Mesaj

368 17 0
                                    

Hikayemiz gittikçe ilerliyor. 1 kaç gün sonra kapak değişimi yapacağım. Bu arada yeni hikayemide okursanız çok ama çok sevinirim. Bu bölümde biraz +15 bölümler oldu . Üzgünüm:(

*Alexa nın ağzından*

Yazanlara bir türlü inanmak istememişken şaşkın bir ifade ile yatağın içine doğru iyice sokulduktan sonra kapı açıldı birden.

-Uyudunmu canım?

İçimden 'neye benziyor ordan bakılnca gerizekalı' demek geçti ama ben yine sessiz kaldım.Ve Stefan yine sümük gibi yapışmış soru sormaya devam ediyordu.

-Alexa?

-Telefonuna mesaj geldi.

Ne tepki verecek diye merak ediyordum. Hayır hayır yapmaz Stefan bir yanlışlık vardır. Hatta şimdi banada gösterecek ve birlikte güleceğiz diye hayal ederken o karşımda mesajı okuyup bir yandanda sırıtıyordu.O ekrana baktıkça içimden telefonu alıp camdan fırlatıp yüzünede bir tane tokat atmak geçiyordu ama keyfimi bozamazdım. Anlamsız anlamsız güldükten sonra telefonunu cebine koydu ve aniden ayağa kalktı.

-Benim gitmem lazım. Daha sonra görüşürüz. Seni Seviyorum.

Yüzüme hafif gülümserken ona nefret dolu bakışımla uzun uzun bakıyordum. Yanağıma doğru eğildi.İşte şimdi bittin.

-Siktir Stefan.

Ters tarafa doğru döndüm ve gözlerimi kapattım. Kendimi yorgunluğumun sularına bırakırken ufak bir kapı kapatma sesi ile irkildim.

*Stefan ın Ağzından*

Jenniferin mesajından sonra oğlumun artık dayanamadığını anlayabiliyordum. Ne zamandır Alexa ile ilişkiye girmek istiyordum ama o herseferinde beni tersliyordu. Teselliyi beni tatmin edecek bir kadında bulmuştum ve sadece 1 gecede zevkin doruklarından midemde kelebekler uçuşuyordu. Onun tekrar beni görmek istemesi bile bana yeterdi. Otelin yerini söylemek için onu aradım.

-Jennifer?

-Sevgilim.

-............. Otelde buluşacağız. Tamammı?

-Orada olacağım.

Sesini  bile özlemiştim. Zaten ilişkimize biraz ara vermek fena olmazdı.

*Cara nın Ağzından*

Dün kü öldürücü zevkten sonra bembeyaz saray yatağını andıracak yataktaydım. Gözlerimi açtığımda koynumda ki kadının yanımda olmadığını gördüm. Saate baktığımda ise oldukça geç olmuştu. Kızın adını söyleyip seslendim.

-Jennifer nerdesin?

Yataktan hafifçe kalkacaktımki banyodan çıkan çırılçıplak kadın beni durdurdu. İyice yaklaşıyordu. Dün gece olanlar film karesi gibi canlanmıştı gözümün önünde. Alexa yı unutmak için bu otele gelmiş ve öldürücü güzellikte Jennifer ile karşılaştım. Ve şu anda karşımda beni zevkten çıldırtmak için uğraşıyordu. İlk önce sertleşmiş erkekliğimin üstüne oturdu. Kulağıma eğilip:

-Nerde kalmıştık? Sadece 2 saatimiz kaldı.

-Tam burada kaldık güzelim.

Ben ise onun karşısında öldürücü şekilde karşılık verdim. Kucağımdan alıp onu yatağa fırlattım. Dudaklarımı onun dudaklarına her bastırdığımda dillerimiz de karşılık veriyordu ve ben hep dudağını ısırıyordum o ise zevkten inliyordu.Dudaklarımız birbirimizden kurtulduğu sırada yavaşça vücudunu süzdüm. Ve göğüs uçlarını sertçe emdikten sonra boynunu öpmeye başladım. Boynunu öperken aklıma Alexanın annesi geldi aklıma o ısırık, o kan.  Düşündük çe daha fazla devam edemezdim.

-Bu kadar yeter.

-Hayir devam !

Onun ustunden kalktım ve üstümü giyindim. Ceketimide alıp cikacakken arkama donup ona öpücük attim ve kapiyi kapadim.

-Sadece bana aitsin artik.

-Hey senden sonra müşteri m var.

- Bugün son. dedim ve çıktım.

Hemen asansöre binip aşağıya indim ve taksi cagirdim. Tam bizim mekana dogru döndük ki elimi cebime attım ve telefonun olmadığı nı fark ettim. Hemen  taksi yi çevirip otele dogru yol aldik.

*Stefanin Ağzından*

Arabamı otelin yanına park ettikten sonra, otele çıktım.  Asansöre bindim ve kapiyi açtım.  Karşımda Jennifer duruyordu. Tum güzelliği ile hayran kalmıştım.

Kapının açık oldugunu bile fark etmeden yatakta delirmeye başladık. 

*Cara nın Ağzından *

Taksiden inip hemen otele girip asansöre bindim ve odanin kapısının açık olduğunu gördüm. Kapıya bakmadan koridorun sonundaki kayip yazan yerden telefonumu aldım ve kapıdan ister istemez odaya baktım.  Jenniferin delirttigi adam Stefandi. Üzgünüm ama bunu Alexa da görmeli diye düşündüm ve hemen resimlerini çektim. 

***

Hemen asagidaki taksiye binip Alexama gitmek üzere hazırlandım ve yolculuktan sonra sonunda gelmistik. Taksicinin parasini ödedikten sonra hemen zile bastim ve karşımda oldukça yorgun gecelikler ile Alexa duruyordu. Ilk önce şaşırdı.  Ve sonra aniden bana sarıldı.  Kollarını boynuma doladı. Yavaşça eğildi:

-Iyiki geldin.

Sizi seviyorum. Yeni bir bölüm ile görüşmek üzere. .. XoXo.

KanTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang