✽31✽

20.4K 1.6K 255
                                    

Ellerimi Taehyung'un şekilli ve yumuşacık saçlarının içinden geçirmek en büyük hayallerimden biriydi. Şimdi bunu yapabiliyordum ama tek bir sorun vardı. Taehyung benim yanımda o kız için ağlıyordu.

Bana sarılarak teselli bekliyordu.

"Gördüklerimi unutmamı sağla Ha-Neul. Sadece 5 dakika da olsa." diye fısıldarken sesinin titrekliği gözlerimin dolmasını sağladı. Bu kızı bu kadar çok mu seviyordu? Onun bana yaptığı gibi benimde ona o kızı unutturmamı mı istiyordu? Kollarımı boynuna daha çok sarıp gölgesine oturduğumuz ağaca yaslandım ve Taehyung'u göğsüme çektim.

O kız için göz yaşları dökerken ellerimi saçlarına götürüp okşadım. Bunun olacağını biliyordum. Adım gibi emindim. O kıza güvenmemeliydi. Bir yandan kendime onu koruyamadığım için kızarken diğer yandan o kız için neler yapacağımı düşünüyordum.

Onu dövmeliydim.

Evet onu gerçekten pataklamalıydım.

Benim kendimden sakındığım bu çocuğu ağlatmaya nasıl cürret ederdi? Onu nasıl aldatırdı? Hem de en yakınındakilerden biri ile. Ona gördüklerini unutturmalıydım. 

Taehyung'un yüzünü göğsümden kaldırıp kendiminkiyle aynı hizaya getirdim. Gözlerinden dökülen her bir damla kalbimi yakıyordu. Parmaklarımla dökülen inci tanelerini sildim. Ellerimi yanaklarına götürüp yüzünü kendime çektim ve belki sonrasında pişmanlık duyacağım bir şeyi yaptım ama o an o duygu umurumda bile değildi. 

Hiç düşünmeden onun çilek tadındaki dudaklarını, dudaklarıma mühürledim.

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin