22. Holčička?

766 46 20
                                    

Doktor mi na bříško dal ten studený gel, zapnul sondu, se kterou vzápětí začal po břiše přejíždět. „Miminko krásně roste, všechno vypadá, že je v pořádku a co pohlaví, chcete vědět?" usmál se na nás. „Ano," řekli jsme s Markem nastejno.

„Tak vám s radostí můžu oznámit, že čekáte holčičku," usmál se na nás. Když to řekl tak mi steklo pár slz štěstí.

Doma

Přišli jsme domů a já šla k bráchovi do pokoje. „Tomáši?" „Ano?" otočil se na mě. „Je to holčička!" usmála jsem se. „Gratuluji!" hned mě objal. „Děkuji a ještě něco bych ti měla říct," sedla jsem si na postel. „A co to je?" sedl si vedle mě. „Víš s Markem koukáme po nějakém bytě v Brně a přestěhujeme se tam." „Tak ty jsi mladší a už budeš mít svůj byt," zasmál se.

Šla jsem do mého pokoje, kde na mé posteli už ležel Marek.„Takže holčička," usmál se.„Ano holčička," řekla jsem a sedla si na něj obkročmo, „měli bychom se kouknout na ten byt."„Teď to neřeš," políbil mě. Začali jsme se líbat, Marek svoje ruce přemístil pod moje tričko. Za chvilku leželo tričko na zemi. Když jsme neměli žádné oblečení, tak mě Marek položil na postel a opatrně do mě vnikl. „Marku!" křičela jsem jeho jméno, bylo mi jedno, že doma jsou rodiče a brácha.

.......................................................................................................

Ležela jsem Markovi v náručí. Marek spal a já pořád koukala na jeho mobil, který vibroval. Nějak jsem se dostala z Markova objetí a došla ke skříni. Vytáhla jsem si nějaké spodní prádlo, tričko a kalhoty. Oblékla jsem se a lehla si zpátky k Markovi. „To ti vadilo ležet vedle mě nahá?" řekl najednou Marek. „Ne nevadilo, ale nechci aby sem přišla mamka a viděla nás," políbila jsem ho. „Stejně tě u toho všichni slyšeli," zasmál se. „Mlč a oblékni si," vyplázla jsem na něj jazyk. „To ti vadí, když tvůj kluk tady bude chodit nahý." Já jsem se jen zasmála a hodila po něm oblečení.

„Jdu do koupelny," řekla jsem. „Ne nejdeš. Já jdu dřív," řekl Marek a oblékl si tričko. „Proč," zasmála jsem se. „Tobě to trvá hodinu," usmál se a vešel do koupelny. „Ale nene," zasmála jsem se a šla za ním. „No taky tady můžeme být oba dva," políbil mě. Začali jsme se líbat a já se odtrhla.„Hele teď ne. Musím se upravit."„Stefanie," přitáhl mě k sobě. „Copak?"„Upravit se nemusíš," řekl a přitiskl mě ke zdi, nadzvedl mě a já svoje nohy obmotala kolem jeho pasu. „Marku," šeptla jsem. Marek se na mě jen podíval, ale pak se přesunul na můj krk, „Marku tady ne, a teď ne."„Okey," naposledy mě políbil a dal mě na zem.

Já jsem si učesala vlasy a upravila make-up. Když jsem měla všechno hotové, tak jsem šla do kuchyně, kde už byl Marek.„Asi udělám jen míchaná vajíčka," řekla jsem. „A já ti pomůžu," usmál se. „To by dopadlo," zasmála jsem se. „Něco proti mému vaření?" zasmál se. „Ty neumíš vařit," vyplázla jsem na něj jazyk.„Jak myslíš," řekl a šel ke mě. Já jsem si připravila pánev a několik vajíček. Rozkřápla jsem vajíčka a začala je míchat. Marek mě zezadu objal.„Takhle mi moc nepomůžeš," zasmála jsem se.

Když jsem dovařila vajíčka, tak jsem je nandala na talíř.„Ale jsou dobré," řekl Marek. „Trošku spálené co?" zasmála jsem se. „Ale jenom trošku."

Když jsme dojedli tak jsme si šli sednou na mojí postel. „Hele Marku, mohli bychom vymyslet jméno pro naši holčičku," usmála jsem se.

Ahoj! :D

Tak další kapitola je tu.

Jak chcete, aby se holčička jmenovala? :)

Jestli se vám kapitola líbila můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář ;) A Ahoj!! :D

Wolfikcz

Friend ? No w/ Marwex /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat