Tizenegyedik

549 37 4
                                    

Author!s note: azt hiszem kitettem magamért ezzel a résszel, ami 2000 szó helyett 3000+ . Plusz, már régóta akartam egy videót a történetnek, amit ma készitettem el. Segitsetek majd ship nevet találni nekik :D De most, élvezzétek a videót és a hosszú fejezetet! :) Megérdemlitek, főleg, mert mindjárt elérjük az 1K-t, amit hálásan köszönök. (elismerem, azt hittem 200 olvasása lesz, a különös páros miatt)

Az adatlapom bevezető része némileg visszacsengett, azért néhány adatot nekem is volt szabad tudnom magamról. Többször is átfutottam a sorokat, mintha be akarnám magolni az egészet. Valóban, be kellene magolnom az egészet, hiszen ki tudja, mikor láthatom újra, mikor fogják engedni, hogy újra önmagam lássam. A szemem beitta a fehér lapon a fekete betűket és memorizálni kezdtem.

Teljes név: Lena Linney

Nem: nő

Kor: 23

Vércsoport: B+

Magasság: 168 cm

Hajszín: fekete

Szemszín: sötétbarna

Bőrszín: fehér

Származás: B16-os bolygó

Jelenlegi rang: adminisztratív tiszt

Előző rangok: rohamosztagos kiképző tiszt, rohamosztagos

Következő rang: rohamosztagos kapitány

-------------------------------------------------------------------------------------

Ez vagyok én, az adatok halmaza. Keserűnek éreztem a torkom, de tovább mentem, tovább kellett mennem. Aztán három bekezdés volt a száraz adatok után. Katonai jelentésnek tűntek mind, száraz, kimért, szavakkal teli, amit valóban csak a gyakorlottak értenek. Hux várta, hogy kérdezzek tőle, mert ő jobban hozzá van szokva az ilyen szövegekhez, de én csak bólintottam, hogy majd elboldogulok. Erre felszaladt a szemöldöke, de nem szólt semmit, nem akart meggyőzni.


A B-16-os megnevezésű bolygóra induló hajó pilótája írt jelentést, valamint ugyanazon a hajón tartózkodó rohamosztagos vezető kapitány és a friss újoncokat képző tiszt beszámolója következett. Egyik név, sem a pilótáé, sem a kapitányé vagy a tiszt neve nem csengett vissza. Pedig ők is ezen a hajón éltek valamikor, de már tűntek, mintha nem is léteztek volna sokáig. Arra gondoltam, hogy talán ez vár ránk Hux-al is. Éljük az életünk valameddig, aztán eltűnünk végleg, senki sem fog már ránk emlékezni, csupán néha felvillan a nevünk egy-egy aktában.

Gutac pilóta bejegyzése a bázis elhagyásától kezdve a B-16-os bolygóra szállásra mindenről beszámolt. A visszaútról is írt, de az mintha tökéletes mása lenne az első bejegyzésének. Arról írt, hogy milyen volt a felszerelése a hajónak, a nyomásról, a személyzetről (erről egy egész listát láttam. Meglepődtem, mikor a jó öreg Petris parancsnok nevét is láttam, akkor, mint még tiszt említették), a hőmérsékletről beszélt, meg arról, hogy a raktér megtelt gyerekkel és lennebb kellett csavarnia a hajó hőszabályzóját. Semmi különösen figyelmet ragadó, de az Első rend ad a formaiságokra és az ilyen apróságokra.

Sargen kapitány jelentése következett, ami viszont csupán pár sor volt. A rohamosztagosok pontos számmal érkeztek a bolygóra, az oda utat mind jól viselte. A bolygón a megszállás során húszat vesztettek el, amit ugyan sajnál mivel csak tizenkilenc gyermeket találtak 'jó' állapotban, ám csak egyel kevesebbet tudtak valóban megkaparintani, egyet ugyanis eltalált egy lézernyaláb. A visszafelé vezető úton egy újabb katona veszteséggel kellett számolniuk, mivel az egyik rohamosztagos elvérzett.

A Hadnagy és én // Star Wars [1]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora