Affetmek

390 18 1
                                    

Bölümleri elimden geldiği kadar hızlı yazmaya çalışıyorum.Umarım beğenmişsinizdir. Ama beğenip beğenmediğini söylerseniz daha çok sevinicem. Öpüyrum sizi. Artık bölümleri daha sık yayınlayıp kısa ve heyecanlı yazacağım ...

*Alexa  nın Ağzından*

Stefan ın adımları biraz daha büyüyüp bize yaklaştıkça suratındaki o aptal ifadeyi görebiliyordum. Kusura bakma ama papucun dama atıldı.

***

Biraz daha yaklaşıyordu. Adımlarının büyüdüğünü takip ederek anlayabiliyordum. Her adım attığında karşımda duran Cara sanki daha fazla gülümsüyordu etrafa. Stefan tam son adımını atacaktıki kendimi kalbimin hızlı çarpmalarına dayanamamış dudaklarımın onun için yandığını hissettiğim Cara nın dudaklarında buldum. Stefan umrumda blie değildi. Çok güzel öpüşüyorduk. Ona doyamıyordum.Stefan tam yanımıza gelmişti. 

 ***

Yüzümdeki ter damlacıkları arasında zor nefes alış sesime uyandım. Gözlerimde gözyaşı yüzümde ise hafif bir tebessüm vardı.Gözlerimi aralamaya gücüm yetmiyormuş gibiydi. Her açışımda karşımdaki görüntü daha fazla bulanıklaşıyordu. Karşımda ellerimi sanki biri beni kaçıracakmış gibi  sıkan kişinin  sesi ile gözlerimi biraz daha açtım.

'İyimisin canım ? '

Karşımdaki oydu. Ne işi vardı burada. Hem bizi görmemişmiydi. Öpüşüyorduk Cara ile. Sözcükler boğazımda düğümlenirken birde kekelememe sebeb oluyordu.

-Amaa --s--e--nin--bur-da-

Sözlerimi yarıda kesip hemen söze atlamıştı.

-Şşş! Kendini yorma canım. Herşey birer rüyaydı.Ama artık ben yanındayım. 

Hafifçe yataktan doğruldum. Sanki sözler kulağımda yankılandı. Onun bana ne kadar kötü davrandığnı hatırladım. Ve Stefan a kocaman sarıldım. Kazağını ince gözyaşlarım ıslatmaya yetmişti bile.

*** Cara nın Ağzından****

Kafama birisinin sert bir cisim ile vurduğunda gözlerimi ani bir şekilde açtım.

-Uyansana uykucu .

Bana seslendiğinde hafifçe başımı kadırarak gözlerimi ovalamaya başladım. Karşımdaki gece klubünün garsonuydu. Gözlerimle etrafa baktığımda heryerin darmadağın olduğunu gördüm .  Dünden kareler canlandı gözümün önünde. Öfkemle bana ait olan birine zarar vermiştim. Garsonun alaycı bakışları arasından çıkıp sokağa doğru ilerledim. Ara sokaktan geçip onunla kavga ettiğimiz yere geldim. Yine anılar canlandı gözümün önünde. Ona haksızlık etmiştim.

****

*Alexa nın Ağzından*

Saatlerce sarılmış bekliyorduk. Stefanın hafif doğrulması ile kollarından ayrıldım. 

-Ben bir lavaboya gidicem bebeğim.

-Peki tamam.

Hafifçe ayağa kalktı ve kapıyı açıp alt kata indi. O sırada telefonunu düşürmüş olacakki bir mesaj sesi geldi. Yatağımı arayıp mesajın nerden geldiğini anlamaya çalışırken Stefanın telefonunu buldum. Sanırım tuvalete gideceği sırada düşürmüştü. Mesajı açtım. Ve bir yandan kapıya bakarken bir yandanda okumaya çalışıyordum.Kelimeleri okudukça daha çok sinirleniyordum. Bunu bana yapacak olamazdı. Mesajda:

'Stefan canım hala kurtulamadınmı o sümüklüden? Yine aynı yerde aynı yatakta seni bekliyor olacağım. Seni Seviyorum :*'

Yazıyordu. Okudukça yıkılmıştım ve telefonu hızlıca yerine koydum.

Farkındayım biraz kısa oldu. Ama bundan sonra dediğim gibi herşey daha heyecanlı olacak. Multımedia da Stefan ve Alexa var. <3 XoXo.

KanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin