Chapter 55

3.5K 237 10
                                    

Dny plynuly jako voda a dostávali jsme se až ke středě. S klukama jsem se rozloučil už v úterý odpoledne. Nedělali jsme žádnou rozlučku. Akorát by nám to potom chybělo. I tak máme spoustu vzpomínek. Naposledy jsme se po chlapsku obejmuli, plácli si a tak.

,,Nezapomeň nám napsat. Budem aktivní." Řekl Tay a já se zasmál. Nojo.. Tay je aktivní 24 hodin sedm. Jen jsem přikývl. Všichni jsme měli skleněné oči a kvůli postavení v partě jsme se snažili je zadržet. Potom jsem se se všema ještě jednou naposled a asi po sté, rozloučil a šel směrem k domu, kde bydlí Becca. V batohu jsem měl album fotek, co jsem jí zapomněl vrátit. Zazvonil jsem na ní a ona vyběhla z domu ven.

,,Tak co chceš dneska dělat?" Zeptal jsem se jí a podal jí album, za které jsem jí poděkoval. Převzala si ho a se smutnýma očima pokrčila rameny. ,,Hele.." natáhl jsem k ní ruku za kterou jsem si ji přitáhl blíž. ,,..zvládneme to. Věříš mi?" Zeptal jsem se a ona přikývla. Políbil jsem ji do vlasů a obejmul jí. Své ruce mi dala okolo pasu a trochu si mě přimáčkla víc k sobě. Jak já tu chtěl zůstat.

Nakonec mě ukecala k tomu, abychom šli k ní. Nechtěl jsem, protože jsem se bál, že bude někoho mít doma a ten někdo nás bude neustále rušit. Ale přikývl jsem.

,,Našla jsem červený a bílý. Který chceš?" Zeptala se když přišla s flaškou vína v každé ruce. Odpověděl jsem že červené, protože bílé moc nemusím. Jen přikývla a já si říkal, že by neměla pít. Zvlášť v jejím věku. Ale do života a do jejích rozhodnutí jsem jí nekecal a nechal jí dělat to co chce ona sama. Nalila mi do skleničky a pak i sobě.

,,Na nás." Pozdvihnul jsem sklenici červeného a přiťukl si s ní. Oba jsme se napili a položili skleničku na stůl. Posadil jsem se a pozoroval mi. Bude mi chybět-probíhalo mi hlavou. Nechtěl jsem na to myslet, ale takovéhle myšlenky mi zatemnily mozek. Becca přešla k rádiu a zapla ho.

Byla to pomalá písnička mně neznámá, v jejímž rytmu se Becca pohybovala. Zapojovala hodně boky a zadek. Bylo to příliš ladné. Byla jako víla. Věděl jsem, že mi to bude chybět. Bude. Potom si vzala skleničku vína, kterou po troškách upíjela. Zakláněla hlavu a nepřestávala tančit. Přála si se uvolnit a na chvilku zapomenout na to co se děje. Jen jsem ji v tichosti pozoroval. Potom odložila skleničku a přešla ke mně. Natáhla ke mně ruku. Chtěla tancovat. ,,Becci, víš že já.." Zbytek věty jsem nechal rozpustit ve vzduchu. Pouze jsem to neslyšně šeptl. ,,Pojď tančit." Usmála se tajemně a v tu chvíli jsem v ní vidět Beth. Beth. Tu její tajemnost. Beth. To uzavření vůči okolí. Beth. Beth. Beth. Udělal jsem to co chtěla. Ruce jsem jí položil na její hubený pas a tančil v rytmu pomalé hudby. Becca mi ruce kolem krku a pohledem se koukala jinam. ,,Proč je to tak?"

,,Nedělej z toho válku, Becci." Šeptl jsem ale ona jako kdyby to ignorovala.

,,Konečně jsem našla někoho na kom mi doopravdy záleží a teď.." Nedořekla to. Vážně byla zoufalá a já doufal, že z ní mluví z větší části víno než ona. Dneska to byla ona kdo pil víc.

,,Becci.." Šeptl jsem znovu a snažil se jí uklidnit. Ona se mi ale podívala do očí. Tak chladně. ,,Ne.." Odsekla se slzami v očích. ,,Nemůžu takhle dál."

,,Vždyť se budeme vídat. Sice míň, ale můžeme si psát, volat, Skypovat.. Je tolik možností." Přesvědčoval jsem jí. Najednou jsem pociťoval, že necítí to, co ještě před chvílí cítila. Přišlo mi jako kdybych jí spíš nutil.

,,Jenže tohle nestačí!" Rozmáchla rukama a couvla tak, že narazila do stolu. Sklenička na jeho povrchu se zakymácela a převrhla se. Okamžitě jsem sebral téměř nedotčenou skleničku a položil jsem ji zpět na stůl. ,,Měl bys jít." Zašeptala když jsem tu spoušť chtěl utřít.

,,Becci.."

,,Ahoj.." A to bylo to poslední co jsem od ní slyšel.

Hola!

Mrzí mě, že musím zklamat Team Recca,(Becca+Ramon) ale teď jsou na tom oba Teamy stejně. Reth i Recca. Vím, že jsem říkala, že bude ještě hodně dílů, a za to se i omlouvám, ale musím to zrušit. Bude ještě pár dílů a potom se už vrhneme na druhou knihu s názvem Save Him. Bude to pokračování téhle knihy. Ještě dnes na druhý dál udělám prolog, ale to už najedete okolo čtvrt na šest na mém profilu pod názvem Save Him. Myslím, že se máte na co těšit. :3

Více informací zde:

FB Group----> Grižmos


Save YouKde žijí příběhy. Začni objevovat