5.Proč ?🔺

1.4K 65 17
                                    

Probudila jsem se vedle spícího Marka. Šla jsem do koupelny udělat si ranní hygienu. Když jsem to měla hotové tak jsem si sedla vedle Marka na postel a přemýšlela jak ho probudit. Nakonec jsem se k němu naklonila dala mu pusu a pošeptala:„Vstávat." Marek po chvilce řekl:„Ještě 5 minut."„Žádných 5 minut."„Proč ne?" konečně otevřel oči.„Dělej," řekla jsem a zasmála se. Uvědomila jsem si, že mám na sobě oblečení se včerejška. Vytáhla jsem nějaké to oblečení ze skříně a zamířila do koupelny. Než jsem zavřela dveře tak Marek řekl:„Nemusíš se převlékat v koupelně."„To by se ti líbilo co?" zasmála jsem se a zavřela dveře.

Převlékla jsem se a otevřela dveře od pokoje. Vešla jsem do pokoje kde se zrovna převlékal Marek. Musela jsem si skousnout spodní ret.„Vidíš taky se nepřevlékám v koupelně," řekl Marek a oblékl si tričko. Já jsem se jen zasmála. „Hele k snídani budou lívance!" zakřičel Tomáš z kuchyně.„Jo!" křikla jsem nazpátek. S Markem jsem si sedla do postele a pustila televizi. Lehla jsem si Markovi na hruď a spokojeně koukala na obrazovku televize.

V polovině filmu se otevřely dveře a v nich stál Tomáš:„Hele vy hrdličky jsou hotové lívance."„Už jdeme," řekla jsem a zvedala se.„Hele já si ještě skočím do koupelny," řekl Marek a vstal.„Jojo."

Sešla jsem schody a zamířila do kuchyně. V kuchyni jsem si sedla ke stolu a čekala na Marka. Mezitím se přede mnou objevily lívance.„Nemáš zač," řekl Tomáš.„Tak děkuji," musela jsem se zasmát. Vedle mě si sedl Marek a začali jsme jíst.

.............................................................

Marek za hodinu musel jít, tak jsem si lehla do postele a vzala si mobil. „Hele v neděli bude poslední den prázdnin mohla bych jít ven s Mischell," řekla jsem si v duchu a napsala Mischell.

: Ahoj Mischell nechtěla bys v neděli někam zajít?

Mischell: Ahoj Stef. Promiň, ale v neděli už něco mám.

: Můžu vědět kam jdeš nebo co budeš dělat?

Mischell: Jdu ven s Markem. Neviděla jsem ho dlouho

Já: Oki tak jindy . Ahoj.

Mischell: Ahoj:)

„Takže Mischell půjde ven s Markem," řekla jsem si v duchu a doufala, že se nic nestane.„Ale má pravdu kamarádi spolu chodí ven."

V neděli

Sešla jsem schody a zakřičela na Tomáše:„Jdu ven!"„Ok," řekl a já slyšela z jeho pokoje smích. „Zase volá s nejlepším kamarádem Honzou," řekla jsem si v duchu.

Otevřela jsem dveře a vyšla na chodník. Ani jsem nevnímala kam jdu. Došla jsem někam na kopeček kde byl strom a pod stromem byla lavička. Sedla jsem si na lavičku a vytáhla mobil. Mischell dala novou fotku na instagram. Byla s Markem v parku. Nic jsem k tomu nepsala a vypnula mobil. Vedle mě si někdo sedl a promluvil:„Jak to, že tady jsi tak sama?"„Nikdo neměl čas," odpověděla jsem aniž bych věděla kdo to je.„Martin," podal mi ruku.„Stefannie, ale říkej mi Stef," usmála jsem se.

O hodinu později

S Martinem jsme si povídali a vyšli jsme k parku.„Hele jak se jmenuješ celým jménem?" koukl se na mě.„Stefannie Váňová," zasmála jsem se. Martin vytáhl mobil a něco tam udělal.

Došli jsme do parku, kde jsme dělali kraviny. S Martinem se fakt nejde nudit. Sedli jsme si na lavičku a já viděla Marka jak vchází s Mischell do kavárny. Martin uviděl můj pohled upřený na kavárnu a promluvil:„chceš jít do kavárny?" Sice tam je Mischell s Markem, ale šla bych tam.„Jestli chceš," řekla jsem nakonec. Martin se jen usmál a vstal.

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat