Yılbaşı Özel Bölüm

363 18 2
                                    

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sezon finali yapmayı planlıyordum ama zaten bölümleri geç yazıyorum bu fikrimden vazgeçtim . Ve yolumuza devam etme kararı aldım. Bugün 31 aralık 2013 yani yılbaşına saatler kaldı. Bende yılbaşı için size aşk ve tutku dolu bir bölüm yazma kararı aldım.Umarım beğenirsiniz.  Umarım aşk hayatınızda mutlu olursunuz. Ben bugün mutsuzum. Sınıfça disipline gittik karar perşembe günü belli olucak. Sizden sadece Vote ve Bol bol yorum bekliyorum . Bu bölümde uzun bir aradan sonra Penn i ele alıcam.Sizleri seviyorum İyiki Varsınız. MUTLU NOELLER! Sonuna kadar okuyun bu bölüme çok yorum istiyorum <3

*Penn in Ağzından*

'Ahh süpersin bebeğim devam et ahh. '' 

Marianın inlemeleri karşısında zevkten delirirken günlerdir aklımdan çıkmayan canım arkadaşım Cara geldi aklıma. Kim bilir ne kadar çok merak etmişti. Telefonumun şarjı bittiğinden dolayı da arayamıyordum. Londrada keyf çattığımı nereden bilicektiki. Karşımda kucağımda deli gibi oynaşan kızımın üzerinden kalkarak 

-Hazırlan . New York a gidiyoruz!.

*Cara nın Ağzından*

Nefessizce Alexa yı dinlerken kapı bütün şaşkınlığım ile kapanmıştı. Bende kaskımı hızlıca takıp motoruma yöneldim. Camdan son bir kere ona baktığımda ise bir anda perdenin kapandığını gördüm. O da beni seviyordu yani. Daha ne isteyebilirdimki. Tam motorumu çalıştıracakken telefonuma birer reklam mesajı geldi .

'Yılbaşı özel indirimlerimiz % 90 a varan indirimlerle sizleri bekliyor.''

Tabi ya . Yılbaşı. Nasıl da unutmuştum.Yılbaşına Alexa ile girmek istiyordum ama tüm bu olanlardan sonra ona kendimi nasıl affettirebilirdim ki? 

*Alexa nın Ağzından*

Dudaklarımdan fışkıran 'Artık git' sözcüğü beynimde yankılanırken bir yandanda ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum.. Ama yılbaşını bile hatırlamayan odun bir varlığa neden acımalıyımki. Oh iyi oluyor. Defolsun.

****

Odamda sinirle  karışık bol bol soru çözerken ablamın koskocaman bir hediye paketi ile içeri girmiş olması beni durdurmuş bir anda sevinçle ona sarılmama sebep olmuştu.

'Mutlu Yıllar Alexa'.

*Penn in Ağzından*

Elimizde bavullarımız uçağın kalkış saatini beklerken içimde Maria ya duyduğum aşk yankılandı. Ve işte evleneceğim kadın diye düşündüm.O sırada Maria nın ellerime doğru yakınlaştığını gördüm. 

***

Maria ile Cara yı tanıştıracaktım hem bugün yılbaşıydı herkes çok mutlu olmalıydı. O sırada bir ses ile hepimiz anonsu dinlemeye koyulduk.

'Sayın Yolcularımız .. Hava şartları nedeni ile uçuşa 2 gün ara verlmiştir. Mutlu seneler dileriz.'

KanWhere stories live. Discover now