Sadece Biz

452 21 1
                                    

Canlarım benim bitanelerim .. Aslnda bu bölüm biraz geç oldu sanırım sizi bekletmeden hikayemize bakalım. Acaba neler olacak? Sadece sizden kapak önerileri bekliyorum . Kapağı nasıl beğendinizmi diye. Kurgu falan sizce nasıl bilgilendirin beni. Sizi Seviyorum. Bu arada malum merkezi sınavlar vardı . Perşembe- Cuma günleri. Bu yüzden Sadece Hoşlanmak yeni bölümünü yazamadım ama en kısa sürede yazacağıma yemin edebilirim. Umarım sizde beni sevmişsinizdir.

*Cara nın Ağzından*

Evet ona söylemiştim. Aslında biz vampirler sadece insan kanı ile beslenmiyoruz. Hayvanlarıda yiyiyoruz. Ben insan öldürmeyi 2 yıl önce bırakmıştım . O güne kadar. Son öldürdüğüm kişi Alexa nın annesiydi. Bunu bilmiyordum. Pişmandım. Ama hiçbir önemi yok . Bu kez ben kaybetmiştim.

*Alexa nın Ağzından*

-Alexaa yemek hazır gel.

Odama uzanmış Retrica dan fotoğraflar çekilirken odaya ablam dalış yaptı.

-Geliyorum.

Karnım çok acıkmıştı. Hemen yemeğe aşağıya indim. Karşımda Stefan ı gördüm. Masa da oturuyordu. O ve ablam. Gerizekalı ablam neyi planlıyordu acaba.Stefan aşağıya doğru indiğimi fark etmiş olmalıki umut dolu gözler ile bana bakıyordu. Onu gördüğüm an ablama doğru döndüm ve:

-Ben aç değilim . 

Stefan ayağa kalktı. Yaklaşıyordu. 

-Sakın Stefan . Dokunma bana. 

-Ama Alexa özür dilemek için gelmiştim.

-Gelme o zaman. Bitti .

Hızlıca kapıya doğru yöneldim ve ceketimi aldım. Hemen Cat larimin bağcıklarını bağlayıp kapıyı hızlıca kapattım. Etrafıma bakındım belki o yine burdadır diye. Onu önemsiyormuyum? Tabikide hayır. 

Birazcık parka doğru yürümek istedim. Parka geldiğimde bir banka oturdum. Küçük çocukları  görünce aklıma küçüklüğüm geldi. Ablam hep çok tatlıydın diyordu. Etrafıma bakındığımda sürekli anneleri ve küçük çocukları görüyordum. Çocuklara balon alan anneleri. Onlara baktığımda gözümden ufak ufak yaşlar döküldü. Annemi düşündüm. Ölen annemi. Onu öldürmüşlerdi. Hemde bir hiç uğruna. Ama onları öldürenler birer vampir. Buna eminim.

*Cara nın Ağzından*

-Penn hadi hazırlan akşama az kaldı.

Koltuğa oturmuş viski şişemi hafif hafif döndürüp Alexa mı düşünürken Penn in ayak seslerini duyup arkama doğru döndüm.

-Ben hazırım çıkalım.

-Tamam yine aynı mekan? Kabulmü?

Yine aynı mekan . Alexa nın annesinin öldürüldüğü mekan. Neden gidip bir yoklamıyoruzki.

KanWhere stories live. Discover now