✽39✽

20.5K 1.6K 144
                                    

Taehyung

Elimdeki yeni açtığım çilekli sütümü içerken Yoongi hyung ile bir ağaca yaslanmış oturuyorduk.

"Bugün Ha-Neul ile konuşamadım hiç. Bir sıkıntısı var mı acaba?" Yine aynı şey oluyordu. Onu neden bu kadar önemsiyordu anlamıyordum. Niye yani? Ortada bir sebep yokken Ha-Neul'un konusu açılıyordu durduk yere.

"Çok düşünüyorsun hyung." Ona doğru bakmayarak söylemiştim. Çok ilgileniyordu ve bu nedensizce benim sinirimi bozmaya başlamıştı.

"Öyle." Diye mırıldanıp etrafta göz gezdirmeye devam etti. Sanırım o gözler Ha-Neul'u arıyordu. Neden o gözleri yerinden çıkarmak isteyeyim ki? Yok öyle bir şey.

"İyi olduğundan emin olmalıyım." Yerinden kalkmaya yeltendiğinde onu durdurdum.

"Hyung cidden neden böyle davranıyorsun? Yoksa ondan hoşlanıyor musun?"Cevabından korktuğum soruyu sonunda sormuştum. Neden korkuyordum ki? Ha-Neul benden vazgeçip bir ihtimal onu sever diye mi? 

"Hoşlanmak mı?" diye şaşkınca bana sordu. Susup sadece devam etmesi için ona baktım. Net bir cevap istiyordum. Ya evet ya da hayır.

"Bu seni neden ilgilendirsin ki?" Bu soru beni duraksatmıştı. Cidden beni neden ilgilendiriyordu? Neden bu konuyla bu kadar ilgilenmiştim ki? 

"B-ben...öylesine hyung." sıkıca tuttuğum pantolonunu bıraktım ve kafamı eğdim. Kafam karışıktı. Neler döndüğünü anlayamıyordum bir türlü.

"Bizim TaeTae aşık olmuş!" saçlarımı karıştırması ve tekrar yanıma çömelmesiyle kafamı kaldırıp ona baktım.Ne aşkı? 

"Hyung ne-" 

"Onun senden hoşlandığını anlamamak için salak olmak gerekiyor Taehyung. Her dakika seni anlatıyor bana. Sanki seni hiç tanımıyormuşum gibi." Yere bağdaş kurup az önce yaptığı gibi arkasına yaslandı.

"Kıskandığını görmek çok komikti." Şu ana kadar beni sınıyor muydu yani? Kaşlarımı çatıp ona baktım. Resmen benimle oynayarak eğlenmişti.

"Bakma öyle.Bazı şeyler anlaman gerekiyor Taehyung. Aşkına karşılık almayı en çok hak eden kişi o görmüyor musun?" kafamı tekrar eğip saçlarımı karıştırdım. Bu işin içinden nasıl çıkacaktım ben?

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin