Kararsızım

234 15 0
                                    

Evet arkadaşlar bölümler çok geç geliyor ama bir nedenim var hiç yorum ve vote gelmiyor. Daha fazla özen gösterin lütfen sınır koymak istemiyorum ama daha fazla gayret daha güzel bölümler demek sizi seviyroum <3 Bu bölümde Penn in ağzından oldu umarım beğenirsiniz <33

-Penn in Ağzından-

Kuyumcuya adımımı attığımda kalbimde taşıdığım büyük sevgi ile daha da heyecanlandım. Sevdiğim kıza evlenme teklifi edicektim. Biriciğime . 

Kuyumcuya girdiğimde en pahalı olan yüzüklere bakmak istediğimi söyledim ve 1 kaç tane görevli adam getirdi. İçlerinde sadece birisinin çok fazla büyük fakat diğerlerinden daha az ışıldadığını yani bunun doğru seçim olacağı kararına vardım. İçeriye gelen bir kadından hangi yüzüğü almalıyım diye yardım istedim.Kadın ısrarla çok fazla ışıldayanı söylesede ben beğendiğimi aldım . Kapıdan ayrılırken canım sevgilimin çok beğeneceğini biliyordum zaten.

***

Elimde olağanüstü bir yüzük kutusunda ultra pahalı yüzüğüm ile bir balo salonuna girip bu geceyi sadece 2 kişi için ayırtılmasını istedim. Ve istediğimde oldu adam kabul etti. Ellerimden ufak bir alkış sesi çıktı ve adam biraz güldü.

-Sanırım evlenme teklifi edeceksiniz?

-Evet.

-Umarım istediğiniz cevabı alırsınız.

Adamın yüzüne 'uff snane be slk.ss' bakışımı yaparak oradan ayrıldım. Bugünün çok özel olması gerekiyordu .

****

Eve geldiğimde sevgilim televizyon izliyordu. Bende hemen yanına gittim ve boynuna sarılarak  ufak öpücükler kondurdum.

-Hazırlan . Bugün dışarıda yemeğimizi yiyicez.

Biraz öpüştükten sonra kulağıma'tamam' diye fısıldadı ve üstünü giyinmek için yukarı çıktı. Ben fazla özen göstermiyicektim gerekte yoktu. Ben bunları düşünürken uçak seferlerine son bir kez daha baktım ve boş bilet olmadığı yazısı ile sinirle bilgisayarı geri kapatıp kendimi mutfakta buldum.

Kendime ufak bir sandviç hazırladım. Mini televizyonun kumandasına basıp kanalları değiştrirken sandviçimdende ufak ısırıklar alıyordum. Kanallarda hiçbirşey yoktu. Tam o sırada karşımda büyüleyici güzelliğe ile duran sevgilim içeri girdi.

-Nasıl olmuşum?

Nutkum tutulmuş gibiydi. Evet ben aşık olmuştum.

-Muhteşem. Hadi gidelim.

Yarım kalan sandviçimi de tabağa koyarak hemen sevgilimin koluna girdim. Ve hızlıca konağımızdan çıktık. İtina ile arabanın sağ kapısını açarken sevgilim bana gülümseyerek arabaya bindi. Şoför koltuğuna geçtim ve gaza bastım. 

'Baasss gazaaaa Peennnnn '

Sevgilim arabanın üst bölümünü açmış kolları dışarıda bağırırken kulaklarımın ağrısı hafif bir baş ağrısına neden olmuştu.Restouranta ilerlerken arabayı biraz daha yavaşlattım. 

***

Sonunda gelmiştik. Arabadan indiğimizde bizi kemanlı çocuklar karşıladı . Kırmızı halıda yürürken bir anda müzik kesilerek kafamızdan aşağıya doğru güller savruldu. Sevgilim ve ben aptal aptal gülerken masamıza doğru ilerledik. İçeride görevlilerden ve bizden başka kimse yoktu.Bu sevgilimin dikkatini çekti tabi.

-Neden hiçkimse yok Penn?

-Aşkım bekle birazdan öğreniceksin . Sürpriiiiizzz.

Sürpriz kelimesini biraz uzatarak söyledğim doğrudur :D Garson yanımıza gelip süper manzaralı yerimizde siparişlerimizi teker teker aldı. Balıklarımız geldi ve itina ile yedikten sonra kırmızı şarap eşliğinde dans ettik. Gecenin sonunda kemancılar ile birlikte sonunda ona sorabileceğim soru için eğildim.

-Aşk ortağım olurmusun <3 ? Aynı faturaya benim ile 'ohaa lan' dermisin sevgilim?

Bir anda müzik sustu ve sevgilim sessiz kaldı. Sadece yüzüğe baktı .

-Cevabın nedir?

Üsteledikçe yine konuşmuyordu. Bu hem kızdırıyor hemde kalbimi acıtıyordu. Karşımda duran benim kaç aylık sevgilimdi. Ve hiç bir cevap vermemeyi tercih ediyordu. Sadece elime odaklanmış öyle bakıyordu. Sonunda konuşabildi.

-Been be-nn kararsızım.

Bu bölüm böyle oldu umarım beğenirsiniz <33 Yarın diğer bölümü yayınlıyıcam. Tabi Alexa ve Cara hakkında olucak <3 Sizi seviyorum . Vote + yorum :)))

KanWhere stories live. Discover now