Uitslag

66 2 2
                                    

Ik ben super blij met alle verhalen die ik heb gelezen. Er zaten echte pareltjes bij!

Ik had jullie mening gevraagt over hoe we verder moesten.

Zelf vind ik het leuker als er niemand afvalt en aan het einde een winnaar(es) uit komt. Dat is dus ook hoe we verder gaan. Het is leuker dat je gewoon door kan blijven schrijven. Misschien krijg je een opdracht waarvan je denkt: 'Mijn God wat moet ik hier nu mee?!' En dan maak je een minder verhaal terwijl de andere goed zijn.

In totaal zijn er vijf opdrachten en één finale opdracht. Na elke opdracht geef ik je een cijfer. Je krijgt dat cijfer niet te weten gewoon om de spanning er een beetje in te houden. Aan het einde van deze wedstrijd krijgen jullie alle cijfers te zien. Een 10 komt, denk ik, niet vaak voor. Tenzij je verhaal echt geweldig is! Ik maak wel altijd een top 2 die online komt te staan.

Dus hier de top 2!

De tweede plek vond ik erg moeilijk om te kiezen, maar de volgende kandidaat heeft het een tikkeltje beter gedaan.

Nummer 2: SilverStar2003

En de eerste plek gaat naar:.......

Nummer 1: mijnverhaaltjes
Misschien zag je het aankomen, want jij bent nummer 1! Je verhaal was echt goed en grappig en we zijn veel over je te weten gekomen. Top!

Niet getreurd dat je nu niet in de top 2 staat. Het betekent absoluut niet dat je verhaal slecht of iets anders negatief is. Iedereen heeft het super gedaan! Eerlijk, iedereen heeft een goed verhaal neer gezet, iedereen heeft punten waar diegene aan kan werken. Er zijn nog genoeg opdrachten genoeg kansen.

Schrijfwedstrijd Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon