Pişmanlık

356 12 0
                                    

Biliyorum bölümler çok geç geliyorr. Ama nabıyım :D Neysee <33 Çok değerlisiniz hepiniz benim için hikayemi okulda koridorda giderken falan 1 kaç kişiden duydum bu benı ne kadar mutlu etti bilemessiniz. İleride olacak bölümlerde daha çok olay olcak. Ama sezon finali yaklaşıyor ne yapsak acaba <3 Bu arada 2014 e girmemize sadece 1 hafta falan kaldı  :D Hazırlıklar tamammı bakalım ? Yeni yılda umarım herşey güzel geçer <3 Bu bölüm kısa oldu farkındayım ama hem çabuk hemde güzel yazmak istiyorum. Sınavlar başladı. Ahahhh :(( Neyse öptüm.

*Caranın Ağzından*

Muhteşem bir soruydu bu. Tam 12 den vurmalık yani. Bu ikisni ben nasıl gördüm acaba. Şimdi köseye sıkıştın gerizekalı. Kaç kaçabilirsen. 

***

Biraz birbirimize baktıktan sonra cesaretimi toplayıp her zamanki ben gibi davranmaya çalıştım. Her zamanki ben ne ya sanki kız beni 40 yıldır tanıyor . Of Cara Of.

-Ya eski meseleler işte . Klasik Cara yani. Önemli olan ihanet etmesi.

Yüzüme hafif gözleri dolu bir şekilde bakıyordu. Haksızmıydı? Hayır. 

-Ama iyide.. Değişirsin sanıyordum. Ne biliyim başkasına dokunmassın.

İnanmıyorum. Cara bu kız seni seviyor. Konuyu değiştir hadii..

***

Yavaşça koltuktan kalktım. Koltuğun sinir bozucu sesine içimden beş altı küfür saydırdıktan sonra Alexa nın ellerini tuttum. Napıyordum ben .Dudaklarım istem dışı kendileri hareket ediyordu.

-Alexa bak-- Yani seni kırmak istemem ama sonuçta bekar biriyim. Normal birşey.

Hem kızın ellerını tut hemde dediklerine bak. Ah aptal kafam ah.

-Tamam ama birini sevmedinmi hiç Cara? 

Yüzüme yüzü çok asılmış bir şekilde dudaklarını büzerek baktı. Uzgunum kızlar bu sefer siz kazanmayacaksınız. Erkeklerin peşinizden koştuğu yeter artık.

-Üzgünüm ama hayır . Kimseyi sevmedim.

Birden ellerimi ellerinden çektim. Gitmemen lazım . Burda durup dertleşip öpüşmeniz lazım ama sen ne yapıyorsun burada. Afferin alkış .

***

-Gitmem gerek Alexa. Ablan şimdi gelir.

Koltuktaki ceketimi hızla elime aldım. Arkamı dönecek iken bir el beni durdurdu.

-Bana ne yaptın sen?

Arkamı bile donmeden yürürken hafifçe yüksek bir ses tonuyla konuştum.

-'Hiçbirşey'.

*Penn in Ağzından*

Uzun süredir eve gitmemiş olup bu süre içerisinde aynı kızla yatıp içki içiyordum. Kafamı kaldırdığımda nerede olduğumu anlamamıştım. Aşaıya doğru indim. İnce saten geceliği ile kumral bir kız dı bu. Yanıma yaklaşıp burnuma nutella sürdü. Tabi benim beynim adını hatırlamadı kızın. Kız tecrübeli olacakki kulağıma fısıldayıp :

-Adım Maria.

Maria ya. Nasıl unuturum ben ayaklarına geçmiyicem çünkü kızı hatırlamıyorum :D

-Memnun Oldum.

Kız elimden tutup yukarı doğru çıkarırken dikkatim hep diğer elindeki kavanozdaydı. Ya düşüp kırılıp heryer çikolata olursa. Düşündüğüm şeye bak. Bende kesin bir sorun var.

****

Yatak odasına girdiğimizde hızla eliyle yatağa doğru attı beni. Yorgunluğumun verdiği his ile hemen kendimi geri attım tabi. Az p*ç değilim.

Üzerimde sadece boxer ım vardı. Ve kafamı kaldırdığımda kızın boxerımı çıkarttığını gördüm. Tam benim tarzımda bir kız. Boxerimden tamamen kurtulmuşken kız geceliğini bir anda çıkardı. Karşımda çırılçıplaktı. Önce üzerime oturdu sonra nutellayı alıp göğüslerine sürdü. Tek çarem onları yalamak oldu. Zevkten çıldırıyordum. Asla eve gitmeyecektim nokta.

*Alexanın Ağzından*

Bir anda kapının hızlı çarpılması ile irkildim.Gitmişti resmen. Kaçıyrmuydu yoksa bilerekmi yapıyordu anlamamıştım. Koltukları teker teker düzeltirken titreşim sesi ile irkildim. Koltuğun alt tarafına baktığımda telefon gördüm. Sanırım Cara nındı. Elime aldığımda onun olduğunu anladım.Bir anda telefonun çaldığını gördüm. Jennifer yazıyordu ama yanında öpücük işareti vardı.

Duygularımın karışıp çorba olması ile birlikte telefonu açtım.Dayanamadım . 

Kulağımı götürdüğümde hiç ses çıkarmıyordum. Sadece karşı tarafın konuşmasını dinliyordum. Dinlerken gözyaşlarım telefon ekrarnını kirletiyordu.Kadın ince sesi ile :

'Stefan ile işim bitti hayatım. Nerdeysen çabuk gel. Özledim sevgilim.'

Kısa oldu farkındayım ama daha erken yazmayı ümitliyorum. Multımedia Alexa var neyse öptüm XoxO. Yorumlarınızı beklıyorum.

KanWhere stories live. Discover now