Máme vás!

861 44 3
                                    

Mia (mama)
"Máme tie súradnice. Zajtra urobíme raziu. Vaše dcéri vám donesieme zdravé!" usmieval sa na nás detektív. "Ďakujeme." silno som sa objala s Ashtonom.
Konečne uvidím svoje dcéri.
Je to síce iba 24 hodín, ale cítim sa ako keby to bolo mesiace..

Včera mi uniesli dceri a je to všade v médiách. Pred našou vilou je stovka novinárov, ktorý čakajú na to, ako sa im vyspovedáme. Ževraj uniesli ešte jedno dievča, možno tí istý.

Noemi
"Dobre rano kráska!" vbehol do izby Harry. Chcela som mu nechutne odvrknúť, ale spomenula som si na Nilly.
"Dobre." zamrmlala som a vstala.
"Raňajky su hotové. V kúpeľni máš všetky potrebné veci a v šatníku oblečenie. Dnes raňajkuje tvoja sestra a nami. Poponáhľaj sa!" ukázal na kúpelku a šatník.
"Dobre. Vďaka." falošne som sa usmiala a išla sa umyť. Bolo tam vážne všetko. .. od kefky a pasty po kefu na vlasy a fén. Nechýbali ani maľovatká od drahých značiek. Ten chalan musí mať prachy! Umyla som sa a nalíčila.

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝Môj výsledný look vyzeral takto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Môj výsledný look vyzeral takto.
(nevšímajte si to dievča, iba ten outfit)
"Dobre rano." vojdem do jedálne.
Tam uz sedí za stolom Nilly aj Harry. Jemne sa na ňu pousmejem a sadnem si vedľa Harryho, čiže oproti nej.
"Dobrú chuť." zapreje nám Nilly a my jej tiež. Raňajky prebehli v tichosti. "Pane?" opýtala sa ho potichu Nilly. Prečo ho volá pane?"Ano?"opýta sa neutrálne.
"Mohla by som sa umyť a prezliecť?" opýta sa a ešte viac skloní hlavu. "Nie" povie nahnevane Harry. "Prečo nie, Harry?" opýtala som sa sladko a prišla blízko k nemu. Zistila som, že má pre mňa slabosť. "Ja ja, no ehmm" hapkal. Ukazovákom som mu chodila po hrudi a pozerala sa mu do očí. "Môže." hneď ako to povedal som sa otočila a zobrala Nilly za ruku."Postarám sa o ňu."
Ani nič nestihol namietnuť a my sme uz boli v "mojej" izbe.
"Noemi." vrhla sa mi okolo krku.
"Ani nevieš ako som sa o teba bála Nilly. Zistila som, že ma pre mňa slabosť. Neboj sa, dnes ťa pustí domov. Mňa pustí, az keď mu dajú rodičia výkupné. Teraz sa choď umyť a ja ťa tu počkám." pohladila som ju po vlasoch a ukázala jej kde je kúpelka. Kým sa sprchovala, išla som za Harrym. "Harry?" zakričala som, lebo som ho nikde nevidela.
"V kuchyni Noemi." ozval sa.
V lodičkách som docupitala k nemu. "Potrebuješ niečo?" opytal sa. "Ano. Kedy pustíte Nilly." opýtala som sa na rovinu.
"Dnes. Naobedujeme sa a zavezieme ju na miesto, odkiaľ sme vás zobrali."
"Vdaka Harry." dala som mu pusu na líce a odcupitala do izby.
Vybrala som Nilly zo skrine nejaké normálne oblečenie a sadla si na posteľ. "Noemi?" vošla do izby. "Tu máš oblečenie."podala som jej kôpku. Baleriny, čierne legíny, biele tričko a modrý sveter. "Vďaka." rýchlo sa obliekla a sadla si vedľa mňa. "Nilly, teraz ma počúvaj. Mám plán. Keď ťa tam dovezú a vylozia, utekaj rýchlo preč. Ako o život. Nasmeruj si to do školy ku riaditeľke. Ja teraz zavolám mame. Hlavne to nikomu, hlavne nie Harrymu, nepovedz. Riaditeľke ihneď nadiktuješ ŠPZtku toho auta ktoré ťa viezlo a ona to nahlasi na polícii. Ostaneš u nej, dokiaľ neprídu po teba rodičia. Povedz im čo najviac podrobnosti ako to tu vyzerá. Okolie chaty, chata a Harry. Opiš im ho. Možno sa mi ho podarí odfotit a pošlem to mame. GPS mám zapnuté a môžete ma vždy nájsť. Ak niečo nové zistím, pošlem to mame. Nezabudni, nikomu to nepovedz, iba rodičom alebo polícii. Teraz, sleduj a počúvaj či nejde Harry, ja zavolám mame." vysvetľovala som jej môj plán. "Dobre Mí. Všetko chápem."  postavila sa a načúvala pri dverách. Ja som vytiahla skrytý mobil a vytočila mamku.
"Noemi?" ozvalo sa mama.
Áno, to som ja mami.
"Ste v poriadku?"
Áno. Dnes pustia Nilly. Ostanem tu iba ja. Dovezú ju do starého parku poobede. V SMSke ti dam vedieť kedy odtiaľ vyrazia.
"Ach, Noemi. Som rada, že ste v poriadku. Ako to, že ju pustia?"
Nejako som ukecala toho chalana. Všetci ho volajú šéf. Asi sa mu páčim. Má okolo 17-18 a vola sa Harry. Ma blond vlasy a modré oči. Tuším, že chcú od vás peniaze.
"Bojím sa o vás." fňukla.
Chýbaš mi mami. Pofotim tu okolie a všetko. Inak, máme plán. Nilly keď ju vyložia bude utekať do školy k riaditeľke. Buďte tam. Nech sa vyhýba polícia starému parku. Nilly vám nadiktuje ŠPZtku a popíše ako to tu vyzerá. Dám jej na ruku hodinky aby mohla zistiť, ako dlho trvá cesta odtiaľ do parku. Drž palce mami. Ahoj.

Zložila som skôr ako štíhla niečo povedať. "Nilly? Poď tu. Dám ti hodinky. V šperkovnici určite nejaké budú." otvorím šperkovnicu a vytiahnem z nej zlaté hodinky. "Daj si ich na ruku a hlavne si nevyťahuj sveter aby nikto nezistil, že ich máš."
prikývla a nasadila si ich.
"Ani nevieš ako som rada, že ťa mam Noemi. Si úžasná sestra. Inak, tešíš sa do Londýna na školu?" objala ma. "Veľmi. Hlavne sa teším na ..." zarazila som sa. Nemôžem povedať, že je tam Cameron. "na nových ľudí." dodala som a ľahla si na posteľ.
"Budeš nám chýbať." ľahla si vedľa mňa a obe sme hľadeli na strop. Do izby vošiel Harry, skôr vtrhol a povedal:" Urobíme si menší výlet Noemi. Len ty a ja." usmial sa. "A čo Nilly?" opytam sa. Dosť ma znepokojuje. "Tá tu na nás počká." usmeje sa a ťahá ma preč. Vyjdeme von z chaty.
"Hlavne sa nepokús.." nenechala som ho dokončiť a skočila mu do reči."Nejdem nikam Harry. Mne je s tebou fajn a v chate je Nilly." žmurknem na neho a falošne sa usmejem. "To som rád." povie a nasadneme do veľkého BMWčka. ŠPZtka bola CLA 782K. Cesta trvala chvíľku. Stále sme boli v lese. Zastavili sme pri nejakom jazierku. "To je krásne Harry." hrala som sa na nadšenú.
Očividne mi moju hru pekne žral. Je pekný, milý ale je mafián. Skoda tak pekného chlapca.

Zajtra bude ďalšia časť.
Vaša karinka0708.
♡☆♡

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now