✽33✽

20.6K 1.5K 262
                                    

"Benimde resmimi çizmeye ne dersin?" Ae Chan'ın elindeki resim defterinde olan gözlerini bana çevirmesiyle çikolatalı sütümü ağzımdan çektim ve yutkunarak sandalyemde geri yaslandım.

"Etrafta daha güzel şeyler varken seni neden çizeyim?" Alayla konuşmam sinirine gitmiş gibi gözüküyordu. Öyle ki benim o değerli defterimi masaya hızla bırakmış ve kaşlarımın çatılmasına sebep olmuştu.

"Bir gün bana yalvaracaksın 'Ae chan lütfen resmini çizmeme izin ver!' diye ama sana resmimi çizmen için izin vermeyi bırak imzalı fotoğrafımı bile vermeyeceğim!" Kafamı alayla sallayıp onu onayladım ve kıkırdadım. Hayal gücü fazla derin bir arkadaşa sahiptim kesinlikle. 

Ellerim tekrar içmek için çikolatalı sütüme giderken, Ae Chan benden önce davranıp aldı ve biraz uzağındaki çöpe basket attı. Ben gözlerim sonuna kadar açılmış giden biricik sütüme üzülürken o arkasına yaslanıp etrafa gülücükler saçmaya başlamıştı bile.

"Çok acımasızsın." ağlamaklı söylediğim cümlenin ardından yerimden kalktım ve kafeteryaya doğru yürüyüp yeni bir tane almak için harekete geçtim. Kafeterya  sırası çok doluydu ve bana sıra gelene kadar ders zili çalmıştı. Ama yine de o çikolatalı süt için derse geç girip hoca tarafından azarlanmayı göze almıştım. 

Çikolatalı sütümü almış mutlu bir şekilde sınıfıma doğru giderken köşeyi dönmem ile birine çarptım. Daha yeni açtığım biricik çikolatalı sütüm tümüyle üzerime dökülmüştü. Bir nevi tişörtüm çikolatalı süt içmiş gibi gözüküyordu. Çarptığım kişi Taehyung'un arkadaşıydı. Yanıma gelerek bana özür dilercesine baktı ve düştüğüm yerden kaldırdı. Neyse ki etrafta bu olayı görecek ve gülecek kimse yoktu. Koridorda yalnızdık. Tabii ki kameralar  dışında.

"Üzgünüm Ha-Neul. Acelem vardı." İsmimi bilmesi bir yandan garibime giderken diğer yandan da sonuçta Tae'nin arkadaşı diye düşündüm ve üzerine gitmedim.

Tişörtümü sanki toz varmışcasına silkelemem sütün daha çok yayılmasına sebep olmuştu ve bu gerçekten sinir bozucuydu. Çocuk ellerimi tutup tişörtümü daha çok batırmamı engelledi. Ne ara bu kadar yakınlaşmıştık bilmiyorum ama ellerimi ondan yavaşça çektim.

"Belki tanımıyor olabilirsin.O yüzden-" Ellerini birbirine sürttükten sonra bana uzatıp gülümsedi.

"Ben Min Yoongi." Tabii ki tanıyordum. Dediğim gibi hem okulda popüler hem de Taehyung'un arkadaşı olduğu için tabii ki tanıyacaktım. Sonuçta sevdiğim insanın hep yanındaydı.Ellerimin çikolatalı sütle bulanmış olması ve şeker gibi yapış yapış olması yüzünden sadece uzattığı elinin işaret parmağını tutup sıktım. Bu hareketim onu güldürmüştü. Ellerini sırtıma koyarak beni merdivenlere doğru ilerletti ve mırıldandı.

"Hadi seni temizleyelim."

Ne oluyo bilmiyom

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin