tomu mám nový notebook a musela jsem ho dávat do pořádku.

Jak si "užíváte" školu? :D

Jinak nevím jak to teď bude se psaním...

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář :) A Ahoj!!! :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat