Epilóg

880 52 14
                                    

Noemi
Sedím pri okne v kresle s teplým čajom a sledujem septembrový dážď. Je pól siedmej ráno piateho septembra; prvý deň školského roku. "Ideme Noemi! Nemôžeme si dovoliť prvý deň meškať." dorúti sa do obývačky Cameron.
"Ideme." zodvihnem sa a vezmem si tašku. Do druhej ruky dáždnik a vyrážame. Už som si zvykla, že dáždnik je v Londýne potrebná vec na každom kroku.
Na ulici som Camerona dobehla. Kupoval noviny. "No konečne Noemi!" chytil ma za ruku a kráčali sme v ústretu novému školskému roku.

Po piatich minútach kračania sme sa ocitli pred obrovskou budovou. "Tvoja škola." ukáže na ňu Cameron. "Je veľká." zasmejem sa. "To hej. Teraz prestaň rozjímať a utekaj do školy! Nesmieš hneď prvý deň meškať." objíme ma a venuje mi krátky bozk. "Po škole sa vidíme. Zavolám ti. Ahoj Cam." zamávem mu a vkročím na školský pozemok. Práve tu začala moja etapa nového školského života na strednej.
Harry
Už to je to skoro mesiac čo sedím. Každý deň tu chodí nejaký poondiatý ujko v saku a vypočúva ma. Ja ho však statočne ignorujem. Nič mu nepoviem. Tak ako som hovoril, prišiel aj dnes. "Dobre ráno pán Styles. Dnes mám na vás iba jednu otázku." posadí sa a vyberie si kufrík. Aké klišé. Z kufríka vytiahne fotku a predloží ju predo mňa. "Prečo ste ju uniesol?" opýta sa a ukáže na Noemi na fotke. "Lebo ju milujem." odpoviem chladne a jeho prekvapený výraz a ďalšie otázky ignorujem. Vysedím si tu tých 10 rokov a potom ju nájdem a vezmem si ju za ženu. Bude len moja. Len moja! Ten Cameron už pre ňu nebude dávno existovať a ani nikto iný.
Sophie
Nový deň. Nová škola. Nový začiatok. Nový priatelia. S hlbokým nádychom vôjdem do školy a s sebavedomím úsmevom a elegantnou chôdzou si to nasmerujem do riaditeľne. Bola už z diaľky vidieť. Všetci mi venovali ohúrené pohľady a niektorí chlapci pískali. Môj cieľ bol však riaditeľna, nie sexi chalan- aspoň dnes nie. Vidím to na dobrý začiatok nového školského roka!

Nilly
"Ahoj mami." dám jej pusu. "Ahoj oci." objimem ho a vyrazím do školy. Prvý deň v ôsmej triede. Nesmierne sa teším. Do triedy majú prísť dvaja nový žiaci.
Ach. .. ten krásny pocit, že nabudúci rok ideš do posledného ročníka na ZŠ. Potom iba stredná a vysoká a koniec! Tak blízko ale i tak ďaleko. Najviac sa teším na to, keď uvidím Noemi. Voláme s ňou každú nedeľu cez skype, no veľa nám toho nepovie. Ktovie, ako sa jej tam darí a či náhodou nestretla nejakého chlapca. To necháme na osud.

THE END

Ahooojte
A máme tu oficiálny koniec tretej série! Ja neverím, že sme už tu. Fakt :D

Chcela by som poďakovať všetkým babám ktoré mi za sebou zanechavajú nielen vote ale aj comm.

AKO BONUS TU DÁM MALÉ INFO O PRÍBEHU:
1) Harry a únos v príbehu vôbec nemali byť
2) Noemi mala skočiť z mosta do vody namiesto z mosta (cestu) kamión a Cameron ju mal zachrániť.
3) Nilly mala s Alexom ostať spolu
4) Cameron nemal újsť ale ostať a ignorovať ju
5) AUTORKA väčšinou písala večer a v noci. :D

A menšia otázka. ..
CHCETE ŠTVRTÚ SÉRIU?
(neviem či sa oplatí)
PS: bola by o Nilly

14.8.2016 6K 640☆ 45 comms
Ďakujem!

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now