Chapter 52

3.4K 237 25
                                    

Kdo je sakra Gabriel? To je ten.. Ne to byl Chris. Já myslel, že ten o kterého se "prala" Becca s Beth že byl Gabriel ale ne. Byl to Chris.

Den Halloweenské párty:

,,Čekej.. Sakra Rame nehejbej se." Snažila se mi Becca pomalovat břicho a záda, ale tak strašně to šimralo a navíc mě bavilo jí takhle pošťuchovat. Jak jsem zatahoval břicho a smál se, nebyla schopná tam nic napsat. ,,Já se na to vykašlu.."

,,Promiň." Zasmál jsem se a snažil se vydržet tu chvíli v klidu. Konečně mi tam něco napsala.

,,Tak a teď další." Řekla to schválně nahlas, aby mě to rozhodilo. Protočil jsem očima a měl jsem co dělat, abych se udržel nehýbat. Dopsala poslední slovo a si dal konečně pohov. ,,Fajn. A teď nabarvit vlasy." Uculila se a já zaklonil hlavu. Jak já tyhle maškarády nerad.

Becca vzala nějaký sprej a začala mi stříkat vlasy na zeleno. Musel jsem hodně kašlat, protože jsem se tím vzduchem doslova dusil. Chodila okolo mě a rukama mi zajížděla do vlasů.

,,Sakra.." Vypískla a já vykulil oči.

,,Co? Nabarvila jsi mi ucho?"

,,Ne.."

,,Tak co?" Naléhal jsem a doufal, že už mi to konečně řekne.

,,Tvoje záda." Upozornila a já si vzpomněl na škrábance. No škrábance. Byly to doslova rýhy. Díky jejím dlouhým a ostrým nehtům, budu mít na zádech určitě jizvy.

,,To je tvoje práce." Zasmál jsem se škodolibě a ona do mě šťouchla. Jo, ještě furt mi nedocházelo, že to lidi ze školy uvidí. Zaklonil jsem hlavu abych na ní viděl. Sklopila hlavu a podívala se mi do očí. ,,Tupče." Pronesla a prstem od zelené barvy mi šáhla na čelo,takže se mi tam udělala skvrna o velikosti mexického dolaru. ,,Bacháá.. Smažeš mi make-up." Zamračil jsem se a pročísl si vlasy. Nechápavě nad tím zavrtěla hlavou s odpovědí, že zatím žádný nemám. Ooo.. Já budu mít make-up.

Oba jsme šli pomalým krokem ke škole. Musím říct, že z tohohle budu pěkně nastydlej. Polonahej Joker si to s Harley, která jde pouze v tričku, bundičce a v kalhotkách, kráčí po parkovišti naší střední. ,,Všichni na nás budou blbě čumět." Vypískl jsem a dal si ruce k puse. Nijak mi na to neodpovídala. Slyšela mě vůbec? Halo já existuju.

Už to bylo v plném proudu. Jakmile jsme přišli do velké jídelny, kde se párty konala, všichni se na nás dívali. Všiml jsem si Taye v kostýmu nevím čeho. Podíval jsem se na Beccu a ona řekla, že půjde pozdravit kamarádky. Já se vydal k Tayovi.

,,Sere mě to." Pronesl když jsem se ho snažil pozdravit. Nadzvedl jsem překvapeně obočí. Copak? Whisky žárlí na Beth? Nebo co se stalo? ,,He?" Zamumlal jsem a on kývl směrem k vysokému bělovlasému klukovi. Vlasy měl jak sněhově bílé a bavil se tam s Beth. Počkat. S Beth?! Ou.. To ne..

,,Čekej tady." Přikázal jsem mu, no neposlechl mě. Oba jsme se vydali jejich směrem. Jak jsme se přibližovali, oba se na nás otočili s úsměvem na tváři. Počkat.. Druhá rána. Beth se usmívá? Pustil jsem to z hlavy. ,,Beth! Ahoj. Sluší ti to. Ty jdeš za čarodějnici?" Zeptal jsem se ale ve skutečnosti jsem v periferním vidění sledoval toho sněhuláka co tam s ní stál. Beth se zatvářila rozrušeně. ,,Ne, za panenku Anabell." Odpověděla tiše a podívala se na mě vyčítavým pohledem. Ten jsem ale ignoroval a místo toho se obrátil k Gabrielovi. Byl o dobrou půlku hlavy vyšší než já. ,,A ty jsi?" Zkřížil jsem si ruce na prsou. ,,Spolužák." Odpověděla za něj Beth. Sotva jsem ji v hlasité hudbě slyšel. Hodil jsem po ní nepříjemný pohled a doufal, že ji to zaskočí.
,,Gabriel. Gabriel de Conte." Usmál se a já spatřil jeho perfektně bílé zuby. ,,Jéžiš. Kluky jako ty já fakt nerad." Odsekl jsem a obrátil oči v sloup. ,,Říkals něco?" Zatvářil se nechápavě a nastavil ucho aby mě slyšel. Ještě že hudba hrála tak nahlas. ,,Že vypadáš jako sympaťák." Usmál jsem se a podíval se na Taye. ,,Jdem si pro drink. Tak se mějte." A táhl jsem Taye za sebou.

,,Ale-" Protestoval.

,,Mlč." Umlčel jsem ho. Zastavil jsem u stolu s pitím. ,,Ten kluk mi pije krev" Procedil Tay a podíval se směrem k nim. Podíval jsem se tam taky. Oba se usmívali a povídali si. Gabriel k ní popošel potom blíž a nadzvedl ji bradu. Něco jí řekl a ona se uculila.

,,Měl sis jí hlídat."

,,Líbí se mi." Vypadlo z něj.

,,Tsože?!" Prskl jsem a nevěřil svým vlastním uším. Je možné že se Tayovi líbí něco co není blonďaté s kozama pětkama? Nemožné.

Tay přikývl. Proboha živýho. Tak tohle je na mě asi příliš. Kopl jsem do sebe pomerančový džus.

Hola!
Fakt miluju Gabriela i když asi nebude mít tu nejlepší roli.😊

FB Group---> Grižmos

Save YouKde žijí příběhy. Začni objevovat