-Sömestr Gezisi-

211 17 3
                                    

Arkadaşlar bildiğimiz üzere 15 tatile girdik . Kimimiz mutlu kimimiz üzüntülü. Ben teşekkür aldım. Lisede teşekkür alabilmek yüksek bir yetenek her neyse umarım daha başarılı bir seneyle tekrar birlikte oluruz. Bu akşam Antalya ya gidicez . Ailem bi şehirler turu yapmayı planlıor. Bu yüzden 15 gün içerisinde girmeyebilirim ama söz geldiğimde 4 bölüm birden yayınlıyıcam ama lütfen geldiğimde beni bol YORUM+ VOTE ile şaşırtın <33 Sizleri çok ama çok özliyicem bitanelerim :'(

*Alexa nın Ağzından* 

Bir anda kalbimin hızlı çarpıntısına karşılık iç sesim bana ihanet ediyormuş gibi gördündüğümü söyledi ama aslında öle bişey yoktu. Cara çok sinirliydi. Cevap veremedim. Dilim tutuldu sanki.

-Evet senden bir cevap bekliyorum.

Karşımda duran 2. ses cevap verdi :

-Sandığn gibi bir şey yok ki ne bağırıyorsun ?

-Kes lan sesini sen yavşak.

Daha fazla dayanamadım içimde tuttuğum herşeyi yüzüne bir bir söyledim : 

-Bak oradan bakılınca nasıl duruyor bilmiyorum ama düşündüğün gibi birşeyi yapacak kadar da düşmedim.Hem sen nasıl düşünüyorsun of her neyse ablamlarla buraya geldik ve sevgilisi ile buluşacağını bilmiyordum. Sevgiliside yiğenini getirmiş bende sıkıntıdan sohbet ediyordum bu. Ben sana gelip yeni kızla niye fotoğraf çekilip yanyana oturuyorsun diye soruyormuyum?? 

Yüzüne uzun uzun baktım ve çantamı alıp alışveriş merkezinden ayrıldım. Rüzgarda saçlarım savrulmaya başlarken arkamdan birisinin geldiğini hissediyordum. 

-Heyy dursana senin bir suçun yok boşver onu.

-Ya her neyse boşver. 

-Baksana sana birşey sorucam.

-Olur tabii.

-Biz hafta sonu kayak yapmaya gidicez. Sende gelmek istermisin ?

Gitsemmi gitmesemmi diye düşünürken iç sesim birden :

-Olurr tabi gelirim.

-İyi o zaman görüşürüz .

Bir anda yanımdan ayrıldı bende hızla durağa doğru yol aldım.Yanımdan tanıdık bir araba adımlarıma göre ileri gidiyordu. Hafifçe kafamı sağa doğru çevirdiğimde Carayı gördüm.

-Alexa bin şu arabaya beni sinirlendirme.

-Ya bi git be.

-Konuşalım hadi lütfen.

-Hayır.

İlk gelen taksiye bindim ve onu tam arabadan çıkarken dımdızlak bıraktım. Banane abi ya böyle olucaksa yürümez bu iş .

*Cara nın Ağzından*

Bana her böyle davrandığında kalbim ağrıyordu. Onu kaybetmiştim. Ama o adamla yemek yediği gerçeğini değiştirmiyordu. Tekrar arabama binip anahtarı çevirirken şu yeni gelen fıstıktan mesaj aldım: 

'BİZİMKİLER YARIN KAYAĞA GİDİYOR SENDE GELSENE.'

Düşündümde hiç te fena bir fikir değildi.Eğlenir kafamı dinlerdim hem.

'OLUR TABİ . YARIN ORDAYIM GÜZELİM'

*Alexa nın Ağzından*

Taksiden inip anahtarımla evin kapısını açtıktan sonra hemen valiz dolabından küçük valizimi çıkarıp yarın için hazırladım. 

Bütün hazırlıklarım bittikten sonra kulaklıklarımı takıp son ses müzik açtım . İşte parti budur abi .Deli gibi şarkılar söyliyip bir yerde sızmama karşı ablamın bağırması ile sabahın öldürücü güzelliğine gözlerimi açtım. Hemen telefonuma gelen mesaj ile irkildim.

'AŞAĞIDA SENİ BEKLİYORUM HAZIRMISIN PRENSES?'

Üstümü hızlıca giyip valizimi koluma taktıktan sonra hemen dolaptan hazır sandviçlerin birini çıkarıp evden çktım. Karşımda spor arabası ile geçen günden daha yakışıklı biri karşımda duruyordu. 

-Hadi atla arabaya.

-Bugün daha bi değişik olmuşsun.

O sırada arabaya binip emniyet kemerimi takmıştım.

-Bu iyi birşeymi ?

-Çok iyi hemde.

Bana ' Sıkı tutun ' dedikten sonra çok fazla hızlandığımızı hissediyordum. Yolculuk boyunca çok iyi geçmişti. Kayak merkezine geldikten sonra indik.

Kayak eşyalarımızı alıp otele doğru ilerledik. Hemen üstümü giyip aşağı indim. Sonra bizim okulun yarısının burada olduğunu görmemle biraz hayal kırıklığına uğradım. Fazla gözlerin burda olmasını pek sevmedim açıkçası. 

En sonunda bizim yakışıklı (çok tatlı ama ya) aşağı indi. Hocalarımız bizi ön tarafa doğru sıra olmamızı söyledi. Ben etrafı izlerken kafamı çevirdiğimde gördüğüm şeyle alt üst olmuştum. 

Tam yanımızda yeni gelen kız ve Cara sarmaş dolaş ilerliyorlardı.

EN KÖTÜ SÖMESTR TATİLİM OLACAĞINI ŞİMDİDEN BİLİYORDUM...

KanDonde viven las historias. Descúbrelo ahora