✽6.5✽

14.3K 1.1K 68
                                    

"Ha-Neul?" Gözlerimi aralayıp bana seslenen Taehyung'a doğru dönmek için kafamı kaldırdım. Boynuma giren derin sızı ile inlediğimde Taehyung bağlı elleri ile ellerimi kavradı.

"İyi misin?" Kafamı boynumu açmak için esnettiğimde çıkan seslere yüzümü buruşturuyordum. Gerçekten Yoongi ve Ae Chan'a şuanda hak vermiştim çünkü 2 gün boyunca burada kalıp bu boyun ağrısını çekmişlerdi. Hem de bizim yüzümüzden.

"İyiyim." Kafamı geriye yaslayıp Taehyung'un kafasıyla birleştirdim. Acıkmış ve susamıştım.

Biz en azından onlara insanlık edip su ve yemek getiriyorduk.

"Acıktım." Taehyung'da benimle aynı şeyi düşünüyordu. Acıkmıştık. Karınlarımızdan çıkan sesler ise birbirine karışıyordu. Büyük bir aradan sonra duyduğumuz ses ile kafalarımız kapıya dönmüştü. Gözlerime vuran güneş ışığından tam olarak kapıya odaklanamıyordum. Bizim bulunduğumuz odanın kapısı açılınca gelenin Yoongi ve Ae Chan olduğunu anladık. Bir saniye.

Onlar el ele mi?

Gözlerim fal taşı gibi açılmışken kafamı Taehyung'a doğru çevirdim. Onun da benden bir farkı olmadığı için gözleri irice açılmış zaten çoğu zaman aralık olan ağzı yine aynı şekli almıştı. Bu biraz edepsizce olabilir ama,

Onu öpmeyi özlemiştim.

"Selam!" Yoongi Oppa'nın neşeyle söylenmesine karşılık kafamı iki yana sallayıp şaşkınlığımdan kurtulmaya çalıştım. Biz ona öylece bakarken o gülümsüyordu. Bir süre sonra Ae Chan sinirle Yoongi'nin elini bıraktı.

"Bu kadar yeter. Daha fazla intikam filan almak istemiyorum. Burada kalarak yaptıkları hatanın bedelini ödediler zaten." Ne olduğunu anlamak için bir kaç saniye onlara mal gibi baktım. Yoongi'nin yanından ayrılıp bana doğru gelen Ae Chan arkama geçip ipi çözmeye başladı.

"Ağız tadıyla bir intikam aldırmıyorsun! Sanki gerçekten sevgili olalım dedim!" Yoongi'de pes etmiş Taehyung'un iplerini çözerken Ae Chan'a laf yetiştiriyordu.

"Yalandan da olsa seninle sevgili olma düşüncesi midemi bulandırıyor." Ae Chan bazen gerçekten kırıcı sözler söyleyebiliyordu. Yoongi'nin yerinde olmayı hiç istemezdim çünkü böyle bir bana söylense o kişinin yüzüne bir daha bakabileceğimi düşünmüyordum. Bir saniye.

Onlar sevgili olmadılar mı yani?

Tüm plan boşa mı gitti?

Boşa mı bağlı tuttuk onları burada?

Görünen o ki öyle. Ben zaten hiç bir işe yaramayacağını adım gibi biliyordum ama gel de bunu Taehyung'a anlat. Ae Chan'nın kırıcı sözünden sonra Yoongi'nin gözlerinden geçen şeyi gördüğümde bu planın çokta başarısız olmadığını hissetmiştim. Kafasını eğip ona hiçbir şey demeden Taehyung'un iplerini çözdü ve odadan ayrıldı. İplerim çözüldüğünde bileklerimi ovuşturdum. Yoongi gerçekten kırılmışa benziyordu ama Ae Chan hala bunun farkında bile değildi.

"Ae Chan biraz ağır konuşmadın mı?" Ae Chan elindeki ipi kenara atarken kafasını kaldırıp gözlerini benimkilerle buluşturdu.

"Ne var yani? Onunla sevgili olacağıma burada kırk yıl kalırım daha iyi!"

Büyük konuştu.

Kesinlikle sevgili olacaklar.

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin