Yeni Kız

244 16 0
                                    

Bölümler çok geç geliyor biliyorum ama 15 gün tatilden önce 3 bölüm daha yayınlıyacağım . 15 Tatilde Antalyaya gideceğim için internete giremeyebilirim. Bu arada çok az yorum ve vote geliyor buna özen gösterirsek sevinirim . Sizleri Seviyorum :**

*Alexa nın Ağzından*

Cara ile el ele sınıflara doğru giderken karşımda yine aynı kızı görmemle sinirlerim alt üst durumda idi. Cara yı öptüm ve zilin çalması ile birlikte kendi sınıfıma doğru aşağı indim. Ama içim içime bir türlü sığmıyordu.Ya Cara nın yanına oturursa ? Of .

**

Daniel in soğuk esprileri eşliğinde gülmekten altımıza sıçarken Geometrici içeri girdi. Sinirli bir şekilde 'Oturun' dedikten sonra hiç oturmadan hemen söze başladı.

-Çocuğum siz gerizekalımısınız?

Bizim sınıftan bir ses çıkmadı. O sırada Danielın Tony e kantinde çektiği videoyu göstermesi ile hoca sinir küpü olmuş yüzü ile Daniel ın telefonunu aldı ve videoyu soluksuz izledi.

-Hmm.. Yeni kız?

-Evet hocam.

-Siz burda geometri dersinden kaldığınızın farkında değilsiniz heralde ne saçmalıyorsunuz bana gelmiş yeni kızımı gösteriyosun? Nası bir mallık sizinki?

Elindeki telefonu hızlıca yere attı ve anında paramparça oldu. Daniel hiçbirşey diyemedi çünkü haksızdı.

-15 Tatile çok az kaldı değilmi? Ve siz bütün sınıf yani kalıyorsunuz. Geometriniz 1. Ve ben size karne vermeyi düşünmüyorum. Yani aslında disipline gitmelisiniz bence. Diğer ders tutanak tutturucam.

Herkes yalvarmaya başlarken söze başladım.

-Hocam burada bizim suçumuz yok. Yani yeni kız konusunda . Kendisi çok yavşak ve eteği standart boyun yukarısında. Doğal olarak erkeklerinde ilgi alakası başka yerde.

-Çok haklısın kızım ama notlarınızdan bahsediyorum. Her neyse ben bu sınıfta ders işlemem. İyi dersler!

Kapıyı hızlıca çarptı ve çıktı. Birden herkez zevkten delirirken ben de telefonumda internette dolanmaya başladım.  Tabi bizimkiler benim sınırımı bozmak için şu yeni kızın facebookunu gösterdiler. İster istemez 'adı ne?' diye sordum.

-Maria Swelfoy.

Elimle hemen arama butonuna bastım ve hemen kızın profiline girdim. 21 dakika önce yeni bir resim paylaşmıştı. Ve açıklama yerine kalp kalp atmıştı. Resimi açtım ve Cara yı gördüm. Ağzım kocaman açıldı ve :

-OHAA!

Diye ses çıkarken herkes bana baktı bende onları'yok birşey' diyip geçiştirdim. Fotoğrafta oldukça mutlu görünüyorlardı. Şimdi ben delirmiyimde kim delirsin haa? Hemen arkadaşlık isteği gönderdim. Ve zilin çalması ile hızlıca 11-D Sınıfına doğru yol aldım.

***

Kapıları açıldığında içeri girdim ve Cara yı o kızla birlikkte otururken gördüm. Kızın kolundan tutup kızlar tuvaletine götürürken arkadan Caranın sesini duyuyordum: 'HEEYYY'

Kapıyı kilitledim ve kızı duvara doğru yasladım.

-Sevgilimden uzak dur.

Yüzünde alaycı bir gülümseme oluşmuştu.

-Nedenmiş o?

-Dalgamı geçiyorsun sen sürtük?

-Düzgün konuş . Emin ol kızlığımı onun için harcamaya hazırım. Şimdi beni rahat bırak ve anı yakala.

Ellerimden hızlıca kurtulup kapıyı açtı. Ve bende ellerimi yumruk şeklinde yapıp duvara doğru vurmaya başladım. Sırtımı duvara doğru yasladım ve tuvalet keyfimi zil bozmuştu. Kapıdan çıkarken Cara ellerimi tuttu ve beni aşağıya doğru götürdü:

-Ne istedin kızdan?

-Ya bi git be. Kimse benim sevgilime asılamaz.

-Kıskanman iyi. Ama birdaha yapma lütfen. Seni Seviyorum.

Dudağıma öpücük kondurduktan sonra hızlıca yukarıya çıktı. Fırsatçı Pezevenk.

***

Dersin sonuna geldiğimde midemin sarsıtıcı bulantısı ile ağlamaya başladığımda hoca beni müdürün yanına gönderdi. İzin aldım ve evin yolunu tuttum. Telefonumdan Cara ya mesaj attım:

Ben eve geldim. Kendimi iyi hissetmiyordum. MERAK ETMEEE.

Sanki çok umrundayız beyefendinin de neyse.Eve gelip kapıyı açtığımda bir kadının inleme sesleri karşısında hemen salona doğru koştum. Ve karşımda ablamı çırıpçıplak bir adamın altında görünce gözlerimden yaşlar döküldü.

-Lanet olsun sen sen nasıl yaparsın?

Ablam hiç keyfini bozmadan inlemeye devam etti.

-ABLAAAAAA!

Beni fark etti ve eliyle yukarı çıkmamı gösterdi. Umrumda değildi. Kimin orospusu olursa olsun. Hemen yukarı çıkıp üstümü değiştirdim ve yatağa uzandım. Yatakta bir o yana bir diğer yana dönerken canım çok sıkıldı ve günlüğümü elime alarak eskiden yazdığım şeyleri okumaya başladım. Günlüğümün ilk sayfasında bir not vardı içinde annem yazıyordu hemen o notu açtım.

Ölüm Tarihi:15 ocak 2009 

Hemen elimle telefonumu elime aldım ve bugünün annemin ölüm yıldönümü olmuş olması ile vicdan azabı çektikden sonra bu günde ablamın bir adamın altında inlemesi beni bitirmişti. Hemen montumu giyip mezarlığa doğru yol alırken tekrar ağzımdan sözcükler döküldü.

Belki bu yıl değil anne ama emin ol katilini bulacağım ...

Bu bölüm böyle oldu dediğim gibi yorumlarınızı beklıyorum . Muahhh :*****

KanWhere stories live. Discover now