Som tu s tebou

819 42 1
                                    

Chcela som na ňu zakričať ale niekto ju stiahol naspäť za roh. Počula som jej výkrik a rozbehla sa za ňou. Videla som ako ju dvaja muži ťahajú preč. Schmatla som telefón a vytočila mamu.
"Ano?"
"Uniesli Nilly! V starom parku. Teraz ju vlečú do auta!" šepkala som a skryla sa za strom.
"Čože?" opýtala sa vystrašená mama.
"Zapne si GPS a idem za ňou." zrušila som hovor a mobil si skryla.
Rozutekala som sa za nimi:" Nechajte moju sestru na pokoji vy svine!" vrieskala som.
Otočili sa a hneď ako ma zbadali vybehli z dodávky ďalší dvaja muži za mnou. "Pôjdem sama. Nemusíte ma ťahať jak psa." odvrkla som im a pobrala sa k mojej plačúcej sestre. Zobrala som ju za ruku a dala jej bozk na čelo. Naložili nás do nejakej dodávky a viezli ani neviem kde...
Mia (mama)
"Som rada, že sa vám ten návrh páči. Uvidíme sa nabuduci týždeň. Dovidenia." konečne som vybavila klientku. Zobrala som si veci a nasadla do auta. V kabelke mi vyzvanal mobil. Neznáme číslo. Zdvihla som.
"Prosím. Tu Mia Spencová."
"Ahoj, Mia." Počula som chrapľavy hlas.
"Poznáme sa?"
"Ja ťa poznám ale ty mňa nie. No tvoja dcéra Nilly bude mať tú česť." zrušil hovor. Čože?
V zápätí mi volala Noemi.
.....
Môj svet sa zrútil hneď ako Noemi zrušila hovor.
Ihneď som vytočila políciu.
"Prosím.Dovolali ste sa na políciu. Ako vám pomôžeme?"
"Tu je Mia Spencova. Volalo mi neznáme číslo. Bol tam nejaký muž a hovoril niečo o mojej dcére Nilly." zavzlikala som. "Potom mi volala moja staršia dcéra Noemi ze niekto v starom parku uniesol Nilly. Zrušila hovor, no povedala, že pôjde za ňou. A asi mi uniesli obidve dceri." rozplakala som sa.
"Kľud. Ešte raz. Neznámi muž vám volal a co rozprával o vašej mladšej dcére?"
"Ze bude mať o chvíľu tu česť sa s ním osobne zoznámiť." zafňukala som. "A potom vám volala vaša starší a dcéra, ktorá tvrdí, ze videla ako v starom parku niekto unasa Nilly?" opytal sa. Načo kladie také priblble otázky?
"Ano. A povedala mi, ze pôjde za ňou."
"Všetko?Kde sa nachádzate vy?" opýta sa znepokojene.
"V aute. Pred mojou prácou."
"Výborne. Ostatné kde ste. Pošleme za vami kolegou. Odvezú vás aj vaseho muža do bezpečia a vaše dceri nájdeme."
"Vďaka." hneď ako vypol hovor som spustila plač. Moje jediné dceri niekto uniesol. Chudatko Nilly. Niekedy premýšľam, ze prečo ma Noemi toľko odvahy. Nechala sa uniesť iba preto aby Nilly nebola sama. Obdivujem ju. Je odvážna a nesebecká. Som hrdá, že je mojou dcérou.

Za chvíľu uz pri mojom aute boli dve policajné autá. Vystúpila som a oni ma hneď zobrali fo jedného z nich. Sedel tam aj Ashton.
"Mia!" objal ma. Konečne som sa mala niekomu vyplakat na hrudi.
Išli sme k nám domov a s nami ďalších 20 SBSkarou. Sme známa a bohatá rodina. Môžme si to dovoliť. Doma sme si sadli v obývačke na gauč aj s policajným detektivom. "Dáte mi váš mobilný telefón, pani Spencova?" prikývla som a podala mu ho.
"Telefónne číslo je zablokované. Vieme ho však odblokovať. Telefón vám prinesieme zajtra."
"Moja dcéra." vzlykla som." Zapla si GPS. Môžme ju vyhľadať."
"Ste si istá?" opýta sa detektív.
"Ano. Povedala mi to. Aby sme ich vedeli nájsť."
"Múdra dcéra. Jej telefónne číslo nájdeme vo vašom telefóne?"
"A-ano." zakoktala som.
Pomaly, ale iste sa mi rúti život.
Moje dve dcéri, moje jediné dcéri mi niekto uniesol. Nezvladlam udržať v sebe ten pocit, že su niekde tam, vonku s tými ľuďmi.
"Bojím sa o ne. Neprezijem ak sa im niečo stane Ashton!" poviem a ponorim sa do jeho objatia.

Nilly
Dnes sme končili piatou hodinou. Veľmi sa teším domov. Ráno mi bolo trochu blbo, ale nakoniec som predsa len išla do školy. Mama mi spomínala niečo ohľadom Noemi. Zevraj chce ísť študovať na konzervatórium do Londýna. Je veľmi nadaná, to sa vie. Ale prečo práve Londýn? Mohla ísť aj do Nemecka. Po nemecky vieme tak ako po anglicky, takže problém by to nebol. Musím sa jej na to opýtať.
"Ahoj Tasha. Vidíme sa zajtra." rozlúčila som sa s mojou BFF a pobrala sa domov. Domov mam tak 10 minút cesty. Moja cesta vyzerá asi takto:
škola-križovatka-starý park-sídlisko-pešia zóna-naša ulica-môj domov.
Akurát som vošla do parku keď som zbadala divnu dodavku. Pridala som do kroku a pri fontáne som uvidela Noemi. Usmiala sa a ja som sa jej chcela pozdraviť. Niekto ma však schmatol a zatiahol za roh. Pokúšala som sa kričať ale zapchali mi ústa. Teraz mi ostáva veriť, ze Noemi ma zachráni.
Dve "gorily" ma vláčili do nejak dodávky, keď sa ozvala za nami Noemi:" Nechajte moju mladsiu sestru na pokoji vy svine!"

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now