Harry?

875 43 8
                                    

Ahojte.
Mala som túto časť pridať už včera, no nestihla som. Boli sme celý deň v Košiciach a keď sme sa vrátili, zaspala som. Dnes sa posnažím pridať ešte jednu.
TÚTO ČASŤ VENUJEM VŠETKÝM, KTORÝ ZANECHÁVAJÚ KOMENTÁRE PRI MOJOM PRÍBEHU A DAJÚ ☆ NA MÔJ PRÍBEH. ĎAKUJEM♡♡♡

Noemi
Vzdychnem. Je už pól piatej. Stále neviem, či Nilly došla domov a je v bezpečí. Bojím sa o ňu. Harry tu už viac nebol. Asi vie, že ho tu nechcem. Chce mi dať čas. Druhá vec, ktorá ma potešila. Prvá, že išla Nilly domov a tá druhá, že mi dal pokoj. Spominaj ho a on príde! Áno. Práve teraz vošiel do izby Harry. "Noemi?" opýta sa a sadne si ku mne na posteľ. Ja na neho hodím pohľad alá zdechni.
"Noemi prestaň! Musíš sa s tým zmieriť, že ťa milujem a ty budeš aj mňa!" zavrčí a zatne päste.
"Mne je jedno ČO chceš ty! Ja ťa nikdy nebudem milovať. Milujem iba môjho Camerona." ukázala som mu prostredník a preložila som si ruky na hrudi.
Nilly
"Nilly. Zobuď sa!" budil ma hlas. Otvorím oči a stojíme na okraji lesa. Poznám to tu. Presne tadiaľ sa ide k chate. "Som hore. Poznám to tu. Ideme správne." usmejem sa. "Fajn, môžeme ísť." povie do vysielačky a pohneme sa. "Rovno. Stále rovno. Tamto pri tej skale do prava. Po pravej strane mas teraz jazero a teraz tu hneď vľavo. Pôjdeme tu trochu DO kopca." navigovala som.
"Stop. Ešte taký kilometer cesty a sme pri chate. Nebolo by lepšie sa tu rozdeliť?" opytam sa.
"Áno." povie a vyberie vysielačku. "Všetci k nám. Čakáme vás Sme jeden kilometer od chaty." povedal a vystúpil z auta. Vystúpila som aj ja.
Po chvíľke tu boli všetci.
"Plán znie takto, chlapi A pôjdu do sektoru za domom. Chlapi B pôjdu na raziu z predu. Ostatný budú strážiť okolie domu aby nám neunikli. Ty Nilly ostaneš v aute s Carlom. My ideme!" povedal a všetci sa rozpŕchli. Li mne prišiel asi 30 ročný muž.
"Ideme do auta." povedal a ukázal na čierny bavorák. "Ok." sadla som si do zadu a on na miesto vodiča.
Harry
Teraz moje nervy praskli. Ešte raz tu spomenie toho dojebaneho Camerona tak jej fakt vrazim! "Žiadny Cameron nebude! Nikdy ho už neuvidiš! Som tu len já! Rozumieš?" zvrieskol som a silno jej schmatol ramená a pritiahol k sebe. Ona sa na mňa vystrašene pozrela a prikývla. Pustil som ju. Mam strašnú chut na sex. Je mi jedno, že som ho dnes už raz mal, chcem znovu. "Vyzleč sa do naha!" rozkážem. Ona sa na mňa prekvapene pozerá. "Tak bude to?!" zručím až z ňou trhne. Ona sa začne vyzliekať a po chvíli je predomnou nahá. "Ľahni si." poviem kľudnejšie. Ona si ľahne a čaká čo ďalej urobím. Ja sa vyzlečiem tiež. Prídem k nej a surovo jej od seba oddelím nohy. Potom do nej surovo vrazím až sa rozplače. Cítim to blaho. Blaho príjemného pocitu, že som v nej, ale aj toho, že mi je podriadená.
Čím ďalej, tým tvrdšie priražam a ona sa celá chveje. Vidím ako sa zvýja v blahe. Po chvíli príde môj orgazmus. Jej ešte neprišiel. Aby som nebol až taká sviňa, dokončil som ju jazykom. Hneď potom som sa obliekol a odišiel. Išiel som si dať sprchu. Príjemne chladnú sprchu pred druhým kolom. Áno, toto nebol koniec. Toto bude mať za trest.
Noemi
Odišiel. Uľavilo sa mi. Po pól hodine sa však vrátil a pokračoval. Vyvrcholil ešte presne 7 krát! Ja iba 2 krát. Potom ma iba pobozkal na čelo a povedal:" To bolo za trest." a odišiel. Teraz je asi tri hodiny ráno a ja ešte nespím. Neviem zaspať. Nedokážem. Po tom čo mi urobil..... Ani neviem ako ale zaspym. Odchádzam do ríše snov.

"Vstavaj." niekto ma budí!
Otvorím oči a predomnou je Harry. Nie, je to vyplašený Harry.
"Čo je?" opytam sa.
"Vstavaj! Odchádzame!" naliehavo sa na mňa pozrie.
"Mne sa tu páči." zamrmlem a vstanem. Idem do kúpeľne kde sa umyjem a nalíčim. Učešem sa a vyjdem von. Harry tam prešľapuje z nohy na nohu. "Idem sa obliecť. Počkaj vonku." poviem kľudne a on vyjde von. Vyberiem si pohodlné oblečenie a oblečiem sa. Skryjem si do mikiny mobil a vyjdem von. "Hotová?" opýta sa.
"Nie. Ešte raňajky." poviem a idem do kuchyne. Rozhodnem sa pre palacinky. Po 15 minútach su hotové. Pre mňa a pre Harryho. "Dobrú chuť." poviem a začnem pomaly jesť. Robím mu naschvál. Keď dojeme sa to rozhodnem sa to ručne umyť. Počujem ako Harry nervózne vzdychá. "Idem na záchod. Zatiaľ to umy." povie a odíde. Rýchlo vytiahnem mobil a pozriem sa na správy od mami. 2 nové správy
6:54
MAMKA: Ahoj. Včera Nilly šťastne došla! Dnes doobedu po teba prídu kukláči. Držím prsty.
10:12
MAMKA: Písala mi Nilly. Kukláči su pred domom. Začne razia. Priprav sa. Ľúbim ťa!
Poslednú SMSku mi poslala pred piatimi minútami. Preto Harry tak vyšiloval! Bojí sa polície!
Rýchlo vybehnem na chodbu. Harry je stále na záchode.
"Harry?" opytam sa.
"Ano?" ozve sa.
"Prečo si tam tak dlho?"
"Som na veľkej."
"Počkám ťa v mojej izbe." poviem a vyjdem hore po schodoch. Potom potichu zidem dole a otvorím vchodové dvere. Potichu ich zavriem a utekam preč. Zastaví ma nejaká ruka. Keď sa otočím, uvidím...

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now