Noemi I.

799 50 15
                                    

Cameron

Vyvalím sa na posteli a zavriem oči. Dnes sme boli na niekoľko hodinovej prechádzke, ktorá ma zmordovala. Noemi zobrala aj Aishu, ktorú po pól hodinke aj tak vzala do kabelky. Absolútne si necítim nohy a najradšej by som išiel spať, ale som dohodnutý s Lucasom a Calvinom. Našli mi brigádu. Síce je trošku nelegálna, ale aspoň si privyrobím.

"Prosím?" zdvihnem mobil, ktorý mi veselo vyzváňal. Mal som ho však radšej rozbiť a srať na hovor. Alebo nie. Z druhej strany sa ozval sladký hlas mojej polovičky. Noemi.

"Láska! Neuveríš. Mama je tehotná a sťahujeme sa do Londýna. Nie je to skvelé?! Budeme tam navždy spolu."
"Tehotná? To je super. A ako to, že sa stahujete? To ako všetci?!" snažil som sa skryť sklamanie. Toto sa mi vôbec nepáči! Jej rodičov nemusím a celá tá predstava sa mi hnusí. .. Chcem aby sme boli iba my dvaja!
"Áno, všetci. Mamka je tehotná a chce aby sme boli celá rodina spolu a budeme mať bližšie k príbuzným." píšťala do telefónu. Aspoň ona je z toho nadšená, keď ja nie.
"Ale my dvaja budeme bývať spolu, nie?" chcel som sa uistiť.
"Neboj sa Ronn! Budeme spolu bývať navždy." povedala vetu, ktorá ma ukludnila. Bol som kľudný, no nie na dlho. Do mojej izby vtrhla Sophia a Heidy.
"Prepáč, už musím končiť.Ahoj." povedal som a rýchlo zrušil. Veľmi ma zaujíma, čo tu tie dve kravy chcú.
"Ahoj mojko." zacmuká Sophia a a sadne si do môjho kresla. "Čo tu chcete? A nevolaj ma mojko Sophia!" jedovato zasyčím.
"Kľud Cameron. Prišli sme sa len pozhovárať." ozvala sa Heidy vedľa nej. "A ja nie som Sophia, ale Sophie." zase zacmukala. Začínam ich mať akurát dosť, a to len prišli! Zavrčal som a postavil sa. "Tak, prečo ste tu?" snažil som sa ovládať, aby som ich odtiaľ nevyhodil von oknom. "Sme tu kvôli Noemi." začne Sophia. "Vieš, že už nie sme kamarátky." našpúlila pery. "Viem." precedím a prekrútim očami. "Preto nám je jedno ako ju toto zoberie." povie Heid a podá mi fotku. Som tam ja a ... Bože nie! Odkiaľ to vyhrabali. "Je to staré. Na to vám neskočí. Ja a Noemi máme dôverný vzťah." uškrniem sa a papier pokrčím a hodím ho po Sophii. "A čo ak jej ukážeme fotku teba a jednej krásky v nočnom klube zo včerajška?" uchechtne sa Heidy a preloží si ruky na prsiach.
Odkiaľ to do p*či vedia? Áno, včera som bol v klube s Lucasom a Calvinom. Mali sme sa tam stretnúť po dlhej dobe a taktiež mi chceli povedať viac o mojej brigáde. Išiel som nám objednať drinky, keď sa na mňa pri bare vrhla jedna opitá blondína. Odkiaľ to však vedia tie dve, neviem. Tú blondskú som hneď odstrčil a vynadal jej. Ale čo už.. musím sa z toho nejako vyvliecť. "Takže kráska, hmm, neviem koho myslíte. Aha! Už viem Myslíte tú opitú kravu, ktorá sa na mňa vrhla? Nie díky, o takúto "pykošku" záujem nikto nemá." nadhodil som ironicky. "Hej? Ale my máme dôkazy, ktoré Noemi presvedčia o opaku." uchechtne sa Sophia. "A ty budeš distancovaný." zaklipká očami Heidy. Odkedy sa správajú ako kurvy? Odvtedy odkedy nie sú s Noemi kamarátky. Ale prečo? To ich ešte stále serie to, že sa im neozvala?! Sophia sa postavila a vrhla sa na moje pery. Neviem ani kedy a mal som dole nohavice. Bozkávala sa naozaj skvelo! Nemohol som ju odmietnuť. Zvalil som ju na postel a začal ju vyzliekať. "Ak sa s nami vyspíš, nič jej nepovieme." povie Heidy a vyzlečie mi boxerky. Počkať? Ona je už tiež nahá? Tie sú ale rýchle! Oh... aaaah. ..fuuuuu. Začala mi ho fajčiť. Dvere do izby sa rozleteli a v nich stál môj brat Alex... A mám po prdeli. On a Nilly ma vykastrujú. Toto nedopadne dobre.

Harry
Sloboda, sladká sloboda. Po 10 mesiacoch vonku. Môj sladký otecko ma z toho dostal.

Kráčam ulicami Birminghamu a pri Noeminej ulici zastavím..Na jej konci sa týči jej dom. Mal som o nej podrobné informácie celú dobu. Je stále s tým odporným Cameronom. A predstavte si, že sa s Cameronom priatelia Calvin a Lucas. Hrozne sa teším na moje stretnutie s Cameronom, ktoré bude čoskoro. Zmetiem ho z povrchu zemského a Noemi bude iba moja. Otočil som sa a pobral sa smerom k Cameronovmu domu. Pred ním som počkal na dve úžasné osoby, ktoré mi zaručia, že Noemi na Camerona navždy zabudne. A to im dvom stačilo ponúknuť iba malý balík melónu. Heh, tie dnešné dievčatká.

AHOJTE 😍😍😍😗😙

Vote, comm 😌✌😘

Dnes máme našich playboyov 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Čo si o tom všetkom myslíte?😱

20+ vote a 5 comm minimálne a bude nová časť. (dovtedy nebude)

Karinka0708 ♡♡♡♡

😍😍😙😗😋😙😚😛😒😙😋😋😘😍😛😚😍😙😗😋😙😘😛😜😍😒😘😋😝😪😍😛😜😚😘😙😙😙😘

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now